öncelikle eskisi gibi çok yazamayacağımı belirtmek isterim,.....
bu güne gelirsek,...
canınız sağolsun indi hocam.. gene de arada bir günde 1-2 mesaj geçebilme imkanınız olursa seviniriz..kolay gelsin...
Printable View
öncelikle eskisi gibi çok yazamayacağımı belirtmek isterim,.....
bu güne gelirsek,...
canınız sağolsun indi hocam.. gene de arada bir günde 1-2 mesaj geçebilme imkanınız olursa seviniriz..kolay gelsin...
Kaddafı:trablus'tayım ve sonuna kadar savasacagım-ntv
-matrıks-
[I]hocam bir sorun yoktur inşallah... 2 gündür yoksunuz... özledik sizi...[/I]
Günaydın...
Sayın GANDİ siz olmayınca sitenin tadı yok umarım en kısa zamanda tekrar yazarsınınz bizi yorumlarınızdan mahrum etmeyin lütfen...
Moody´s Japonya´nın kredi notunu Aa2´den Aa3´e indirdi
Moody´s Japonya´nın kredi notunu Aa2´den Aa3´e indirmesini ardından,
not vermekte olduğu Japon bankalarını büyük bölümünün notlarını
indirdi.
Moodys´in notlarını 1 kademe indirdiği bankalar arasında Tokyo-
Mitsubishi UFJ ve Sumitomo Mitsui Banking Corporation da yer alıyor.
Moody´s ayrıca Mizuho´nun bağlı ortaklıklarını notlarını Aa3´den A1´e
indirdi ve notları olası bir indirim için izlemede tutmaya devam
ettiğini bildirdi
sayın indragandi isallah bi terslik yoktur.her sey yolundadır
bebecandan inciler
BABACAN: OZELLESTIRMEYE IVME KAZANDIRMAMIZ GEREKIYOR (Sarkozy gibi herşeyi satın satın satın sonunda da ...)
BABACAN: PIYASALARDA BASIBOS VE YUKSEK LIKIDITEYE DIKKAT ETMEMIZ GEREKIYOR (bir türlü açıklanamayan net hata noksan neden artıyor?)
....
sevgili dostlar sorun yok, yalnız yorulduğumu farkettim,.....o yazıları nasıl yazabilmişim bıkmadan usanmadan,...
bunu farkttim, biraz geriden gelmeye ihtiyaç var sanırım,....
gün içi sorusu olan, paylaşım ihtiyaç duyan buraya yazabilir,...sorabilir,...bendekilerle cevap vermeye çalışırım elden geldikçe,....
çok teşekkürler,...
[quote=indregandi;372681]sevgili dostlar sorun yok, yalnız yorulduğumu farkettim,.....o yazıları nasıl yazabilmişim bıkmadan usanmadan,...
bunu farkttim, biraz geriden gelmeye ihtiyaç var sanırım,....
gün içi sorusu olan, paylaşım ihtiyaç duyan buraya yazabilir,...sorabilir,...bendekilerle cevap vermeye çalışırım elden geldikçe,....
çok teşekkürler,...[/quote]
Merhaba sayın hocam...
önce sağlık gelir...
performansınız ve yardımseverliğiniz her türlü taktirin üzerindedir...
Allah razı olsun sizden...
Sevgiyle hoşça olun...
sayın GANDİ
gün için detaylı yazmasanız bile hiç olmazsa akşamları müsait olduğunuzda rakkamları yazarsanız çok makbule geçer... saygılar...
[quote=egim;372688]sayın GANDİ
gün için detaylı yazmasanız bile hiç olmazsa akşamları müsait olduğunuzda rakkamları yazarsanız çok makbule geçer... saygılar...[/quote]
ana rakamlar belli,...63050 denge, 66350 üst, 60050 alt,...
uzlaşma sorun, iki yer vardı 666xx ve 519xx, dü, yukarıdaki yerlere dikkat ederek sonuca gidilmeli,
bu gün ise,...63650-63050 arasının dediği olur,....63650 yukarı vururlar yukarı gider, 63050 aşağı vurular aşağı gider,....dax sınırı 5619, 5536 arasındadır,..536 altında kötüdür, 619 üstünde iyidir,... ikisi arasında bizdeki yatay onda da var,...