ema55.........71.334
Printable View
ema55.........71.334
celdum...Selçuklu bu neeee..hala taban olmamış..teprik etmiyorum..ü[url]www..ve[/url] yemeğe kaçıyorum
[quote=saraylı;255141]ema55.........71.334[/quote]
Patron,
Rosvatar yapmışsın, teprik ederim. Fikrinin İnce Gülü mü:..:
[COLOR="Red"][SIZE="1"]yygd ..[/SIZE][/COLOR]
[quote=ordi;255140]unli şu satılık graf belki bir daha aşağıya ziyaret ederim diyordur sen bir röntgenini çek istersen graflarının[/quote]
çektim...yalnız röntgenin flaşını ayarlayamamışım ordi, gözlerim aha bele oldu aynı :::
[I][FONT="Impact"][B][SIZE="7"][COLOR="Purple"]y[/COLOR] [COLOR="DarkOrchid"]y[/COLOR] [COLOR="Plum"]g[/COLOR] [COLOR="Pink"]d[/COLOR] .. [/SIZE][/B][/FONT][/I]
[quote=unlimitted;255146]çektim...yalnız röntgenin flaşını ayarlayamamışım ordi, gözlerim aha bele oldu aynı :::[/quote]
göz röntü değil, graf röntü çekecektin:::
gözlerin için üzüldüm:..:
beklenti karikaturum
[IMG]http://i45.tinypic.com/1zlr5ag.png[/IMG]
[quote=Astatin;255144]Patron,
Rosvatar yapmışsın, teprik ederim. Fikrinin İnce Gülü mü:..:[/quote]
yok abi be asti...
bu bayağı kalın bi gül,üstüne yağmur yağmış,
fikrimle alakası yok,
bakanların içi açılsın diye koydum...
:)
ben çıkıyorum gısa devam ... sizxe kolay gelsin .... geldiğimde .. 68175 olsun mümkünse .. istop yazılı
Sarayli Hocam
Seans içi gerek ozelden gerek topikten sistem indikator sorularinin ne denli vaktinizi aldiğini tahmin edebiliyorum hatta seans ici maruz kaldiğiniz bu yogunlugun bir cok kez pozisyon acarken kapatirken bir kac kademe aleyhinize işlediğini gayet iyi biliyorum , emeklerinizin karsiliği odenemez(Sadece Sarayli abi değil emek veren diger forumdaslarda tabi)
Fakat sistemlerinizi yeni yeni taniyan arkadaslarada hak veriyorum topik cok hizli ilerleyebiliyor bir kişinin tum topiği okumasi ciddi zaman alacaktir.
Onerim : Sizin sistem indikator vs dair didaktik yazilarinizi tek bir topikte toplayalim ve hiç kimsenin o topiğe yazma hakki olmasin sadece siz veya tek bir kişi topiği düzenlesin. Sn vobix in yaptiği gibi.
Kanaatkar sağolasın,
Bence gerek yok,bir konuyu arayan eski yazılarım üzerinden giderek mutlaka bulur...
Ayıca zaten etr ve str gibi mevzuları çok kere bastık burda...
bu ve benzeri sistemleri bi arkadaş not alsa ,şu topik şu nolu gönderi gibi,mesele kalmaz...;)
Peki abi sen daha iyi bilirsin.
ab dönem başkanı ispanya ; önümüzdeki hafta Türkiye ile yeni müzakere başlığı açabiliriz..
100..full flat :) +100 pivan.. ehu
[quote=Astatin;255173]100..full flat :) +100 pivan.. ehu[/quote]
Algilarimizi 50 100 puana aliştiriyorlar sonrada gelsin sert hareket
kolay gelsin patronlar.Endeks yavaş yavaş süzüldü gitti ben yukarı bekledikçe.Ani bir dönüşü heran beklemekteyim.Ama tırsmaya başladım.70950 kırılırsa flatleyip az aşağıdan almayı deneyecem.
şip-şak al verecek 2 bar içinde..
£/$'a dikkat...:rolleyes:
200 den 1/5 şort...surfing with the alien
[quote=Kanaatkar;255178]Algilarimizi 50 100 puana aliştiriyorlar sonrada gelsin sert hareket[/quote]
tam öyle değil benim aksiyon..sistem satta olduğu için..flat-şort, flat şort şeklinde dalgalardan istifade etmeye çalışıyoruk..bugün için iyi gidiyo..geçen haftada iyi gitmişti...ama genelde dalgalar "testereye" de dönüşebiliyor debiki
13 : 20 bar kapanışıyla long ! 71250..
stop 70925 , unlimited patrona ithafen :)
[quote=YAVUZHAN;255171]ab dönem başkanı ispanya ; önümüzdeki hafta Türkiye ile yeni müzakere başlığı açabiliriz..[/quote]
üwww teee eskiden ilk ab olayı başladığında +7 yapmıştı galiba birden o geldi aklıma :Pp
[quote=YAVUZHAN;255196]13 : 20 bar kapanışıyla long ! 71250..
stop 70925 , unlimited patrona ithafen :)[/quote]
patron yabancıya gitmeeyecek kar zarar..aynı yerden bende şortlara taviye ettim...:(:(
Sistem Şort
Histem Long
Deep hystem Şort
[quote=Astatin;255188]200 den 1/5 şort...surfing with the alien[/quote]
unli patron bi daha düşün dimidin
[quote=Astatin;255200]patron yabancıya gitmeeyecek kar zarar..aynı yerden bende şortlara taviye ettim...:(:([/quote]
bol şans patron .boks.
325 yanarsa daxa, fdow ve pariteye ayak uyduracak sertt bir dalga bekliyorum.Ne kasıntı çıktı bizim pala yaa.kasım kasım kasılıyor teres.
Rat Scenario Live...üwwww
[IMG]http://i45.tinypic.com/30k3kvo.jpg[/IMG]
[quote=Astatin;255205]Rat Scenario Live...üwwww
[IMG]http://i45.tinypic.com/30k3kvo.jpg[/IMG][/quote]
ahahah
sistem bu boru deel :P
[quote=hpy;255204]325 yanarsa daxa, fdow ve pariteye ayak uyduracak sertt bir dalga bekliyorum.Ne kasıntı çıktı bizim pala yaa.kasım kasım kasılıyor teres.[/quote]
vade sonuna 1 hafta kaldı,bu sıkışıklığın acısını 2 günde çıkartır pala..
[quote=YAVUZHAN;255209]vade sonuna 1 hafta kaldı,bu sıkışıklığın acısını 2 günde çıkartır pala..[/quote]
İnş abi inş.Gitsin bir yöne ama bu kadar kasılmasın.
[quote=seagate;255208]ahahah
sistem bu boru deel :P[/quote]
çok tedirginim...indik mindik histem sistem, bir taraf patlayacak bu..eller tetikte, bilekler çelik kibin..her an her şey olabilir... stop ve longda senaryo dahilinde..:eek:
[quote=hpy;255210]İnş abi inş.Gitsin bir yöne ama bu kadar kasılmasın.[/quote]
palayada hak vermek lazım,yükü ağır..
arada pit stop yapıyor,lastikleri değiştiriyor,yakıt alıyor :::
ema trader da saçları havaya dikti..
300 üstünde işlem görmeye başlarsak o da long yakacak..
ü[url]www..[/url] MFI ve CMF farklı şeyler demeye başladı...Dİğer indikelrde PUPU lar var...TGG=3...üww...yön filtreleri dip yapmak üzere yeni bir hareket geliyi diyi..ü[url]www..[/url] ay bana bişiler olayor
[IMG]http://i49.tinypic.com/28mh0s4.png[/IMG]
[quote=Astatin;255211]çok tedirginim...indik mindik histem sistem, bir taraf patlayacak bu..eller tetikte, bilekler çelik kibin..her an her şey olabilir... stop ve longda senaryo dahilinde..:eek:[/quote]
.uyk fil-at devam :P .uyk
---------------------
kademeler üwwwwwwwwwww
[IMG]http://www.ressim.net/e/upload/74a3d4c3.png[/IMG]
71.275 den short oldum.. 69.800 kapatalım mümkünse..:o
70800 e baya alış girmişler oraya mı verecekler nedir :P bu mantıkla güzel zarar edilir :P
[quote=ordi;255201]unli patron bi daha düşün dimidin[/quote]
didim didim...:::
o beni dinnemiyo tecrübe ettik daha ünce .dng
bi deee,
100 puana dönen adam uyarılsa neeee uyarılmasa ne ordi. zati kapanır onun stop 300dedir. :..::..:
daytraderler slm. nasıl görüyosunuz piyasayı?
selcuklu patron gün içi sayım varmı?
[url]http://sistemlivobcular.blogcu.com/[/url]