[QUOTE=takae;492282]citi fotoların altına kaç dakkalık olduğunu yazmazsan biz neyi nasıl anlayacazki.[/QUOTE]
abi bir önceki 10 dakika diğeri beş dakika
abi ichimoku da sarı ve kırmızı kesişimleri bana yol gösterir mi ? .dng .dng .dng
Printable View
[QUOTE=takae;492282]citi fotoların altına kaç dakkalık olduğunu yazmazsan biz neyi nasıl anlayacazki.[/QUOTE]
abi bir önceki 10 dakika diğeri beş dakika
abi ichimoku da sarı ve kırmızı kesişimleri bana yol gösterir mi ? .dng .dng .dng
günaydınlar
veriyle; dolar/tl : 2,61-2,58 aralığına gelebilir. tersi olursa; 2,76-2,80 aralığı hedef olabilir.
yukarı için;2,7250 üstü stop olmalı.
aşağısı için; 2,65 stop olmalı.
dolar-tl de günlük te bir formasyon gören var mı? 2li tepe ye dönüşebilir bir yapı oluşur mu?
TIFIL seni bekliyorum randevuya neden gelmedin cezalısın sen :D
haydin dağılın cuma vakti kılın namazınızı saatt 13,55 te burda hepinizi bekliyorum
Ayet te buyrulduğu üzere
“Cuma namazı bittikten sonra yeryüzüne dağılın ve Allah’ın lutfundan nasiÌ‚binizi arayın!â€
[COLOR="Red"][B] Merrill Lynch Türkiye'nin Fed faiz artışı sonrası kusursuz bir fırtına ile karşılaşabileceği uyarısında bulundu [/B][/COLOR]
Merrill Lynch: Dolar/TL 3'ü görebilir
Merrill Lynch Türkiye'nin Fed faiz artışı sonrası kusursuz bir fırtına ile karşılaşabileceği uyarısında bulundu. Bankanın Londra'daki merkezinde bulunan ekonomisti Türker Hamzaoğlu, Türkiye'nin Fed'in faiz artışına yaklaşılırken, kırılgan beşlinin en zayıf halkalarından biri olduğunu söyledi.
Raporda, Türk lirasının ülkenin makroekonomik görünümüne ciddi bir tehdit oluşturduğu ve bunun ve büyümeye ilişkin bir takım sorunları beraberinde getirebileceği uyarısı yer aldı. Liradaki satışların abartılı olmadığı belirtilirken, Dolar/TL kurunun bir politika hamlesini tetiklemeden önce 3 seviyesine çıkabileceği ifade edildi.
Merkez Bankası'nın para politikası konusunda herhangi bir alanı olmadığı ve daha fazla sıkılaşma niyeti olmadığı da raporda yer alan tespitler arasındaydı.
Raporda öne çıkan diğer başlıklar şöyle:
- Hane halkı ve kamu kesiminin liradaki zayıflıktan etkilenmeyeceği yönündeki resmi görüş oldukça basit.
- Merkez Bankası ve hükümet rehavete kapılmış gözüküyor ve sıçrama riskini basite indirgiyor.
- Özel sektörün kaldıracı çok fazla, finans dışı özel sektörün toplam borcunun GSYH'ye oranı 2007'de yüzde 47 olurken, şimdi yüzde 80'e yükseldi.
- "En iyi senaryoda dahi politikalardaki değişiklik piyasaları makro resmin iyileşeceğine ikna edemeyebilir"
oh oh ne güzel tamda zamanında geliyor kötü haberler
önce suriye şimdide kusursuz fırtına
dax sp ve bistteki bütün kırılımlarıda tdi ye bağladılar
hepsi trend dirençlerinde oyalanıyor
herksesi veri manyağıda ettiler ya helal olsun.
sokayım tdi verisine.külliyen hepsi yalan o verilerin
sinirlerine hakim olacan
sistemin olacak
stopun olacak
stratejin olacak
algı oyunlarına gelmiyecen.
herkese bol kazançlar şimdiden verilerle gazanız mübarek olsun şimdiden
yt değildir uyarayım şimdiden
Morgan Stanley Türkiye için tavsiyesi ""AĞIRLIĞINI ARTTIR"" [url]http://www.finanstrend.com/haber/154390/morgan-stanley-in-turkiye-icin-tavsiyesi--agirligini-artir-#.VUyYttLtmkp[/url]
sayın citi sabah bir ricada bulunmuştum.görmediniz galiba
ben alıntılayamıyorum
bir zahmet ilgilenebilirmisin o işle
hem alıntılayacağınız mesajı hemde ricada bulunduğum mesajı yayınlarsanız sevinirim
teşekkürler şimdiden
[URL="[IMG]http://image-turko.com/di-Y7XN.jpg[/IMG]"][IMG]http://image-turko.com/di-Y7XN.jpg[/IMG][/URL]
ŞU BAND YATAY YADA SHORT BANDIDIR
MAVİ ÇİZGİ AŞAĞI YEŞİLİ KESERSE LONGLADIR
ONUN İÇİN ŞU AN LONGLUK BİRŞEY YOK VERİDEN SONRA BAKMAK LAZIM