[quote=kitaro;272190]hayırdır şortmu oldun[/quote]
olmadim daha hic islem yapmadim dunden long 76550 gibi maliyet...tahvilin artmasi shortculari degil longculari korkutur olmasi gerek
Printable View
[quote=kitaro;272190]hayırdır şortmu oldun[/quote]
olmadim daha hic islem yapmadim dunden long 76550 gibi maliyet...tahvilin artmasi shortculari degil longculari korkutur olmasi gerek
[quote=Strategist;272179]Yine boğa flaması, yine acı, yine hüsran... mı acaba... ? :o :([/quote]
böyle çift bayrak olabiliyormu bilmediğim için soruyorum
[quote=last trader;272195]olmadim daha hic islem yapmadim dunden long 76550 gibi maliyet...tahvilin artmasi shortculari degil longculari korkutur olmasi gerek[/quote]
yok tahvilden değil sabah 200 aşağı kırılırsa şort olurum demiştin ondan dolayı dedim
uzun dewam...sistem ööle dıo napııımmm
[quote=atmaca;272196]böyle çift bayrak olabiliyormu bilmediğim için soruyorum[/quote]
Olur, bu kadar yakın aralıklarla olması normal değil ama olabilir. Ama yine de buna güvenerek işlem yapılmaz, daha önce de dediğim gibi, ben ekranıma iki çizgi çektim diye diğer insanlar alım veya satım yapmak zorunda olmazlar. Piyasa her zaman bildiğini yapar.
[quote=kitaro;272198]yok tahvilden değil sabah 200 aşağı kırılırsa şort olurum demiştin ondan dolayı dedim[/quote]
yalandan 200 altina gecti benim kriterlerime uymadi o yuzden stoplamadim maliyetde iyi bazen boyle large olabiliyorum
tom emmi açıldı iyi oldu bence hareket geldi .. ühühühüh ... yyld ...
DJI dan gol haberi mi var ?
aha mürsel geldi :::
canım göstergelerim benimm! .lelele
[quote=unlimitted;272207]aha mürsel geldi :::
canım göstergelerim benimm! .lelele[/quote]
yahu adas anma su adamın adını aazına...:)
gıdelım buralardan
dayanamıyorummmmmmmm....
[quote=ATHLON;272212]yahu adas anma su adamın adını aazına...:)
gıdelım buralardan
dayanamıyorummmmmmmm....[/quote]
valla az önceki o hülülüde bile benim göstergelerden birisi "otur lem nereye" dedi.
görüntüyü bozdu. niye dersen, şeyli bi göstergedir. ımm nasıl desem, önemli. :..:
bakam sonuç noolcek!
[QUOTE=unlimitted;272207]aha mürsel geldi :::
canım göstergelerim benimm! .lelele[/QUOTE]
mürseldende bi numara çıkmadı abi ... alıyo gibi yaptı .. pelanın adamımı mrsel .. üvvvv