eyvallah sayın hocam... iyi ki varsınız... Allah sizden razı olsun... rehberliğiniz için sonsuz teşekkürler...
Printable View
eyvallah sayın hocam... iyi ki varsınız... Allah sizden razı olsun... rehberliğiniz için sonsuz teşekkürler...
sildim...
garanda da 6.32 ye dikkat edin, yarın 6.32 yi bunun dengesi kabul edin, bu 6.32-6.36 yı geçerse, 6.44-6.56 yapar, 6.32 üstünde up piyasada bu kısaca, altında ise realizde,...bunun bir kademesine bizimki 200 puvan koşuyor,....
[quote=mirzaşan;371732]sildim...[/quote]
bende inan bir ton yazdım,....üç kere yumuşattım, baktım halen sert, sonra bende sildim,...allah nasıl biliyorsa öyle yapsın bunları, vatanı milleti, çoluğumuzu cocuğumuzu görünür görünmez kazalardan esirgesin yarabbi,.....
günaydınlar,.....
cuuuuppppaaaaaa,...
[quote=indregandi;371751]cuuuuppppaaaaaa,...[/quote]
64925, te
[quote=indregandi;371757]64925, te[/quote]
64775,.....
65500, saatlikte ilk teması aldık,.....bu rakamı unutmayalım,......
yazıklar olsun,.....bu ordunun elini kolunu bağlayanlara,....tasviye edenlere,......amatörleştirenlere!!!!,....
ne yazıkki 8 askerimiz daha sehit oldu,.....
[quote=indregandi;371762]yazıklar olsun,.....bu ordunun elini kolunu bağlayanlara,....tasviye edenlere,......amatörleştirenlere!!!!,....
ne yazıkki 8 askerimiz daha sehit oldu,.....[/quote]
bunu başarımızı engellemeye çalışıyorlara diye yutturanlara,....bunlar 2000-2003 yılları arasına bakacaklarki, terör 2000 yılında en azgın zamanlarda bu ülke 2 kriz yaşadı, 2000 kasım ve 2001 şubt, bu krizleri niye yaşadığı şimdi çok daha net anlaşılıyor,....
terörle uzlaşma olmaz, terörle açılım olmaz,...cini şişeden çıkartırsan çarpar adamı,...