ühü ühü..memü nerdesin.ühü
Printable View
ühü ühü..memü nerdesin.ühü
O 15:30'daki çubuğu 15dk sistemleri avlamak için özel olarak mı tasarladılar nedir? Tam dipte kapanmış, yüksek hacim... Onu görüp de short'lamayan sistem mi olur... vayyy.... Pala işini biliyor... vayy...
[quote=Strategist;272127]Full mekanik sistem benim için zorunlu, çünkü bazen çok işim oluyor. Sadece 15dk'da bir ekrana sinyal değişti mi diye bakmaktan başka birşey yapamadığım dönemler oluyor. Karar verecek, analiz yapacak vaktim olmuyor. Zaten şahsen artık analize falan da inanmıyorum, o da ayrı konu. :)[/quote]
Aynen abi. Bende bu şekilde düşünüyorum. Ekranın başında olduğumda tek hedefim sistemi geçmek. Nasıl olsa sistem piyasa ortalamasına yakın bir getiri elde ediyor.
Mesala sistem 200 işlem yapsa yılda, ben bunların 100 ünde sistemi geçmeye çalışsam ve ortalama sadece 50 puan geçsem. Yılda 5000 puan yapıyor. Bu hem getiriyi artırken, hem de psikolojik olarak kendimi iyi hissetmemi sağlıyor. Moralim yükseliyor. İçimden diyorum ki bak nasıl geçtim sistem seni. Doğal olarak arada geçemedim zamanlarda oluyor tabi.:rolleyes:
Temel ve teknik analizle pozisyon alan ve başarılı olan tüm arkadaşları kutluyorum. Bu apayrı bir beceri işi. Arada ister istemez grafiklere de bakıyorum. Geçmişten gelen alışkanlık. Kolay kolayda grafik bakmayı, makro analiz yapmayı bırakamayacağım gibi. :)
[quote=selçuklu;272144]aha stro patronla dün geceden beri ters senkron olayımız var .. üvvvv ... korkuyorum[/quote]
Olsun böyle en azından birimiz kazanıyoruz patron, bir sen bir ben... Aynı pozda olunca ikimiz de kaybediyoruz hep... üvvvv... :)))
yeni bir pasta atabilecek hayırsever bekliyorum :( tşkler....
long devam selçuklu patros yine beraberiz içini ferah tut patron atıcaz golü
heh bak böyle günde işim çıksın canımı yesin.
yerinden kıpraşmayan piyasa. ooh. ne ala.
ulem öyle günlerde işim çıkıyo ki, piyasa 3 kere 1.500 puan aşaaa 8 kere 3 bin puan yukarı yapıyo bea.
bıkmıştım valla. :::
nerde kalmıştık ağalar .lelele
benden bugünlük bu kadar, aldım verdim hafif eksiyle çıkmak zorunda olduğum için günü kapatıyorum. hepinize kolay gelsin, yarın ola hayrola.
not: daytrader olmasam da bu geceye flat girerdim :)
aa..375 den bir miktar daha şort açtım..olduk mu 1/2...uuwwwwwwwwww
[quote=Kennym;272154]yeni bir pasta atabilecek hayırsever bekliyorum :( tşkler....[/quote]
Güvenilirliği şüpheli ama bende böyle görünüyor... EFG yoğun satış modunda, ama eski formunda değil artık, ters indiaktörlük yapıyor hep...
[img]http://666kb.com/i/blc9pypmm0u4e95ua.png[/img]
[quote=unlimitted;272159]heh bak böyle günde işim çıksın canımı yesin.
yerinden kıpraşmayan piyasa. ooh. ne ala.
ulem öyle günlerde işim çıkıyo ki, piyasa 3 kere 1.500 puan aşaaa 8 kere 3 bin puan yukarı yapıyo bea.
bıkmıştım valla. :::
[COLOR=red]nerde kalmıştık ağalar[/COLOR] .lelele[/quote]
göstergelerin onaylamıyordu en son..yada onaylıyordu..net hatırlayamadım:::