-
yarın için garanı, 6.14 üstü kalış olarak ele alalım..
short için acele etmeyelim,....görelim basalım,....erk yerini unutmayalım,...şu erk yerine gelmeden bir aşağı vursa iyi olacak,....
ama aşağıya vurursa pir vuracak yukarıyada öle,...yukarıya vurursa 66600 öngörüm gerçekleşmiş olacak,...
aşağıda kırılım yeri 60300 olarak kaldı,....
yarın garanda 6.14 olarak kendimize mukayet olalım,...bu gün gördünüz, 6.10 dokununca bile py tuhaf oldu,...
bir şeylerden gitmek gerkli,....elde ne kadar malzeme varsa yazıyorum, ama bu aralar trade anlamında saklılar,...60 lık, 120 likleri bekleyeceğiz, bu olana kadar sadece erk yeri var, 66600,...birde boşluğa çıktılar, tekrar girene kadar short rizikolu,...
-
boşluğu şöyle izah ediyim, 631xx den başlar, 69300 e kadar,...666xx bunun ortası,...uzlaşma yeri olarak söylediğimiz yer,....diğeride 519xx,....66600 düşüş ve bayram nedeniyle biraz daha mantıklı diğerine göre,....birtek şu sarkoz ve merkel doku uyuşmazlığı bir sarsıntı yaratabilir,....böyle olursa 60300 civarı dip bu kırılmamalı,...
66600 aynı zamanda problem bir yer, bunun üstüne vurur, döner altına vurur, sarhoş gibi davranırr burada,.... yani 693xx le, 631xx arasında adam keser,....bunu tam uzlaşamayada denk getirebilir, sonrasınada biraz öncesinede,...son iki vadede ilkinde önden gitti, ikincisinde geriden geldi,...yapıyor işte birşeyler,....
souç 6000 puvanlık bir alan ve kör kuyu, buna gelmek üzereyiz şimdiden hazır olalım...dikkat edeceğiz buralarda,....ben çözümü pas geçmekte buldum,....her iki yöndede küçük tardeler dışında agresiflik olmadan poz almıyacam, tecrübeler buralarda allemi cihan olsan, kesilirsn diyor...küçük zaferler bir süre iyidir,...
sistemli gitmekte işin diğer bir yöntemi,........sistemler daha bir süre olsada çalışır,...
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/202/21684537.png/][IMG]http://img202.imageshack.us/img202/9149/21684537.png[/IMG][/URL]
-
yarın asi güne başlarken 657xx seviyelerinde olacak
sl 2, tam olrak bu günkü kapanışta ,645xx de,...sl1 ise dip dediğimiz, 603xx de,...
bu 60300 [I][B]h e k k e t t e n [/B][/I]rakam olrak gerçekçi, bir kaç yerden aldım çünkü, yani dibi geçicide olsa biliyoruz,[I]
sonuç olarak garanda 6.14 üstüne kalış, 657xx hedef seviye, 5 likte son denge 63450 de geldi bu dengeye 62425 destek demiş oldu,.....
ben flatım, şartlar oluşursa iki yönede terse oynarım,....
[/I]
-
başarılar ve iyi geceler,...
-
[QUOTE=indregandi;371552]bundan önceki meclis teskeresinden 4-5 ay sonra kara kışta yarı beline karda niçin ırağa gidildiğini anlamlı yapar,[/QUOTE]
yapar yapar,
ama
niye ordan durup dururken geri gelindiğini
anlamlı yapamaz
işte
sorun burada
işte
kimin emriyle
neden
niçin
soruşturma
istiyorum
sevcılık falan devereye
girsin.
3 savcı falan bu işle ilgilensin.
Jelibon.
-
-
düş, düş, hep bir gün sonra,....dikkat et kafanı gözünü yarma,...
-
550-650 arası fiyatlar,....birşey değiştirmiyorlar,....5 lik düşüşte ilerliyor,...fekat bu aralık ta tam bir defans var,.....adına yatay diyorlar,....
-
rakammlar belli, ama hareketsizlik rakamları etkisiz kılıyor,....yani 5 lik taradeye girip terse 120 liğe yakalanırsın,....falan filan,....
ama rakamalar şöyle,...
120 lik, 635xx long stobu, yani bunun altında long huzursuz olur,...bu olursa devamı garandan takip edilmeli, dün verdik onu,....
günlük,..
643xx, sl2, stobu, bunun üstünde short huzursuz olur,...
655xx-7xx, günlük l hedefi,...asi burada, ve fiyatların üstünde kalarak baskılıyor halen,..
60900, don gömlek atlet fanila pijama long stop yeri,...biz buaraya gelirse alacaz,...
şimdilik, en üstte verdiğim, 120 lik l stobu, 5 dk lıklar ile uyumlu,....oraya bakılmalı, 735xx-6xx seviyelerine,...
haber gelene kadar py bir noktada kapatmak isteyecek,....bugün bir şey beklemiyorum, şu olabilir, sızma ama onuda belli etmezler,....bir sonraki gün dururken ne diye kaşınsınlar deyilmi,...
-
stop patlatmaca mı idi acaba bu????
-
hedefker şıkır şıkır tutuyor, ama kafa kaldı shortta , o nedenle işlem yapmıyorum, yaptığım anda doğruyor zaten,...şimdi 66600 erk yeri idi bunun üstüne bir şeyler bulacağız,...
biraz daha bekleyecem,....bir 2000 pas geçtim, ama bir 2000 daha geçmem gerekir,...
bakalım sarkozlar neler yiyecekler,...buradan olumlu haber gelirse bir 3000 puvandan önce girmem herhalde,....
korkuyorum ve işlem yapmıyorum,.......yeni fiyat olsa girerim, mesala 56 olsa long açarım, ama çiynenmiş fiyatlarda %100 avantajlı, mesala biz sarkozlara yönelirken o fitcle vurdu,.....
bakalım önümüze,....
-
iyi akşamlar cümleten,....