[QUOTE=Jean_Luc_Godard;315987]bugün graşka olmamalı...:eek::eek:hergün olmaz...
yarın olsun ama bugün olmasın...üüüüüüüüü
:yü::yü:
:)[/QUOTE]
bence tam zamanı abi ... ama belli olmaz tabi .. müneccim değilim .. ühühühühü :o:o:o
Printable View
[QUOTE=Jean_Luc_Godard;315987]bugün graşka olmamalı...:eek::eek:hergün olmaz...
yarın olsun ama bugün olmasın...üüüüüüüüü
:yü::yü:
:)[/QUOTE]
bence tam zamanı abi ... ama belli olmaz tabi .. müneccim değilim .. ühühühühü :o:o:o
altınında 137x lerde bi alım fırsatı vereceğini. ... düşünüyorum ...:o:o .. ondada graşka ...
[quote=selçuklu;315952]stro baba ... 1,33 biraz üstü .. bi direnç var .. orada kısa düşünüyorum papazda ...
[IMG]http://img155.imageshack.us/img155/9932/adszoi.png[/IMG][/quote]
Olabilir patron, işleri biraz hafiflettim bugün ama kararım saatlik altı grafa bakmamak bugün eve gidene kadar... Daha 29dk var... Çok zormuş bu iş ya... Saatlik grafa bakarak haftada anca 2-3 poz açılabilir... Ben ki VOB'da ve Forex'de haftada ortalama 20-30'ar poz açan adamım... üvvv... Ama alışmam lazım.. İşlerin yoğun olduğu dönemlerde ekran başına dikilip vur-kaç olmuyor... üvvv... :o
Ama gözüm arkada değil patron.. Senin baseball sopan elinde kafalarına geçirip durduğunu biliyorum... Yürü patron.. Kim tutar seni... :))) :..:
[QUOTE=selçuklu;315989]bence tam zamanı abi ... ama belli olmaz tabi .. müneccim değilim .. ühühühühü :o:o:o[/QUOTE]
o zaman hemen arıyorum palayı....brv.brv
graşka istiyoruz diye telesekretere mesıç bırakıyorum...:p:p
[QUOTE=Jean_Luc_Godard;315993]o zaman hemen arıyorum palayı....brv.brv
graşka istiyoruz diye telesekretere mesıç bırakıyorum...:p:p[/QUOTE]
teşekkür ederim .. jean patron mersi ... :D:D
[QUOTE=Strategist;315992]Olabilir patron, işleri biraz hafiflettim bugün ama kararım saatlik altı grafa bakmamak bugün eve gidene kadar... Daha 29dk var... Çok zormuş bu iş ya... Saatlik grafa bakarak haftada anca 2-3 poz açılabilir... Ben ki VOB'da ve Forex'de haftada ortalama 20-30'ar poz açan adamım... üvvv... Ama alışmam lazım.. İşlerin yoğun olduğu dönemlerde ekran başına dikilip vur-kaç olmuyor... üvvv... :o
Ama gözüm arkada değil patron.. Senin baseball sopan elinde kafalarına geçirip durduğunu biliyorum... Yürü patron.. Kim tutar seni... :))) :..:[/QUOTE]
patron kaçan bişey yok ... bence .. işleri hallet .... sonra bearaber bakarız ... :o:o:o
[quote=selçuklu;315995]patron kaçan bişey yok ... bence .. işleri hallet .... sonra bearaber bakarız ... :o:o:o[/quote]
İş olmasa da hedef uzun vadeli trade etmek olmalı patron... Altında 1377'den long'um vardı geçen.. 15 pip'e kapatmıştım birkaç dakika sonra... Oysa neredeyse tam dibi yakalamışım.. Elimde tutsam bugün köşeydim... Daha uzun vadeli düşünmeyi öğrenmek lazım.. üvv...
[QUOTE=Strategist;316000]İş olmasa da hedef uzun vadeli trade etmek olmalı patron... Altında 1377'den long'um vardı geçen.. 15 pip'e kapatmıştım birkaç dakika sonra... Oysa neredeyse tam dibi yakalamışım.. Elimde tutsam bugün köşeydim... Daha uzun vadeli düşünmeyi öğrenmek lazım.. üvv...[/QUOTE]
oda doğru sayın patron .. ama ben konsantrasyonun azsa diye dedim :o:o .... tabi sen daha iyisini bilirsin .... :o
altın 137x ler gelirse bende alacam inşallah ov li poz ...
[quote=selçuklu;316003]konsantrasyonun azsa diye dedim [/quote]
Konsantrasyon denen şey benim yanımdan bile geçmiyor patron... :))) Hem iş yapıp hem internette gezip hem forex'i hem vob'u takip ediyor hem de forumu takip ediyorum... :..: Genellikle ne yaptığımı bilmiyorum bile.. Rüyada gibi şuursuzca yaşıyor ve trade ediyorum... :D :..:
arkadaşlar burayı kırarmıyız sizce, fazla kar satışı gelmedi buradan
we have a dream.....uyk.uyk
evri badi lavs graşka.......:dü::yü:
The Velvet Underground- Run Run Run
[url]http://www.youtube.com/watch?v=4Bp-ihtgzdE[/url]
.uyk.uyk
:)
iyi akşamlar herkese ..
geceye endeks lönk, dolar cort....:yü: