düşüş hikaye ucuza mal topluyor bunlar
Printable View
düşüş hikaye ucuza mal topluyor bunlar
ata biçtiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...way nasd*************
Bizimki dışarısı iyiyken yeterince sattı, kötüyken alırsa ralliesgange olur.
Haftasonuna full short:)
Uzlaşma 64350 oldu:)
Herkeze iyi tatilleeeer:)
uzun dewam...manyak bi gun oldu...macrolar hala olumlu...herkese ii akşamlar...
ulan pala tam 64.4 kapattırdı, gıcıklık olsun işte
nezdeeekkk
lehman brotheri boşverin..asıl citibnk önemli..
citibnk rallide..sürdürebilir büyümeyi yakaladık diyor...dow 11700 olsun..
herkese iyi haftasonları..
[quote=seko;214075]ulan pala tam 64.4 kapattırdı, gıcıklık olsun işte[/quote]
Komputer çalışıyor.:..:
cümleten iyi haftasonları .. üvvvvvv .. .
[quote=selçuklu;214085]cümleten iyi haftasonları .. üvvvvvv .. .[/quote]
yandık selpatros
Kararsız bir kapanış 60 dklık 5 dk shorta geçti ind.longda ben flatta.
[QUOTE=Astatin;214086]yandık selpatros[/QUOTE]
cidden yandınız..:::
[QUOTE=Astatin;214086]yandık selpatros[/QUOTE]
valla patron .. kapanışa doru ağır bir müsterihlik çöktü üzerime ... i am extremely .. highly müsterih .. feciii .. üvvvvv ... :D:o:o
bütün dünya short bekliyor..tüm ew ciler,teknikciler. şelale diyor...burda bir uyuşmazlık var..
neyse herkese tekrardan iyi akşamlar..
Herkese iyi hafta sonları.....
Patron; DJ %1 den fazla düşecek....iyi haftasonları (yaz kenara) :)
[QUOTE=jelibon;213780]Kayahan üstadın tavsiyesiyle böyük düşündüm.
Kötü senaryo Dowu saydım.
a,b,c.
c v deyiz.
c i
c iii
den
fazla oldu.
c iii kurala göre en düşük olmamalı.
o zaman c v
c iii
den düşük olmalı.
tek şart var kötü senaryodaysak.
Jelibon.[/QUOTE]
Seans kapanmadan iyi senaryoyu yazmak istemedim, zaten vobda yataylık var, günün yükseğinden alım yapılmamalıydı sonuçta.
Şimdi yukarıdaki sayım dowda 19 ocak tepesini geçmemeli. Şimdilik bu uygun.
Ancak 19 ocak tepesi ola ki teyidli geçildi. Sayım aşağıda. Bullish sayım.
ABC.
A martta bitmişti.
B yi 3 dalga saydık hep.
10729 teyidli geçilirse 5 dalga sayılacak.
3. dalga Ocak 19 da bitti.
4. dalga 5 şubattı sanırım bitti.
5 ve son yükselişteyiz. Bunda hedef 11100.
Olmazmı olur.
yukarıdakinin ihtimali bende %50.
aşağıdakinin de %50.
Önümüzdeki hafta ve sonraki hafta netleşir.
Jelibon.
Bu teknige (-) GAP yakısır.... isterse butun dunya Short'da olsun eksi gapda cogu kisi short cover olur,.. Pala da derki durmak yok yola devam ... :D herkese iyi hafta sonları ..
[QUOTE=jelibon;214100]Seans kapanmadan iyi senaryoyu yazmak istemedim, zaten vobda yataylık var, günün yükseğinden alım yapılmamalıydı sonuçta.
ABC.
A martta bitmişti.
B yi 3 dalga saydık hep.
Olmazmı olur.
aşağıdakinin de %50.
Jelibon.[/QUOTE]
bullish bişey yazan tek teşekkür alıyormuş voborsada, nam salmış.
sizi ayılar sizi. şaka bi yana voborsa vobda bir numara.
Jelibon.
Turkiyeli Kurt milletvekili Turkiyeyi sirtindan hancerledi!!!!
Mensubu olduğu Liberal partiyle ters düşen Türkiye’den gelen Kürt göçmen olan milletvekili Gülan Avcı da, tasarının kabulü için oy kullandığını bildirdi. Konuşmalardan sonra oylamaya geçildi.
Tasarıyı Avcı’nın oyu geçirdi
Oylamada iktidarı oluşturan ve 178 sandalyesi bulunan koalisyon ortakları tasarıya ret oyu vereceklerini açıklamalarına karşılık, aralarında Avcı’nın da bulunduğu 4 milletvekili grup kararı dışında “kabul” oyu kullandı. Böylece tasarı 130’a karşılık 131 oyla onaylanmış oldu.
selam millet. ilginç bir günü kaçırmışım belli ki.
gerçi arkadaşlar sağolsunlar, baya bi yardımcı oldular ama. başında durmak gibi olmuyor elbet.
ben haftaya önce bi çekilme, arkasından feci bir ralli öngörümü sürdürüyorum.
herkese iyi haftasonları...
kraşienseynç pliz
[quote=jelibon;214100]Seans kapanmadan iyi senaryoyu yazmak istemedim, zaten vobda yataylık var, günün yükseğinden alım yapılmamalıydı sonuçta.
ABC.
A martta bitmişti.
B yi 3 dalga saydık hep.
Olmazmı olur.
aşağıdakinin de %50.
Jelibon.[/quote]
Sayın jelibon 10567 üzerine çıkması bendede hedefi 11100-250 aralığına getiriyor.Tabii üzerinde kalırsa
kraşienseynç pliz 2
[IMG]http://forum.finanzen.net/board/anonymize/attachment.m?aid=306162&resize_x=600[/IMG]
DJI/GARAN haftalık...Net yükseliş gösteriyor. Bunun olması için GARAN ın DJI ya göre andırpirformıns çekmesi lazım; yani hangisi
a) DJI çıkar
b) GAR düşer
c) DJI az çıkar, GAR az düşer
d) DJI az düşer, GAR çok düşer
e) DJI çok çıkar, GAR az çıkar
ehuheuehueeu
[IMG]http://i39.tinypic.com/qn9ul2.png[/IMG]
[quote=unlimitted;214115]selam millet. ilginç bir günü kaçırmışım belli ki.
gerçi arkadaşlar sağolsunlar, baya bi yardımcı oldular ama. başında durmak gibi olmuyor elbet.
ben haftaya önce bi çekilme, arkasından feci bir ralli öngörümü sürdürüyorum.
herkese iyi haftasonları...[/quote]
Hani grafiksel proceksiyon 1/100 ölçekli , un limiti?
Değerli arkadaşlar,
yaklaşık 1 haftadır forumumuzdaki
*.* ve türevleri
+
ukrayna, hostes vb. den sonra farkındamısınız bilmiyorum ama
bayan üyeler bırakın yazmayı login bile olmuyorlar,
eminim forumu okuyorlardır
ama neticede ataerkil bir forum olduk çıktık,
hatta birazda kahvehane konumuna vardık.
forum üyeleri olarak bu konuda kendimize biraz çekidüzen vermemiz gerektiğini düşünüyorum.
sizler ne dersiniz?
haddimi aştıysam peşinen özür dilerim...
[INDENT] [B][SIZE=4][COLOR=Red]Türkiye'nin en büyük davasında son 12 gün!
[/COLOR][/SIZE]
Türkiye'nin 21.5 milyar dolarlık en büyük davasında son viraja girildi. Dava 12 gün sonra başlayacak.
ANKA
ANKA'nın edindiği bilgiye göre Çukurova Elektrik(ÇEAŞ) ve Kepez Elektrik'te (KEPEZ) hissesi olduğunu öne süren Güney Kıbrıslı Libananco şirketinin Türkiye aleyhine açtığı Libananco davasında son 12 güne girildi. Paris'te 23-25 Mart'ta görülmeye başlanacak davanın, son 7 yılın hesaplaşmasına sahne olması bekleniyor.
-HAKAN UZANIN DOKUNULMAZLIK ZIRHI KESİNLEŞTİ-
Hakan Uzan’ın Libananco davasının yapılacağı Paris’e şahit olarak geleceğinin kesinleşmesinden sonra tahkim heyetine, ne söyleyeceği, ne bilgiler vereceği ve ne tip belgeler sunacağı en büyük merak konusu oldu. Hakan Uzan’ın Paris’te bulunacağı sürede özel bir Fransız timi tarafından çok sıkı bir biçimde korunacağı ve yanına hiç kimsenin yaklaştırılmayacağı bildirildi.
Hakan Uzan ve Cem Uzan’ın bu davada şahit olarak dinlenmesi yönündeki 18 Aralık tarihli ICSID kararına Türkiye itiraz etmişti. Ancak ICSID, 23-25 Mart tarihlerinde hem Cem Uzan’ın hem de Hakan Uzan’ın şahit olarak Paris’te dinlenmesi kararını yineledi.
Bu arada, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bakanı Cemil Çiçek’in Adalet Bakanlığı döneminde Hakan Uzan için söylediği, “Ölü veya diri olarak getireceğim” sözlerinin tahkim kayıtlarına da belgeli olarak geçtiği öğrenildi.
-ÇEAŞ DANIŞTAY’DA TMSF’YE KARŞI YİNE BİR DAVA KAZANDI-
Danıştay, ÇEAŞ’ın açtığı davada, 9 Aralık 2009'da verdiği kararla TMSF’nin yolladığı ihtiyati haciz kararını iptal etti. Danıştay’ın verdiği bu karar Libananco tahkiminde çok önemli bir delil olarak kayda geçti.
-CEM UZAN AHMET ERTÜRK’Ü ŞAHSEN SORUMLU TUTUYOR-
Yakın çevresinden sızan bilgilere göre Cem Uzan’ın bu olaylardan şahsen Ahmet Ertürk’ü sorumlu tuttuğu ileri sürüldü. Edinilen bilgilere göre Cem Uzan'ın, "Ahmet Ertürk hukuken bedel ödeyecek ve hapse girecek" dediği aktarıldı.
-YUKOS KARARI, LİBANANCO TAHKİMİNDE TÜRKİYE’Yİ DE ÜZECEK-
Öte yandan, Libananco davasında Türkiye’yi üzen bir haberde Yukos davasından geldi. Rus devletinin el koyduğu petrol devi Yukos’un Kıbrıslı hissedarı Rusya devleti aleyhine 100 milyar dolarlık bir tahkim davası açmıştı. Bu davada aynı Libananco’da olduğu gibi enerji şartı anlaşması kapsamında açılmıştı. Rusya’nın Yukos davasındaki stratejisi Türkiye’nin Libananco stratejisiyle birebir aynıydı. Geçtiğimiz günlerde Yukos tahkim heyeti Rusya’nın yaptığı tüm itirazları reddetti ve bu davayı görmeye yetkili olduğuna dair karar verdi. 100 milyar dolarlık Yukos davasındaki kararının Libananco davasında emsal olarak değerlendirileceği uluslararası hukukçular tarafından kesin gözüyle bakılıyor.
[/B] [/INDENT]
[INDENT]
[/INDENT]
[QUOTE=kayahan;214136][INDENT] [B][SIZE=4][COLOR=Red]Türkiye'nin en büyük davasında son 12 gün!
[/COLOR][/SIZE]
Türkiye'nin 21.5 milyar dolarlık en büyük davasında son viraja girildi. Dava 12 gün sonra başlayacak.
ANKA
ANKA'nın edindiği bilgiye göre Çukurova Elektrik(ÇEAŞ) ve Kepez Elektrik'te (KEPEZ) hissesi olduğunu öne süren Güney Kıbrıslı Libananco şirketinin Türkiye aleyhine açtığı Libananco davasında son 12 güne girildi. Paris'te 23-25 Mart'ta görülmeye başlanacak davanın, son 7 yılın hesaplaşmasına sahne olması bekleniyor.
-HAKAN UZANIN DOKUNULMAZLIK ZIRHI KESİNLEŞTİ-
........................................
[/B] [/INDENT]
[INDENT]
[/INDENT][/QUOTE]
abi yazının germanchası ne oluyore... vella böyle bişey annaşılmıyore :::
[QUOTE=Toledo;214133]Değerli arkadaşlar,
yaklaşık 1 haftadır forumumuzdaki
*.* ve türevleri
+
ukrayna, hostes vb. den sonra farkındamısınız bilmiyorum ama
bayan üyeler bırakın yazmayı login bile olmuyorlar,
eminim forumu okuyorlardır
ama neticede ataerkil bir forum olduk çıktık,
hatta birazda kahvehane konumuna vardık.
forum üyeleri olarak bu konuda kendimize biraz çekidüzen vermemiz gerektiğini düşünüyorum.
sizler ne dersiniz?
haddimi aştıysam peşinen özür dilerim...[/QUOTE]
evet arkhadaşlar toledoya gatılıyorum gayri zati hellonimo hanım bilem filtrelemiş onnarı
Yaw tiscoda parda bile acip Dow naapmis diye bakiorum...ha yetio mu hayir..bi de ondan sonra gelip buraya yorum yaziiorum...bu nasil bi edikshin oldu anlamadim:)toledo arkadasa da katiliorum..simdi gideyim de agir yapayim gayri isiklar altinda..
Tiedje'nin bu haftaki yazısı:
[url]http://www.godmode-trader.de/nachricht/EW-Analyse-DOW-Jones-Eine-magere-Ausbeute-der-Bullen-Dow,a2104899.html[/url]
Boğalar Dow Jones'u 58,49 puan daha yükseğe taşıdılar. Toplamda bu özellikle Dow için zayıflık olarak görülebilir. Öte yanda Nasd** yükseklerden yeni yükseklere zıplıyor.
Ayılar geçen hafta adeta buharlaşıp yok oldular. Bu durum 2009'u anımsatıyor. Endeksteki tüm zayıflıklar seans içinde direkt satın alma fırsatı olarak görüldü. Bu sayede gün içinde long tarafında kazanç sağlayabildik. Öte yandan DAX ise tek bir yön biliyordu: Yukarı. DAX önemli seviyelerin hemen altına geldi. Dow'da ise bu seviyeler 10650-10690 arasında.
Önümüzdeki hafta 10730 önemli olacak. Burada eski tepe var ve buranın aşılması klasik teknik analiz açısından alış sinyali olacak. Agresif alıcılar burası geçildiği anda alıma geçecekler. Daha temkinli olanlar ise ilk geri çekilmeyi bekleyecekler. Bu seviye aşılırsa bir sonraki hedef 11245 olacak.
Bu durum boğalar için harika değil mi? Partilerinin aynen devam ettiğine inanıyor olmalılar. VIX endeksinin dipte olması bunu gösteriyor. Bu demek ki, belli bir grup piyasayı tek yönlü bir cadde sanıyor.
Önemli destekler 10350 ve 9800 puanda. Bunların altına inilmesi durumunda ayılar su yüzüne çıkabilir.
XBANK günlük grafı...
Moodys haberinin geldiği günün tepesinden aşağı inen düzgün bir düşüş trend çizgisi var. Dow'un yeni tepe yapmasıyla birlikte kırılması olası...
[quote=Strategist;214144]XBANK günlük grafı...
Moodys haberinin geldiği günün tepesinden aşağı inen düzgün bir düşüş trend çizgisi var. Dow'un yeni tepe yapmasıyla birlikte kırılması olası...[/quote]
Günaydın,
Yıldızlı pekiyi. +.
Otur. 10 :rolleyes:
Daha shortlanacak bir numara göremedim ondan flat kaldım 64200 altına sarkmadan short olmaz bu vobdan.
aylık endeks grafı ve .. tahminim projeksyon .. öemli tepeleride işaretledim ... 98 den beri 3 tepe var .. dördüncüsünede hayırlı uğurlu olsun diyebilecekmiyiz bakalım .. üvvvvv :o:o:o
[IMG]http://i43.tinypic.com/2zjjlnn.png[/IMG]
Selçuklu ilk bir saatte 64400 üzerine atarsa aşağı unutmak lazım 64200 aşağı geçerse yukarıyı unutmak lazım teknik olarak.
[IMG]http://forum.finanzen.net/board/anonymize/attachment.m?aid=306258&resize_x=600[/IMG]