[quote=selçuklu;187187]patron senin bana 500 point borcun vardı alayım bi zahmet ..[/quote]
sözümüz söz patron..ödeme zamanım "sonraki hafta"...dır..her zaman:D
Printable View
[quote=selçuklu;187187]patron senin bana 500 point borcun vardı alayım bi zahmet ..[/quote]
sözümüz söz patron..ödeme zamanım "sonraki hafta"...dır..her zaman:D
[QUOTE=YAVUZHAN;187196]selçuklu patron yeni indikatör yapmışsın hayırlı uğurlu olsun :)
yeni indikatör gol olur bence :)[/QUOTE]
sağolasın yavızhan patron .... :D:D
[quote=TÜRKOĞLU;187195]var SHANGAI da hedef 5.000 hatta 20.000 ler görülebilir...şaka yapmıyorum...şaka gibi geliyor deel mi? bu mesajımı bi yere kaydet.günü gelince tekrar değerlendirelim...[/quote]
şangay olayı bize uzak pambık..zaten şangay da uzak:p:p ama doğrudur..sadece iç taleple bile semiren bir ekonomi, dünyada işler yoluna girince nasıl bir ralienseyc yapar düşün artık:p:p ekonomi politik derki, sonuçta kalabalık olan kazanır:..::..: siyaset derki, iktidar namlunun ucundadır:..::..: adamlarda heme kalabalık ver hem namlu..dabiki kazanacaklar..:p:p
hem onlarda fıçır yok galiba dimi....olsa 2020 vadeli kontrattan bir lot atardık kenara
hellim apla site dökülmeye başladı apla .. tuhaf tuhaf sayfalar geliyor .... bakım istiyr sanırım .. üvvvv ... hep asteton patronun yüzünden oldu kötü kullanıyor siteyi ... üvvvv
bu adamlar dove dove ayuları boga yaptılar ya helal olsun..
imf haberı gelene kadar zero işlem flat devam :)
--zifd
azulu bı ayu olarak pıyasa sankı yukarı gıdecek... ayak yapıyo gibi..
[quote=selçuklu;187200]hellim apla site dökülmeye başladı apla .. tuhaf tuhaf sayfalar geliyor .... bakım istiyr sanırım .. üvvvv ... hep asteton patronun yüzünden oldu kötü kullanıyor siteyi ... üvvvv[/quote]
cuma günü data base error verdi bi kaç kez sonra bi ara ulaşılamadı..
bugünde sabah 9 : 00 civarı sadece anasayfaya ulaşabildim foruma geçemedim..bu arada gün içi yine bağlantı koptu 2 kez..
sorumlusu pala olmalı zira herkesin pıçağı pilenik vaziyette kendisine karşı :::
hoşlanmıyordur doğal olarak :..:
68800 e doğrumu yoksa 67700 e doğrumu gidilecek bi karar verselerde canımız sıkılmasa yawf..
Şimdi SandP yada IMF haberi düşerse, forumu nasıl default ederiz diye çalışma yapanlar olabilirde...forum saldırıya uğradımı fena oluyor...onların Allah be....
bir miktar sıkıntı var selçuklu patronaj
[QUOTE=bull market;187203]68800 e doğrumu yoksa 67700 e doğrumu gidilecek bi karar verselerde canımız sıkılmasa yawf..[/QUOTE]
sen kararını vermeden hareket başlamaz patron ... sence hangi yöne gider tahminin ? ... üüü:o:o
[QUOTE=Astatin;187205]bir miktar sıkıntı var selçuklu patronaj[/QUOTE]
sınıtı geçecek bence ... belli olur birazdan tahminim .. :::
Bi an için haziran vadeliye falan mı bakıyorum diye kontrol etme ihtiyacı hissettim :D