-
[QUOTE=atarikafa;235662]%60 !?!:eek::eek:..Kennym patron senin dilin ne söyliir:D..AKP mi longladın..:p..Selçuklu Patron gelir şimdi...''%60 az olmuş, %95 oy alır bence tahminim'' derse ne yaparız :D:D:D[/QUOTE]
mangal bu milletin milli değeridir , hicbir ideolojik yaklasım bir mangal keyfi kadar insanımızın kalbini fethedemez.. %60 mı demişim az bile olmuş :)
%62,7 diye küsüratlı vereyim hatta da dötümden salladığım beklli olmasın ::::::::::::
-
-
71000 den 1/2 kısaldım , ahanda agaya yem olacam gari ,
her ne kadar pikniğe izin vermesede bence yırtınsın yırtınacağı kadar diyorum ve bu pozun kalıcı olmasını umuyorum :)
resmen yedirmem kimseye diyo aga lol ki ne lol...
-
050 flat 075 uzun .. 250 cover kısa ...
-
300 günün depesi bence tahminim .. spot açılışıyla küsküşayne bekliyorum şahsen ..
-
[quote=selçuklu;235689]050 flat 075 uzun .. 250 cover kısa ...[/quote]
Abi,
[B][U]Fındık[/U][/B] mı yiyosun?:D
-
[QUOTE=excali;235693]Abi,
[B][U]Fındık[/U][/B] mı yiyosun?:D[/QUOTE]
yok .. çekirdek yiyorum patron .. .:o:D:D
-
[quote=selçuklu;235696]yok .. çekirdek yiyorum patron .. .:o:D:D[/quote]
Bu çekirdekler epey iriymiş,nerde yetişiyor...:D
-
kanalizasyon graf ..
[IMG]http://i42.tinypic.com/o5nbxu.png[/IMG]
-
[QUOTE=selçuklu;235692]300 günün depesi bence tahminim .. spot açılışıyla küsküşayne bekliyorum şahsen ..[/QUOTE]
aga gene hötötröflük yapıyo kolay kolay bırakmam imajı veriyo piyasaya.. muhtemelen spotuda tutacaktır bi süre... iide aga ispanya ve portekiz dedikodularını nasıl tutucan o damı senin tekelinde haysiyetsiz aga.. bırakmazsan bırakma ueheuh kapattım ekranı :D:D
-
[quote=Kennym;235706]aga gene hötötröflük yapıyo kolay kolay bırakmam imajı veriyo piyasaya.. muhtemelen spotuda tutacaktır bi süre... iide aga ispanya ve portekiz dedikodularını nasıl tutucan o damı senin tekelinde haysiyetsiz aga.. bırakmazsan bırakma ueheuh kapattım ekranı :D:D[/quote]
Ben fraklıyım,beni bağlamaz,benim öyle bir [B]sorunum yok ayağı yapıyor[/B]...
Hay senin ayağına......
Ben ayağını değil,bak nerelerinide görecem.....:cool:
-
herkese günaydın.
pela yukarı gap yapamadı, hatasını telafiye uğraşıyor. :)))
sür oğlum yukarı...belki millet yer. :..: