Gözüm haber penceresinde, her an teminatlar 800 oldu haberi bekliyorum... Ondan sonra sistem short'lasa da çıkmam long'lardan... :p
Printable View
Gözüm haber penceresinde, her an teminatlar 800 oldu haberi bekliyorum... Ondan sonra sistem short'lasa da çıkmam long'lardan... :p
ah bi pasta atan olsa da su cok karmasık gunu analiz edebilsek kurumsal olarak...
üvvv sımdıden hayırsever pastacıla tskler....
[quote=Kennym;271865]ah bi pasta atan olsa da su cok karmasık gunu analiz edebilsek kurumsal olarak...
üvvv sımdıden hayırsever pastacıla tskler....[/quote]
Şekeri biraz fazla kaçmış olabilir idare et... :)))
unlimit, dün gece rüyamda aud/usd bir günde %10 düştü.. neye dalalet acaba..:..:
[quote=Strategist;271867]Şekeri biraz fazla kaçmış olabilir idare et... :)))[/quote]
Pasta sankodansa bozuk... .dng.dng
[img]http://666kb.com/i/blc1ql4nee5z6kq8i.png[/img]
üvvvv türkiş gazmanıyla aynı yöndemiyim ben şimdi:( çok değil stoplatır pala şimdi beni
[quote=jerfin;271869]unlimit, dün gece rüyamda aud/usd bir günde %10 düştü.. neye dalalet acaba..:..:[/quote]
heç sorma o paritedeki operasyonu sabaha karşı 4'e denk getirdi totoşlar.
yoksa affetmezdim de. kaçtı keklik. :)
yygd korkuyorum ama ..
[quote=Sekube;271871]Pasta sankodansa bozuk... .dng.dng
[/quote]
Olabilir şaşırmam...:..: Derinlik pasta masta istemiyorum aslında ama zorla açıyor herifler... :..:
[quote=selçuklu;271877]yygd korkuyorum ama ..[/quote]
yyld ama ben de korkuyorum sayın patron... Çılgınca bir korkunun esiriyim selçuklu patron... Anlıyor musun beni... Korkuyorum.... üwwww....
sistemi ile piyasa pis ters düştüğünde gaza gelip sistemsiz panik işlem yapmamak açısından monitor kapatıp 15 dk da bir gelip sinyale bakmayı şiddetle öneriyorum...pufffff...still şort still got the blues...long live silow sistems
sanko da işlem hacmine bak klasik ky hareketleri :( 11000 kontrat aç kapa poz da ise 500 kont var