-
[quote=boz ayı;241867][I]kimseye yaz diye yalvarılmıyor..........[/I]
[I]ama adam bana yalvarın diyor....yoksa yazmam haa.....[/I]
[I]aslında yazacak...amma yalvarta yalvarta.......[/I]
[I]hassssssss....................[/I][/quote]
abi duygularını paylaşıyorum... seni anlıyorum.. :rolleyes:
-
[I]dostlar bana edeceğiniz teşekkürü[B] ihtiyacı[/B] olanlara ediverin..rahatlasınlar...[/I]
-
[quote=halojen;241873]abi duygularını paylaşıyorum... seni anlıyorum.. :rolleyes:[/quote]
[I]halojenim senin zamanın geliyor........[/I]
[I]fazla kalmadı.....burada yakalarsam yazacağım....zevkle....[/I]
.lelele
-
bozabi son durum 800 longg mu?
-
[quote=borsa8447;241878]bozabi son durum 800 longg mu?[/quote]
[I]evet....long kollayacağım.......[/I]
[I]pivot...69.850..............[/I]
[I]destekler...69.800..69.650..69.500....[/I]
-
[quote=abicim;241854]boz abicim,
anam anam kafam yarıldı...
tamam zarar ettik son 2 trade ama, inanki patron gönderdi. zararım 2-3 kademe olur benim. gerçi karımda o kadder olur emme. hemen kaçmam yani öyle. hehehe...
abim benim [B]seni seviyoz[/B]. kime kızdın bilmeyoz. kızma deyoz...[/quote]
[quote=boz ayı;241861][I][B]HAYATIMDA BİR KAÇ ŞEYE İFRİT OLURUM[/B]....[/I]
[I]tehdit..[B]sahte sevgi[/B].....ve illada BEN....benden sonra tufan felsefesi..[/I]
[I]MEVLANA..yı ..YUNUS..U OKUYUN....GENÇLER.....[/I][/quote]
boz abim benim,
seans arası olduğundan polemiğe girmeyip topicten ayrılacam. ama benim yazımı alıntılayarak yazdığın yazıda itham algıladım. büyüğümsün, öyle kolay da darılmam. ama gitmem gerektiği zamanı da sezinlerim. yanlış algılamış olabilirim ama bu topic buraya kadarmış.
yazmam için yalvarın gibi bir derdim de yok biline.
bu arada sizi hala seviyom...
allaha emanet olun...
-
kafanız karışmasın..........bu vadede long....ağustos vadede şortum.........
ana trend aşağı.............beklentim önce yukarı.....sonra çokk sert aşağı...........
zamanlamayı yazacağım.......ama haftaya çokk sert düşebilir...............bana göre....
-
[quote=abicim;241882]boz abim benim,
seans arası olduğundan polemiğe girmeyip topicten ayrılacam. ama benim yazımı alıntılayarak yazdığın yazıda itham algıladım. büyüğümsün, öyle kolay da darılmam. ama gitmem gerektiği zamanı da sezinlerim. yanlış algılamış olabilirim ama bu topic buraya kadarmış.
allaha emanet olun...[/quote]
[I]güzel kardeşim....sözüm meclisten dışarı....sana hiç değil....[/I]
[I]seni kırdıysam özür dilerim....okumadan yazıyorum....işlem yaptığım için...[/I]
üüü
-
[quote=abicim;241882]boz abim benim,
allaha emanet olun...[/quote]
abicim size yönelik bir şey olduğunu zannetmiyorum... şahsen ben bunu kastetmedim.. :(
-
[quote=boz ayı;241887][I]güzel kardeşim....sözüm meclisten dışarı....sana hiç değil....[/I]
[I]seni kırdıysam özür dilerim....okumadan yazıyorum....işlem yaptığım için...[/I]
üüü[/quote]
boz abicim
asıl ben özür dilerim. pozisyonum yokken yanlış anlama lüksümü kullanıp sana rahatsızlık verdiğim için. ama burdan öyle göründü. samimiyetine inanıyorum ve topic sakinlerinden de de özür dilerim. ben yine de bir süre dinleneyim iyisimi.
allaha emanet olun.
-
-
[quote=saraylı;241894]dostlar kolay gelsin,:)[/quote]
abi selamlar... kolay gelsin.. .lelele
-
60 dk.lıkta destek bandımız 69.400-70.100
[IMG]http://i49.tinypic.com/jtxus1.jpg[/IMG]
-
[quote=abicim;241893]boz abicim
asıl ben özür dilerim. pozisyonum yokken yanlış anlama lüksümü kullanıp sana rahatsızlık verdiğim için. ama burdan öyle göründü. samimiyetine inanıyorum ve topic sakinlerinden de de özür dilerim. ben yine de bir süre dinleneyim iyisimi.
allaha emanet olun.[/quote]
Ne alaka adam kuzu için yazmış:..::..:
-
fulledim püvvvvvvvvvv.. batacağummmmmmmmmmmm
-
veyy pis sazana geldim gene :;)
-
[quote=halojen;241721]uzun lafın kısası, yarın 70.000-69.500 aralığı gayet kritik... destek bandı da bu bölgeden geçmekte.. bakalım napacaklar...artık biz susalım,piyasa konuşsun.. iyi akşamlar..
[IMG]http://i50.tinypic.com/2aeqec8.jpg[/IMG][/quote]
beklediğim çift dip görüntüsü oluştu,biraz yamukda olsa.. :).. gerisi gelecekmi merak içindeyim...
[IMG]http://i47.tinypic.com/2na4mkn.jpg[/IMG]
-
bana göre 68.500....dirençtir...........yanlış duymadınız.....68.500.....
kısa vadede yukarı ataktan para kazanmaya uğraşıyoruz....dönüşü yakışıklı olacak...
ağustos vadede şortları bundan dolayı bırakmıyorum........
aşağı dönüşte haz..vade longlarımı bırakacağım.ve reverse ile full şort....olacağım....
-
69800 pivotmuş galiba.. :) hemen atlıyorumm sat sat sat hepsini sat ne varsa sat :)
-
[quote=boz ayı;241914]bana göre 68.500....dirençtir...........yanlış duymadınız.....68.500.....
kısa vadede yukarı ataktan para kazanmaya uğraşıyoruz....dönüşü yakışıklı olacak...
ağustos vadede şortları bundan dolayı bırakmıyorum........
aşağı dönüşte haz..vade longlarımı bırakacağım.ve reverse ile full şort....olacağım....[/quote]
[I]buzda dans bu........[/I]
[I]çook dikkatli olmalıyız...sistemciler sistemlaerine sadık kalmalı.....[/I]
-
[IMG]http://www.acelayouts.com/uploads/images/2010-05-19/M99FsjGO2V.gif[/IMG]
veyyy alıntııı yaptum
-
[I]kısa vadeli yukarı harekete katılıp katılmamak tercih meselesi.....[/I]
[I]ben katılıyorum......amma korka korka........[/I]
[I]dönüş çook sert olacak bana göre...yukarı harekete katılmadan bekleyip aşağı [/I]
[I]harekete katılmak daha az riskli.........dönüşte 68.500 ..direnç.....[/I]
[I]varın hedefimi siz düşünün...............[/I]
-
[QUOTE=seagate;241921][IMG]http://www.acelayouts.com/uploads/images/2010-05-19/M99FsjGO2V.gif[/IMG]
veyyy alıntııı yaptum[/QUOTE]
süper analizmiş patron bence .. teprik ederim .. +.+.::::::
-
[quote=boz ayı;241923][I]kısa vadeli yukarı harekete katılıp katılmamak tercih meselesi.....[/I]
[I]ben katılıyorum......amma korka korka........[/I]
[I]dönüş çook sert olacak bana göre...yukarı harekete katılmadan bekleyip aşağı [/I]
[I]harekete katılmak daha az riskli.........dönüşte 68.500 ..direnç.....[/I]
[I]varın hedefimi siz düşünün...............[/I][/quote]
katılıyorum abi,
vala uzuna zaten niyetim yoktu, bugünkü 69.5 altı ihlalinden sonra hiç hevesim kalmadı.. giderse gider biraz daha... kısa kollamak daha güvenli geliyor bana şimdilik..
-
sinyal için öncelikle (siyah) destek bandının (mavi) ortalamasının üzerine çıkması gerek.. doğru iz üzerindeysek tabi..
bunun içinde fiyatın biraz daha yükselmesi gerekebilir...
[IMG]http://i48.tinypic.com/10f6rvc.jpg[/IMG]
-
60 dk tüm herbişey 70100 de toplandı üvvvvvv
-
70.050....yukarı geçilirse yukarı hareket başlayabilir........
önce 69.975....üstünde kalabilmeli...........
-
72.750 potansta olabilir vobta... çok riskli tabi...2bin küsür puan için bu riski ben almam...diğer yandan destek bandının seyri uzunlar için sigorta...
-
[QUOTE=selçuklu;241924]süper analizmiş patron bence .. teprik ederim .. +.+.::::::[/QUOTE]
Bunun back at resistance dediği yer 11000 civarı.
2003-2004-2005 dede burayı bir çok kere deneyerek sonunda geçiyor.
99-2001 arasında yine çok deniyor geçemiyor.
2010 dada buraya takıldı esasen.
Nerdeyse boğaya dönülebilecek bir yerdi.
Bakalım son görüşümü oldu, ileride tekrar deneyekmi.
Jelibon.
-
Almanya malıye bakanlıgı: Vergı gelırlerı 15 aydan bu yana ılk kez arttı
-matrıks-
-
Almanya malıye bakanlıgı: ıstıhdam pıyasası ve ıhracat toparlanmaya yardımcı oldu
-matrıks-
-
Almanya / merkel: Euro bolgesı g-20 toplantısında surdurulebılır buyume ıcın bastıracak
almanya / merkel: Euro bolgesı g-20 toplantısında surdurulebılır buyume ıcın bastıracak
-matrıks-
-
Almanya / merkel: Euro bolgesı g-20 toplantısında ayrıca acıkların azaltılmasını ısteyecek
almanya / merkel: Euro bolgesı g-20 toplantısında ayrıca acıkların azaltılmasını ısteyecek
-matrıks-
-
Almanya / merkel: Koordınelı cıkıs stratejılerı konusunda bırlık saglanacagından endıselıyız
almanya / merkel: Koordınelı cıkıs stratejılerı konusunda bırlık saglanacagından endıselıyız
-matrıks-
-
Fransa / lagarde: Acıga satıs yasagı konusunda almanya'yı takıp etmeyecegız
fransa / lagarde: Acıga satıs yasagı konusunda almanya'yı takıp etmeyecegız
-matrıks-
-
AB..nin iki ağır topu...almanya ve fransa bu sefer aynı fikirde değiller........
fransa bana göre doğru düşünüyor...ama almanya vereceği parayı kendi iç kamuoyuna
kabul ettirmekte zorlanıyor.....en son açığa satışları sınırlamasıda iç kamuoyunu
vereceği paraya hazırlamak........daha önce bu sayfalarda anlatmıştık...
[B]iyi..kötü..ve çirkin....[/B]
almanya iç dinamiklerinden dolayı kötüyü oynuyor.....iyi adam sırası fransada....
çirkin ingiltere....AB..paketine katılmadı......
-
[QUOTE=boz ayı;241952]AB..nin iki ağır topu...almanya ve fransa bu sefer aynı fikirde değiller........
fransa bana göre doğru düşünüyor...ama almanya vereceği parayı kendi iç kamuoyuna
kabul ettirmekte zorlanıyor.....en son açığa satışları sınırlamasıda iç kamuoyunu
vereceği paraya hazırlamak........daha önce bu sayfalarda anlatmıştık...
[B]iyi..kötü..ve çirkin....[/B]
almanya iç dinamiklerinden dolayı kötüyü oynuyor.....iyi adam sırası fransada....
çirkin ingiltere....AB..paketine katılmadı......[/QUOTE]
hocam aynen katılıyorum...70,100 geçemedikçe ..... satış gelecektir ... diye düşünüyorum... saygilar..
-
almanya kötü adamı oynamakta haklı.........neden.....çünkü almanyanın
cari açığı ve bütçe açığı yoktur.......AB..ye bugüne kadar en büyük mali yardımı
yapmasına rağmen........cuma günü toplantıdan önce AB..nin ağası almanyanın
istekleri vardır....parayı veren düdüğü çalar....ancak bu isteklerden açığa satışla
ilgili olan anlamlı değildir...piyasaları biraz bilen herkes saçma olduğunu anlar...
o zaman neden.....kendi kamuoyunu hazırlayacak....amma bu kadar serbest piyasaya
müdahale.....neden...............
korku vereceği paranın buhar olmasıdır....ki olcaktır....merkel başından beri bunu
bile bile oyundadır...yoksa AB..gitti gidiyor...........
-
69850 direnç oldu ortalama oraya kadar düştü üvvvvvvvvv
-
ülkelerin başlıca sorunları açıklardır....cari işlemler açığı ve bütçe açıkları....
her ikiside finansal şoklara sebeb olur..devalüasyon..morataryum..vb....
sadece cari açık farklıdır....devalüasyonla kurtarırsınız...amma hen cari açık hem bütçe
açığı çok farklıdır....yıllardır böyle yaşaya en ciddi örnek ABD..dir...İKİZ AÇIK...
ABD...parası rezerv paradır...bağımsız merkez banklası vardır...buna rağmen
çok büyük zordadır....