350 den çıktıklarımı,ben 225 ve 150 de alış bekliyorum, diğerlerini long tutuyorum, durumum budur,
Printable View
350 den çıktıklarımı,ben 225 ve 150 de alış bekliyorum, diğerlerini long tutuyorum, durumum budur,
extra yapmıyorum içerden çözüyorum, ky potföye çok dikkatli olmalı ve asla su salgılamamalı, ky potföye kaybeder, ağa potföye kazanır, çünkü ağanın portföyü py ya hükmederken, ky buna muhalefet edmez,....
[quote=indregandi;249764][B][U]extra yapmıyorum içerden çözüyorum[/U], ky potföye çok dikkatli olmalı ve asla su salgılamamalı, ky potföye kaybeder, ağa potföye kazanır, çünkü ağanın portföyü py ya hükmederken, ky buna muhalefet edmez,....[[/B]/quote]
ÇOK ÇOK YARARLI BİLGİLER BUNLAR PORTFÖY YÖNETİMİ KONUSUNDA .brv
PARAYLA DEĞİL TECRÜBEYLE ÖĞRENİLİR ANCAK.brv
kanalın önemi şurda, üst çizgisini geeçerek 68400 lere çıktığımız halde, geri stop patlatmalarda vey başka nedenlerle inişlerde bir hareketli ortalama gibi çalışacak bu kanal, çünkü yukarı eğilimli, kanal içine griş ise, öpüşmelerde olacak, yani üst çizgiyle fiyat arasındaki farkın kapandığı zaman, birde bu sistemlere al verdirdiklerinde illaki az çok bir basrlar, sallarlar, dutları, sonuçta hepimiz dutuz,......can ve mal taşıyoruz duygularımız var, bunları test ederler, dayanıklılar kazanır bu süreçelerde,....
sonuçta kanalın üst çizgisi dışındaki fiyatlar py nin güçüdür,
[IMG]http://i48.tinypic.com/2envkh0.jpg[/IMG]
5 lik avro ort, 1.1994 te, bunu öpmek istiyor, öpsün bakalım,....
günlükte durumlar,
[IMG]http://i47.tinypic.com/14ti6x.jpg[/IMG]
[quote=indregandi;249772]kanalın önemi şurda, üst çizgisini geeçerek 68400 lere çıktığımız halde, geri stop patlatmalarda vey başka nedenlerle inişlerde bir hareketli ortalama gibi çalışacak bu kanal, çünkü yukarı eğilimli, kanal içine griş ise, öpüşmelerde olacak, yani üst çizgiyle fiyat arasındaki farkın kapandığı zaman, birde bu sistemlere al verdirdiklerinde illaki az çok bir basrlar, sallarlar, dutları, sonuçta hepimiz dutuz,......can ve mal taşıyoruz duygularımız var, bunları test ederler, dayanıklılar kazanır bu süreçelerde,....
sonuçta kanalın üst çizgisi dışındaki fiyatlar py nin güçüdür,[/quote]
üstad pala napıyo böyle .komdow ile dut mu silkeliyo yoksa dutları (yani bizi:..:) ağaca yapıştırıp sonradan hızla mı silkeleyecek:::.dng
[quote=sadberk22;249878]üstad pala napıyo böyle .komdow ile dut mu silkeliyo yoksa dutları (yani bizi:..:) ağaca yapıştırıp sonradan hızla mı silkeleyecek:::.dng[/quote]
yarına + makası cebin de ağamın, bununla sabah longçularını, veya bugünkü longçuları stoplatçak, bu böyle, ağır hareketleri bu yüzden, 30 la arasındaki makası koruyor, stoplatmayı kapanışa doğru yaparsa bu defa + gap koyacak yarına, cörtler için.......
şimdilik cörtleri yakaladı ama bildiği var ağır hareket ediyor,...
geceye portfööye dikkat ederk uzun girecem, 3/10 sa, 2/10 gibi,
şimdi stop operasyonunda + makas azaldı, bonusunu alıyor, + makası kapanışta +500 yaparsa + 500 gapa 1000 puvan alır, dov + da kapasa - de kapasa alır kurtuluş yok,...
Slm. Tr saati 17 35 abd petrol stokları verisi açıklanacak.
Veri öncesi petrol fiyatlarını yukarı şişiriyorlar.
Bu sayede borsalarda yukarı ölu kedi zıplaması yapıyor.
Agalar Keriz silkeliyor.
[quote=kayahan;249899]Slm. Tr saati 17 35 abd petrol stokları verisi açıklanacak.
Veri öncesi petrol fiyatlarını yukarı şişiriyorlar.
Bu sayede borsalarda yukarı ölu kedi zıplaması yapıyor.
Agalar Keriz silkeliyor.[/quote]
bence 10bin üstüne atmak için onu bekliyo yoksa çoktan fakein kralını yapardı:::.dng