-
SEANS İÇİNDE...asla forum okuma...beynindeki referanslar yer degiştirir...FORUMLARI GECE OKU...o görüşlerle senin görüşlerini kıyasla ve varsa yanlışını anlamaya çalış...
sen graflarına takıl...HEPİMİZE YETER...
verdin hedefi...67 200 de boz...orada gelen tepkiyi bekle...tepeden yeniden shortla...verdigin bu...aynen yapmazsam namerdim....
-
savol guzu abeyim forumu okudummu sorun olmuyordu eskidende okuyodum emme şu tatil olayı ve imf durumu piyasaya odaklanmamı engelledı ... belkide grafta meymenet olmadıı için işlem yapasım gelmedi... halen tatıl modundan cıkamadım.. Bakem simdi teknik olarak graf birşeye benzemeye devam ederse teknik furuşcaz artık...
Nezaman graflarda çıkmaza girsem trend takip eden sistemlerin zamanı oluyore.. graflar teknik anlamda birşeye benzediğindede sistemler başarısız teknik trade daha başarılı oluyore...
bu arada guzum 1000 pıvan alın sizin olsun dedi hatta üstünüde verdi almadık üü üüü
-
68250 kısa tepkinin üst limiti oranın üstü olmazsa burdan aşavı tekrar 672xx-675xx arasına
-
Vay namussuz tam soygun ........kuzum hafta sonu imf işini hatırlatalım demiştin...dengesiz hareketler var ...dikkat....
-
fxci...
1000 puanı alırdım emme...büyük balıgı kacırma korkusu var....
bugün...avrupa artısı nedeniyle...bizim düşmemiz mümkün...daks ve digerleri yüzde 9 indiler...bizde bugün inmeliyiz avrupa artıyken...
onlar kadar düşersek...yani yüzde 9....bu 65 000 ediyor...bugün yapabilir bunu....
örnek vereyim...30 ekim....gün içi yüksek...63 400 dü...gün içi düşük 59 475 di...ve toplam gün içi marj...4000 puandı...eksi makas kullanmıştı...
o günü hatırla...buyük furgun yapmıştım....5 gün önce 65 500 dük...59 500 le ekimi kapattmıştı...tüm forumla iddiaya girmiştim...vob 65 000 ken...ben ekimi 59 500 kapatır demiştim...VE 10 AR KONTRAT KAZANMIŞTIM...HALA VERMEDİLER....ha ha ha
ş,imdi gün içi yüksek...68 875...at 4000 puan...64 875 eder....bosver bunu...65 500 yapsın kapayım....VE LONG OLAYIM...O ZAMANDA LONG OLMUŞ...3000 PUAN GÖTÜRMÜŞTÜM....
bakınız agam ve kuzu diyaloglarına orada var.....
BUGÜN O GÜN...AMA DİBİ NE YAPAR BİLEMEM...AMA LONGLARI MARGİNE SOKMALI...
-
BENİM BEYNİM HEP PİS İŞLERE ÇALIŞIR USAGLAR....
SU ANDA 53 900 ENDEKSTEYİZ...
dedigim ise şu...53 000 e iner....spot 30 66 000 e....1000 puan eksi makas 65 000 dir...500 puan eksi makas ise 65 500 dür...MARS MARS....
-
[QUOTE=fXci;192966]68250 kısa tepkinin üst limiti oranın üstü olmazsa burdan aşavı tekrar 672xx-675xx arasına[/QUOTE]
68250 küçük tepki üst sınırdı ordan aşağı geldik bakalım devamı grafa uyacakmı :::
-
ORADA LONG OLUR...buna ebesinin örekesini gösteririm...
ula ben bu it le çok furustum...bunu çok soydum...benim işim bu...
-
[B]boz ayı[/B] Nickli Üyeden Alıntı [URL="http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?p=192975#post192975"][IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL]
[I][I]buna ölüm güzelliği derler....[/I]
[I]hastaya ölmeden önce güzellik gelir.....[/I]
[I]zımba gibi olur wallahi...........[/I]
[I]inanamazsınız......:..:[/I][/I]
haftaya önce 70.xxx ....sonra 63.xxx görürsem şaşırmam.......
kayıtlara geçsin..............:..::..:
-
piyasalara alış gelirken,doları da buna bağlı olarak almanın yolu neyden geçer..bu nasıl halledilebilir.yolu nedir.?makro bir soru oldu...
buraya da yazayım...
-
düş yawrum düş...akıllı ol yawrum akıllı...IMKB nin adını kötüye çıkaracaksın yoksa....
-
ula bozo...
özlettin cevat...neredesin...gene hangi pis işi gıdıklıyorsun...ha ha ha