-
[QUOTE=jerfin;78008]şimdi ben sana eğitmenlik yapayım... önce kahveni eline alıyorsun ve arkana yaslanıyorsun.. bi kere kafandan borsayı, vobu çıkarıyorsun... rahatlamak için önce derin derin nefes alıp veriyorsun(gözlerini de kapatabilirsin).. aaa ama kapatma yazdıklarımızı göremezsin uyur kalırsın sonra:..:.. haa nerde kalmıştık, relax oluyorsun, aklından ne geçiyorsa hemen yazıyorsun.. cümle kötü kurulmuş, abartı laflar yazılmış mı diye dönüp tekrar okumuyorsun.. direk 'cevapla' ya basıyorsun ve sende topikteki diğer kişilerle beraber okuyup gülüyorsun:..:[/QUOTE]
Çok zormuş , ben bir hafta dersimi çalışayım geliyim jerfin, bana müsadeeee
-
bu arada catedral yine bizi aldatıyor...haberiniz olsun.. kötü yola düştü bu bi kere..artık ne söz verse ne kadar yapmıcam bi daha dese inanmam ben
-
[QUOTE=jerfin;78000]yanlız şu ''üyenin durumundaki 'olgun'' bu topiğin ruhuna ters.. olgunluğu kapıda bırakıp öyle gir bence, çıkarken alırsın yine:..:[/QUOTE]
Bu gece karizmayı çizdirdik neyse çıkarken alırız :)
-
[quote=Astatin;78010]göründüğü gibi değildiirrr. bakma sen onun sakinn durup nazik karşılama yaptığına... bazen bir kıllaşır bir kıllaşır...sessiz kısrağın depmesi pis olur (bak bu deyimi bile orjinalindne daha kibar halde yazıyorumki depmesin):..::..:[/quote]
Kışkırtmak gibi olmasın ama, bundan 3 adet femınıst cinneti, 2 adet hemcınslerle beraber katlıam, bırkac adet de cinayet cıkar.
demedi deme sonra, ama yok senın gözün kararmışsa, maktul olmayı kafaya takmıssan birşey diyemem.
-
[quote=clark;78013]Bu gece karizmayı çizdirdik neyse çıkarken alırız[/quote]
CIRCIR bayılacak senin avatara tahminimce
-
[QUOTE=bull market;78005]Walla bende başıma nerden bela alacam diye düşünüyodum, bıçaklayan jerfin olsun..[/QUOTE]
adım pıçakçıya çıktı:) pıçak koleksiyonuna başladım bende.. renk renk, boy boy.. her gece sevip, okşayıp öyle yatıyorum herbirini.. pıçakçı ruhuna adapte olmam lazım:..:
-
[quote=Astatin;78015]CIRCIR bayılacak senin avatara tahminimce[/quote]
cırcır denen arkadasayıptır soylemesı bos zamanlarda zevkıne adam pıçaklar, (ifade astatıne aıttır)
-
[quote=jerfin;78016]adım pıçakçıya çıktı:) pıçak koleksiyonuna başladım bende.. renk renk, boy boy.. her gece sevip, okşayıp öyle yatıyorum herbirini.. pıçakçı ruhuna adapte olmam lazım:..:[/quote]
ııığğğ çok banal..
(BM, bak şimdi, nasıl pıçaklayacak)
-
[quote=jerfin;78016]adım pıçakçıya çıktı:) pıçak koleksiyonuna başladım bende.. renk renk, boy boy.. her gece sevip, okşayıp öyle yatıyorum herbirini.. pıçakçı ruhuna adapte olmam lazım:..:[/quote]
senin bir sucun yokkk, baaazı arkadaslar senı bu hale getırmısse, kader dıyıp gececeksın,
kaderın buymus napalım...
-
[quote=tuareg;78017]cırcır denen arkadasayıptır soylemesı bos zamanlarda zevkıne adam pıçaklar, (ifade astatıne aıttır)[/quote]
yalan..zevk falan aldığından değil...adamın hayat tarzı bu..sen nasıl geyik topiğinde boş boş konuşuyosan o da adam deşiyor..tarz yapmış yani.hayat tarzı
-
[QUOTE=Astatin;78015]CIRCIR bayılacak senin avatara tahminimce[/QUOTE]
Cırcır severmi palyaçoyu bayıltalım...... :) bu gece biraz da son 3 gün ün güzel gecmesinin sarhoşlugu var durumuda ayarladık ona göre kahve yerine viski içelim jerfin
-
[QUOTE=Teknikanalizim;77959]Yeni derken belirli bir zamanmı geçmesi lazım mesela nekadar bir zaman... .lelele[/QUOTE]
O da belli mesaj sayısına göre 50 sanırım.