aste gıllanma var mı ? :D şahsen gıllandım da :)
Printable View
aste gıllanma var mı ? :D şahsen gıllandım da :)
[quote=flexy;381467]aste gıllanma var mı ? :D şahsen gıllandım da :)[/quote]
Hem de nasıl... Üstelik olaya "makro" bakmaya başladım:D la dünya ekonomisi çöküyo, çıksa da düşer filan diye... kendimi makrocu takrosu görünce batma riski yaklaştığından hemen poz kaparım nırmalde ama şu anda dehşet derecede gorktuğum için poz değiştirmiyorum..:D
durumlar böyle fileksi niki seksi
he he he..bak fileks..görüyon demi..gorku kazanmanın yarısıdır...gorku tavana vurdu ve anında 300 puan verdiler..heheheh..adamın KY yi yeme mantalitesi bu zati..gorkut ve panikle işlem yaptır şekli..heheeh
Dur biraz geyik yapiimm..Günlük grafta fiyat alt boll bandın altına inmişti..şimdi geri yakalıyor...şimdilik sadece tepki.... hehehee
nasıl analiz dimi..şimdilik zaten tepki deyince şöyle oluyor; daha sonra düşerse " e tepki yükselişiydi demiştik", yok eğer çıkarsa "şimdilik diyerek yatrımcıları uyarmıştık"
açıklaması ile devam edilecek ve her olası durumda haklı çıkılacak bir analiz...hehehehe..
[quote=Astatin;381470]Dur biraz geyik yapiimm..Günlük grafta fiyat alt boll bandın altına inmişti..şimdi geri yakalıyor...şimdilik sadece tepki.... hehehee
nasıl analiz dimi..şimdilik zaten tepki deyince şöyle oluyor; daha sonra düşerse " e tepki yükselişiydi demiştik", yok eğer çıkarsa "şimdilik diyerek yatrımcıları uyarmıştık"
açıklaması ile devam edilecek ve her olası durumda haklı çıkılacak bir analiz...hehehehe..[/quote]
tutarsa analiz tutmazsa yorum zaten o işin kuralı :D geçen sene geyiği dönmüştü :)
Hay maşallah ka***ullah...Deepen on the way..bir de 61xxx kapayaydık eyi olacaydı
ulen ulen ulen pala... zebah cesaret edemedim..yapmak lazımdı.... dünkü karla gelen parayı galdıraça yansıtamadık, 64300 üzerind eelim bi gitti ama cesaret edemedim..neyse yaw...6k da eyi.üwww
Patronlar, fxci ve selçukludan haber var mı?diğer kaçaklar arada uğruyoda bunlar yok piyasada?
Tabanic Waves..ho hooo hooo hooo...
[quote=flexy;381474]Patronlar, fxci ve selçukludan haber var mı?diğer kaçaklar arada uğruyoda bunlar yok piyasada?[/quote]
Valla ara ara birofillerini taciz ediyoruz ama tık yok...Selçuklu MV olmuş diolarrr:..: Sfenksçi ise külli kayıp.üww
[quote=flexy;381474]Patronlar, fxci ve selçukludan haber var mı?diğer kaçaklar arada uğruyoda bunlar yok piyasada?[/quote]
Merhaba,
fxci, Çıkılın yoldan gari sistemiyle duble otobanlarda cirit atıyor olabilir mi, patron?:rolleyes:
[QUOTE=Astatin;381473]ulen ulen ulen pala... zebah cesaret edemedim..yapmak lazımdı.... dünkü karla gelen parayı galdıraça yansıtamadık, 64300 üzerind eelim bi gitti ama cesaret edemedim..neyse yaw...[COLOR="Red"]6k da eyi.üwww[/COLOR][/QUOTE]
batron altı ka ne yaw? 3ka ile eller vedat milorun yemek yerkenki hali gibiyken...
teprik ederim...