Varant kardeşim.. Bu kadar debeleneceğine.. Hangi HOLDİNG VARANTınDA sıkıştıysan söleseydin yaa..
Bi el atıverir, Kurtarttırırıverirdik seni...Burda bu kadar PALA var bak.. Hahhhhahhhhhh
Printable View
Varant kardeşim.. Bu kadar debeleneceğine.. Hangi HOLDİNG VARANTınDA sıkıştıysan söleseydin yaa..
Bi el atıverir, Kurtarttırırıverirdik seni...Burda bu kadar PALA var bak.. Hahhhhahhhhhh
Kuyruk acısından dışarı çıkamıyordur ki :D
[QUOTE=tortumlu25;354841]Kuyruk acısından dışarı çıkamıyordur ki :D[/QUOTE]
Şimdi alıcam.. ama az...dng
Aslında şimdi tüm üyelerin ayağa kalkıp aynı şeyi yazması lazım...
pala benim...
pala benim...
pala benim...
pala benim...
:D:D
81.825 e kadar tepki yeter... Bi tur daha vermeye başladım.. :) 81.100-200 aralığına kadar vercem..
demedi demeyin:::::::::
VOb pozisyonumu kapattım...İLGİLENENLERE DUYURULUR..
gerçek FLATT...
[quote=boz ayı;354115]istirham ediyorum...
- ımkb 100 rakkamları yazmayalım..çünkü vob trade yapıyoruz..
-destek direnç yazabiliriz.ama iddialı bir şekilde yazıyorsanız nedenlerinide
yazmanızı isterim..
-yukarı ve aşağı demek kolay..rakkam yazmakta..ama pozisyonunu yazmaktan
neden çekiniyorsun diye sorarlar adama...POZİSYONUN NEDİR...
-boz amcanız pozisyonunu hemde on lıne yazıyor..kendiside karşı fikirlerden aynı
saygıyı bekler...
- düşünce ben söylemiştim..çıkınca benim dediğim oldu hikayelerine karnımız tok..
burada yarışma yapmıyoruz..amaç para kazanmak..bilgi paylaşmak....
-ER MEYDANI ŞARTLARI...ER kişiye..[/quote]
[I][B]bu benim yazım......öne alayım...:cool:[/B][/I]
[quote=boz ayı;354118]buffet.e neden kızdım..
84.250..kamyon şöförünün rakkamıdır.kendisi bar analizi konusunda uzmandır.
bu rakkamı ne kendisi nede ben yazdım.şöför kapalı bir platformda birkaç kişiyle
paylaşmıştı.[B]kendisi profesyonel.ekmeğini bu işten kazanıyor.saygı duyarım..[/B]
şimdi sizlerle analizi paylaşıyorum.kendisinden özür dileyerek..dostluğumuza binaen
risk alıyorum..86.825 ortalama ile şöför şort poz.açtı.analizine göre 84.250 altında
şelale olur hedef 80.xxx..ler..vade 13 mayıs...84.250 altına gelmeden dönerse veya
vadeye kadar gelmezse bu bar analizi çöp olur...25.04.2011 barı analizin kaynağıdır..
analizden kısa bir özet..mevcut analiz 3 günde 2.000 puan kazançlı..
[B]ben emek hırsızı değilim...aslada olmam..şöför saygı duyduğum özel bir insandır..[/B][/quote]
[I]+.+.+.[/I]
[I]buda sizlerle paylaştığım en özel dostumun yazısı...:)[/I]
[I][B]ANALİZ budur......[/B]varsa delikanlı buyursun.....[/I]
[QUOTE=catedral;354846]81.825 e kadar tepki yeter... Bi tur daha vermeye başladım.. :) 81.100-200 aralığına kadar vercem..
demedi demeyin:::::::::[/QUOTE]
Ben dedim.. PALA BENİM... 81.025 görüldü.. :..:
KANLI CANLI... Gerçek PALA burdaaaa... Gel vatandaşşş gelllll:::
hoşgeldin catyy...
[quote=boz ayı;354823][I][B]bir müddet bekleme sebebim buydu...[/B][/I]
[I][B]öğlen ve 13 mayısta son defa yazacağım.....[/B][/I]
[I][B]İYİ YAZACAĞIM AMA.....[/B][/I][/quote]
[I]buda son kararım.....[/I]
[I]şimdi izninizle...[/I]
Sıkı tutunun az sonra PANİCCCCCC.... yaptırıcam...
8.500-600 lere ben diil siz vericeksiniz.. hehhh hehhh hehhhh
VARANTIM nerdesinn.. Gel arkadaşım.. KANLI CANLI ... PALA SEANS YAPIYO SANA...
80,500 diyosun demi sn Catedral
[QUOTE=tortumlu25;354887]80,500 diyosun demi sn Catedral[/QUOTE]
Şimdilik kararım oralara kadar vermek.. :..:
Projeksiyonda bi değişiklik yaparsam sölerim...
KANLI CANLI... Gerçek PALA burdaaaa... Gel vatandaşşş gelllll
Sn catedral tamammı devammı :)
[QUOTE=tortumlu25;354899]Sn catedral tamammı devammı :)[/QUOTE]
az dinlensin bakarız... :..: Vatandaş oyalansın biraz.. hihiiihiiiii
Şimdi gidimm biraz varantları karıştıriimm...
eses vole öğle arası mı yoksa?
öğlen arası 80.500 lere bi hamle daha yapmayı düşünüyorum..Her an abartıp 80.200 lere doğru bi hamlede yapabilirim..Abartmayı severim bilirsiniz.
detaylara girmenin sayfalarca yazmanın anlamı yok..her şey arka sayfalarda mevcuttur..kayıtlıdır.isteyenler bakabilir..kırmızı yeşil mavi yazmayı bilmem ben..
ama sözümün arkasında dururum.ihtiyar ve bunak olabilirim..ve dahi insan sevgimden dolayı APTAL.da olabilirim..çünkü biz YARADILANI YARADANDAN dolayı sevmeyi biliriz..
boz amcanız doğruya doğru der.yanılınca yanıldım der.biz böyle gördük büyüklerimizden
hamdolsun ALLAHIM.a bir savaştan daha başarı ile çıktık..5.000 puan aldık..bana yeter..
tek üzüntüm bu trade esnasında topiği karıştırmak amaçlı gelen ard niyetli insanlara karşı topiğin sahiplerinin kayıtsız kalmasıdır..yoksa boz amcanız dünkü bebelere gereken dersini fazlasıyla verir..beklerdim ki ( bekledim ) trade yaparken kazanırken
izleyen topik sahipleri topiği sahiplensinler.maalesef bir kaç kişi haricinde göremedim.
[B]buradan topiği sahiplenen o kişilere tek tek teşekkür ediyorum..[/B]
Millet ,benim topiği karıştırmadığımı,saldırmadığımı ,küfür etmediğimi bilmeyecek kadar APTAL değil senin tabirle.Ayrıca destekçi,köstekçi vur deyince vuran,sev deyince seven ROBOT İNSAN arıyorsun.Ama kimse GAZA gelmez merak etme.Benim UYARI yaptığımı herkes te biliyor,ben demedim ki satın kaçın kurtulun,bu şahıs yalan söylüyor,HER AN DÖNEBİLİR dedim,DİKKATLİ OLUN dedim,İDAM SEHPASINA çekildik.Hani 77lerrr öyle diyordun,,,Ayrıca PALA dedik latife yaptık diye KENDİNİ PALA SANAN malüm kişiler de nasıl sevindiler bir bilsenizzz...Merak etmeyin PALA EFENDİnin tırnağı bile olamazsınız.Sadece esen rüzgarda yere koyduğun kağıt nasıl uçarsa (bunu herkes oyerden birazcık uzağa götüreceğini bilir) YA BİRDE GÖK GÜRÜLTÜLÜ YAĞMURDA O KAĞIDIN SELE GİDER KAYBOLURSA..
İdam sehpasındayım madem bari son sözüm olsun:az kaldı ayılar mağarasına çekilecek ve başlarını dahi kaldıramayacakkk.
Yazdığım yazılara kırmızı,yeşil,mavi renkler verdim diye art niyet arayandan....demek ki sarı kırmızı yeşil yazsak aha bu terörist diyecek kadar zavallı....
[QUOTE=varant;354944]Millet ,benim topiği karıştırmadığımı,saldırmadığımı ,küfür etmediğimi bilmeyecek kadar APTAL değil senin tabirle.Ayrıca destekçi,köstekçi vur deyince vuran,sev deyince seven ROBOT İNSAN arıyorsun.Ama kimse GAZA gelmez merak etme.Benim UYARI yaptığımı herkes te biliyor,ben demedim ki satın kaçın kurtulun,bu şahıs yalan söylüyor,HER AN DÖNEBİLİR dedim,DİKKATLİ OLUN dedim,İDAM SEHPASINA çekildik.Hani 77lerrr öyle diyordun,,,Ayrıca PALA dedik latife yaptık diye KENDİNİ PALA SANAN malüm kişiler de nasıl sevindiler bir bilsenizzz...Merak etmeyin PALA EFENDİnin tırnağı bile olamazsınız.Sadece esen rüzgarda yere koyduğun kağıt nasıl uçarsa (bunu herkes oyerden birazcık uzağa götüreceğini bilir) YA BİRDE GÖK GÜRÜLTÜLÜ YAĞMURDA O KAĞIDIN SELE GİDER KAYBOLURSA..
İdam sehpasındayım madem bari son sözüm olsun:[COLOR="Red"][SIZE="3"]az kaldı ayılar mağarasına çekilecek ve başlarını dahi kaldıramayacakkk.[/SIZE][/COLOR]
Yazdığım yazılara kırmızı,yeşil,mavi renkler verdim diye art niyet arayandan....demek ki sarı kırmızı yeşil yazsak aha bu terörist diyecek kadar zavallı....[/QUOTE]
Hahhh ahhhhahhh
Wallahi çok komiksin.. StandAP yap en güzeli..
Sonsuza kadar düşecek değil herelde.. Yukarı hareket başladığında [B][COLOR="Purple"]utanmadan[/COLOR][/B] [B]BEN DEMİŞTİM [/B]dersin gelip.. :::
86.xxx lerden 80.xxx lere gelmiş endeks ... İyimisin alüüüüü.kom .. Matematikle bi sorunun falan mı vardı ilkokulda? Nerdeyse 86.000 den long kalan [B]0[/B][B] (yazıyla sıfır )[/B] olmak üzere...
zavallı.....ben bilirim peşinde koşan zavallı...
arka sayfaları oku...kim ne demiş bak.....
boz amcanız pozisyonunu kapatmıştır..5.000 puan cebe alınmıştır...
bu garip neden tepinip duruyor....
WAHH GARİBİM WAHH..
kavga etmen küpü doldurmaya bakın...malum pala her zaman yapmıyor artık bu işleri...yakaladın yakaladın yoksa yine yatayda köteğe yakalanırsın...
[QUOTE=boz ayı;354948]boz amcanız pozisyonunu kapatmıştır..5.000 puan cebe alınmıştır...
bu garip neden tepinip duruyor....
WAHH GARİBİM WAHH..[/QUOTE]
Holding VARANT[B]IN[/B]DA kıstırmışlardır gariboşu.. Başka neden tepinsin ::: Bi de başka bi holdingin hissesinde karı cebe atamadıysa .. Ter ter tepinir...hihiii hiiiii
boz abi long pozisyona nereden girilir? veya cumaya kadar izleyelim mi? Ben kısalarımı daha önce kapattım...
[quote=boz ayı;354938]detaylara girmenin sayfalarca yazmanın anlamı yok..her şey arka sayfalarda mevcuttur..kayıtlıdır.isteyenler bakabilir..kırmızı yeşil mavi yazmayı bilmem ben..
ama sözümün arkasında dururum.ihtiyar ve bunak olabilirim..ve dahi insan sevgimden dolayı APTAL.da olabilirim..çünkü biz YARADILANI YARADANDAN dolayı sevmeyi biliriz..
boz amcanız doğruya doğru der.yanılınca yanıldım der.biz böyle gördük büyüklerimizden
hamdolsun ALLAHIM.a bir savaştan daha başarı ile çıktık..5.000 puan aldık..bana yeter..
tek üzüntüm bu trade esnasında topiği karıştırmak amaçlı gelen ard niyetli insanlara karşı topiğin sahiplerinin kayıtsız kalmasıdır..yoksa boz amcanız dünkü bebelere gereken dersini fazlasıyla verir..beklerdim ki ( bekledim ) trade yaparken kazanırken
izleyen topik sahipleri topiği sahiplensinler.maalesef bir kaç kişi haricinde göremedim.
[B]buradan topiği sahiplenen o kişilere tek tek teşekkür ediyorum..[/B][/quote]
[I]Barış derki...KALK GİDELİM KÜHEYLAN...[/I]
[I]boz amcanız noktayı koyar...[/I]
[I]meydanı üstadı azamlara bırakır..[/I]
[I]ALLAHA emanet olunuz...:)[/I]
[I]ilerde görüşmek ümidiyle hoşçakalınız....:)[/I]
ittfh alış 8,5 satış 10,50 %25 endeks düşerken çıktığını bilemeyecek kadar aptal değilim.Ayrıca bu hissenin varantı kendi oyuncak dünyanda var herhalde.1,15 dohol aldım 3 katı olmayınca satmammm
Noldi kedi(caty)
[quote=varant;354955]ittfh alış 8,5 satış 10,50 %25 endeks düşerken çıktığını bilemeyecek kadar aptal değilim.Ayrıca bu hissenin varantı kendi oyuncak dünyanda var herhalde.1,15 dohol aldım 3 katı olmayınca satmammm
Noldi kedi(caty)[/quote]
Hocam lütfen bu topikte ısrarla inatlaşmaya devam etmeyin, valla bütün huzuru bozdunuz...yeter artık...insan istenmediği yerde durmaz, durmamalı...:mad:
Sayın boz ayı emeğinizden dolayı teşekkürler.syn varant topiği kaç gündür meşgul ediyorsunuz. Lütfen buna bir son verin artık. Nerede yazmak istiyorsanız, lütfen orada yazın.bizleri meşgul etmeyiniz. Allah'ın (c.c) selamı üzerinize olsun.
[quote=varant;354955]ittfh alış 8,5 satış 10,50 %25 endeks düşerken çıktığını bilemeyecek kadar aptal değilim.Ayrıca bu hissenin varantı kendi oyuncak dünyanda var herhalde.1,15 dohol aldım 3 katı olmayınca satmammm
Noldi kedi(caty)[/quote]
Yanlış geldim sanırım... Burası vob topigi degilmiydi :):):)
[INDENT][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][B]Asiller İdare Eder
Acizler Şikayet Eder
Basitler İftira Eder [/B]
[B][COLOR=red]Birincisi Ekmek Gibidir ;[/COLOR][/B] [B]Hergün Ararsın[/B]
[B][COLOR=red]İkincisi İlaç Gibidir ;[/COLOR][/B] [B]Arada Bir Ararsın[/B]
[B][COLOR=red]Üçüncüsü Mikrop Gibidir ;[/COLOR][/B] [B]O Gelir Seni Bulur[/B][/FONT][/SIZE]
SN.VARANT YETER ARTIK YETERİNCE ZARAR VERDİN.......[/INDENT]
seans açılışını 80.900 de bekleyip mi 80.200 e insem ???? kestirmeden mi insem diye düşünüyorum..
[quote=buffet;354957]Hocam lütfen bu topikte ısrarla inatlaşmaya devam etmeyin, valla bütün huzuru bozdunuz...yeter artık...insan istenmediği yerde durmaz, durmamalı...:mad:[/quote]
onun için insanda biraz yüz olmalı... madem çok biliyordu niye burda 3 günde kepaze oldu.. ben de yazarım marshalı 40 dan aldım 100 den satttım alcar ı 22 den aldım 44 den sattım demeyi.. Geç bunları.. ne yüzsüz insanlarla uğraşıyoruz hala utanmadan yazıp duruyor..
[quote=catedral;354962]seans açılışını 80.900 de bekleyip mi 80.200 e insem ???? kestirmeden mi insem diye düşünüyorum..[/quote]
sonra ne yapcan pala? :D
Varant kardesim git kumesine ve az ortalık dinlensin sana gule gule deyince kendini bişi zannetmeye basladın. Rahat bırak bizleri anlasılan kuyruk acın var.. atıp tutuyon ama izleyenin bile kalmadı.. olmadı tv lere cık reytingin artsın... uzme kendini bos yerlerde....
gule gule
Noldi kedi(caty)[/quote]
[QUOTE=borsa8447;354960][INDENT][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][B]Asiller İdare Eder
Acizler Şikayet Eder
Basitler İftira Eder [/B]
[B][COLOR=red]Birincisi Ekmek Gibidir ;[/COLOR][/B] [B]Hergün Ararsın[/B]
[B][COLOR=red]İkincisi İlaç Gibidir ;[/COLOR][/B] [B]Arada Bir Ararsın[/B]
[B][COLOR=red]Üçüncüsü Mikrop Gibidir ;[/COLOR][/B] [B]O Gelir Seni Bulur[/B][/FONT][/SIZE]
SN.VARANT YETER ARTIK YETERİNCE ZARAR VERDİN.......[/INDENT][/QUOTE]
[B]sağolasın dostum.......ANLAMA KAPASİTESİ AZ OLAN HUZUR BOZUCUYA...
10 numara cevap.....[/B]
yeter bu kadar tepki.. :)
sn boz abi çok emek verdin çok hakkın var üzerimde lütfen hakkını helal et..sevgi ve saygılarımla..
yahu benim anlamadığım Bozayının topiğinde neden bu kadar tepki oluyor,ve küçük bir ters görüşle gelen insanlar manupile edilip daha da hırçınlaştırılıyor...saygı çerçevesinde olan ters yorumlar yerini saygısızlığa bırakıyor..
herkes yanlış yorum yapabilir...bilmeye debilir...bilmediğini de bilmeyebilir...ama bu saygısızlık mı yahu...bana hergün öyle aptalca yorumlar geliyor ki telefonla arayanlardan..he deyip geçiyorum...neden...para kaçmasın diye..çünkü zaman para yahu...
bu daha önce de defalarca oldu bu topikte...hayır ok madem çok özel bi sinerji var,özel bi grupsunuz...açarsınız özel bi trib ya da blog,ya da daha da sinerjikseniz çıkarsınız bi villa ya yaparsınız treydınızı grupça...
ama ne olursa olsun,genel kullanıma açık olan bir topikte kimse ama kimse kimseye git buradan DİYEMEZ...burası ortak kullanımdır...kimsenin kimseye ne hakaret etmeye ne de aşağılamaya hakkı var...
bu unutulmamalı...
ben bu topikte daha da önce dediğim gibi 5000 puan boyunca maaliyetli kısalayanlar da gördüm...dxy uctu diye vuranlar da gördüm...aşırı tepki verenler ve altında buna teşekkür yazanlar önce kendilerine sorsun bakalım ben bu adamdan (saygısızlık yaptığı düşünülen) ne kadar iyiyim..ondan sonra tepki ve dalga geçme hakkını kendinde arasın...