-
I have a dream........Aslında a değil elotov drim :o
Bir işlem platformum olsa...Ama öyle böyle değil şöyle şeyler yapabilse.
-Misal o günün en yüksek fiyatından sadece 5 kontrat işlem dönmüş olsa amma ben yine de o fiyattan 50 kontrat şortlayabilmiş olsam.lelele
-Benden önce o fiyata emir girmiş olanların işlemleri gerçekleşmese ama ben arka sıralarda da olsam benimkiler gerçekleşse:::
-1000 puan terste kaldıysam, geriye dönüp sadece 150 puana stoplama hakkım olsa:D
yani kısaca gerçekçi olsam ve imkansızı istesem ve dileğim kabul olsa.dngzamanda yolculuk mümkün olsa..
sabah sabah öyle bir pembe rüya işte:D
-
[quote=Astatin;315080]I have a dream........Aslında a değil elotov drim :o
Bir işlem platformum olsa...Ama öyle böyle değil şöyle şeyler yapabilse.
-Misal o günün en yüksek fiyatından sadece 5 kontrat işlem dönmüş olsa amma ben yine de o fiyattan 50 kontrat şortlayabilmiş olsam.lelele
-Benden önce o fiyata emir girmiş olanların işlemleri gerçekleşmese ama ben arka sıralarda da olsam benimkiler gerçekleşse:::
-1000 puan terste kaldıysam, geriye dönüp sadece 150 puana stoplama hakkım olsa:D
yani kısaca gerçekçi olsam ve imkansızı istesem ve dileğim kabul olsa.dngzamanda yolculuk mümkün olsa..
sabah sabah öyle bir pembe rüya işte:D[/quote]
Neren açıkta kaldı??.dng
-
Euro da durum nedir patronlar başarır mı bu kez?
60 lık
[IMG]http://666kb.com/i/bp3vegdw87rd5i21e.gif[/IMG]
-
[quote=Strategist;315060]Anketteki short'ların çokluğundan belliydi zaten patron... Herifler bizim ankete bakıp FDOW'un gece yönünü ona göre belirliyor... Tek umudum İstanbul'da yağmur yağıyor olması.. VOB weather... Liveee... üvvv... :)))[/quote]
[quote=Astatin;315061]FDJ procekşın liyv....Aha indikiyle NUNU suyla (yeşil halkalar) takozuyla, FDJ proceksiyon....
Bu arada dünkü +100 küsür FDJ e rağmen buranın graştığını gören [COLOR=red]bazı titrek ayu arkadaşlarımızın sadece +30 FDJ den bu kaddar tırsmasını anlayamadım yani..eh[/COLOR]uheuhue...üwwwwww
[/quote]
Aluuuu:::::::::11 puana düştü
-
[quote=a.kaya;315079]Ben yabancı olsam yunanistan veya japonya ya girerdim yavaş yavaş :))):))):)))[/quote]
çin daha eyudur kaya
-
-
Bu ne lem... 200 puanlık gap için mi o kazar zırladık... Adam gibi gap olsaydı da gözyaşlarıma değseydi bari... Grasshkaa.... :p :..:
-
[quote=Sekube;315082]Euro da durum nedir patronlar başarır mı bu kez?
60 lık
[/quote]
Euro'da dünkü rezil ötesi trade'lerimden sonra birşey dememem lazım ama aşağı gidemeyen piyasa yukarı gider bence.. :p Ters indikatör olarak da kullanabilirsin... :)))
-
Günaydın..
Bol kazançlar...
-
[quote=Strategist;315088]Bu ne lem... 200 puanlık gap için mi o kazar zırladık... Adam gibi gap olsaydı da gözyaşlarıma değseydi bari... Grasshkaa.... :p :..:[/quote]
Pala kuşları sevii:..:
-
[quote=Strategist;315088]Bu ne lem... 200 puanlık gap için mi o kazar zırladık... Adam gibi gap olsaydı da gözyaşlarıma değseydi bari... Grasshkaa.... :p :..:[/quote]
nnnnnnnnnnnooooooooooolllllllttttttttiiiiiiiiiiii:p
patron tahminim %3 daha düşeriz bugün...:::
-
[quote=Astatin;315094]nnnnnnnnnnnooooooooooolllllllttttttttiiiiiiiiiiii:p
patron tahminim %3 daha düşeriz bugün...:::[/quote]
Yarım povint indirim var(Önceki 3.5du), nooldi patron?
Alım dalgası mı var?