Graaaaaaaşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
Printable View
Graaaaaaaşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
ne yaptın be Astusta sana da hiç bi şey emanet edilmiyo yahu vur dedik öldürmüşün ya :..::..::..:
gümüşün ag ... .:o:o:o:o
Yuh artık,
Böyle olacağını tahmin etmediydim,
Giremiyoruzda tekrardan iyimi?
[quote=Astatin;314894]700 puan makas mı olur **...düşsün 300 puana filan[/quote]
aynısını yazacaktım bende önce davranmışın :..:
ŞElalesel patlamalar varmış bakim dedim üwwwwwwwwww ühühühühühühüühühühühü ıNGAAAAAAAA
arkadaşlar bugün shortta kalınırmı yoksa kapatıp bekelemek en iyisi mi?
[QUOTE=Astatin;314913]Graaaaaaaşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...[/QUOTE]
patron hep senden düşmedi bu gümüş ..... hep kendi enstrmanlarına serpinti yaptın ag .... üvvvvvvvvvvvv :o:o:o:o valla ayıp oldu ..... stro baba ... üğğğğğ .... ingaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kaya kaya ......82475 fiyat itibariyle, sabah yaptığım %3.5 düşüş tahminim tuttu.. gazetelere forumlara ilan verem bari..kah kah....takoz formasyonlarına ve klasik teknik analize teşekkürlerimi sunarım... tekniksiz olmaz abi..reca ederim..stropat yok mu patron kelebek filan....kayaprof , sanki kapanış %4 olacak ha...
Biz kapanmadan dow 350 kırsa da rahat rahat uyusak...
[quote=selçuklu;314931]patron hep senden düşmedi bu gümüş ..... hep kendi enstrmanlarına serpinti yaptın ag .... üvvvvvvvvvvvv :o:o:o:o valla ayıp oldu ..... stro baba ... üğğğğğ .... ingaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa[/quote]
pardon patron..haklısın valla.. tek noktaya odaklandık...üvvv. ama yok yok..strobaba yüzünden düşmedi gümüş...bence strobaba yı bana şikayet edebilirsin...üwwwwww
ulen dowun artısını bile aldık zuhaha