Nnnnooooooooollllllttttiiiiiii
Printable View
Nnnnooooooooollllllttttiiiiiii
Vade sonuna 60 ları görürmüyüz acep :)
ne olursa olsun negrolino palaya kossun emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Günaydın patronlar,
Yahu hem evdeki hem işyerindeki bilgisayarda, MTX de, gün dışında başka bir periyod seçtimmi, mtx kitleniyor...eüzüüüüü..sonuç 5 dk krafa bakamadığım için dün biz kapanırken fdj kaçtı göremiyorum misal..sistemler de kullanım dışı kaldı..üühühü
[quote=Astatin;360927]Günaydın patronlar,
Yahu hem evdeki hem işyerindeki bilgisayarda, MTX de, gün dışında başka bir periyod seçtimmi, mtx kitleniyor...eüzüüüüü..sonuç 5 dk krafa bakamadığım için dün biz kapanırken fdj kaçtı göremiyorum misal..sistemler de kullanım dışı kaldı..üühühü[/quote]
cozum: azucuk elini cebine sok da dogru durust bir bilgisayar al:p
[quote=nunu;360930]cozum: azucuk elini cebine sok da dogru durust bir bilgisayar al:p[/quote]
apla aybediyon ha valla..evdeki bilgisayar ferrari olmasa bile bir passat ayarıdır..pc ile ilgili olduğunu sanmıyore amma bi tarafdan da başka ne olabilir diyor insan...
bu saatte hayırdır nuni..uyku mu tutmadı.kom
[quote=Astatin;360933]apla aybediyon ha valla..evdeki bilgisayar ferrari olmasa bile bir passat ayarıdır..pc ile ilgili olduğunu sanmıyore amma bi tarafdan da başka ne olabilir diyor insan...
bu saatte hayırdır nuni..uyku mu tutmadı.kom[/quote]
nem var, uyutmuyor, uwwww:::
[quote=nunu;360934]nem var, uyutmuyor, uwwww:::[/quote]
19.99 a bir nem önleyici al....orası abede..herşeyin çözümü var diolardı orda bir de
Günaydın arkadaşlar hayırlı işler
[quote=Astatin;360933]apla aybediyon ha valla..evdeki bilgisayar ferrari olmasa bile bir passat ayarıdır..pc ile ilgili olduğunu sanmıyore amma bi tarafdan da başka ne olabilir diyor insan...
bu saatte hayırdır nuni..uyku mu tutmadı.kom[/quote]
Patron matriks/help altında onar var.Onu bi çalıştırıp tekrar dener misin?O da olmazsa bi klasör vardı mtx sapıtınca o siliniyodu adını hatırlayan varsa bide o dosyayı temizleyip dene.Çözelim patron bu sorunu bugün :D
[QUOTE=flexy;360939]Patron matriks/help altında onar var.Onu bi çalıştırıp tekrar dener misin?O da olmazsa bi klasör vardı mtx sapıtınca o siliniyodu adını hatırlayan varsa bide o dosyayı temizleyip dene.Çözelim patron bu sorunu bugün :D[/QUOTE]
patron user dosyasını yedekle internetten tekrar kur geçenlerde benimde başıma geldi böyle çözdüm.
[quote=flexy;360939]Patron matriks/help altında onar var.Onu bi çalıştırıp tekrar dener misin?O da olmazsa bi klasör vardı mtx sapıtınca o siliniyodu adını hatırlayan varsa bide o dosyayı temizleyip dene.Çözelim patron bu sorunu bugün :D[/quote]
[quote=oguzhan;360940]patron user dosyasını yedekle internetten tekrar kur geçenlerde benimde başıma geldi böyle çözdüm.[/quote]
eyvallah karagün dostları fileksi niki seksi ve oğuz kaan patronlar....brv
Fileksi,
Patron ben ST nin helpi dışında bir help bilmiyorum. Dediğin onar menude nerde?
Oğuz Kaan patron,
User dosyası sistem ve ea bilgilerini içeriyor değil mi..Yani onu yedekleyince formülleri kurtarmıuş oluyoruk hemi de?
günaydın ...
kd..........75.950:)))
kısayım..
öğleden sonra yokum,genelde çarşambaları gözümü dinlendirme ve gezme günüm,:::poz devam o ayrı,:::,
:cool:
[QUOTE=Astatin;360941]eyvallah karagün dostları fileksi niki seksi ve oğuz kaan patronlar....brv
Fileksi,
Oğuz Kaan patron,
User dosyası sistem ve ea bilgilerini içeriyor değil mi..Yani onu yedekleyince formülleri kurtarmıuş oluyoruk hemi de?[/QUOTE]
patron ben USER ve MTXDEF dosyalarını yedekliyorum matriksi kurunca bunları tekrar o dosyaları ekliyorum ekran görüntüsü ve sistemler kayıtlı kalıyor.
[quote=saraylı;360942]:::poz devam o ayrı,:::,
:cool:[/quote]
memlekette çok güzel organik trading robotlar var,:confused:
hem sistemden falan da anlıyorlar,:rolleyes:
kurs görmüşler,amirlerinden terbiye almışlar,;)
çok disiplinliler,bu konuda benden de iyiler,:cool:
[quote=Astatin;360941]eyvallah karagün dostları fileksi niki seksi ve oğuz kaan patronlar....brv
Fileksi,
Oğuz Kaan patron,
User dosyası sistem ve ea bilgilerini içeriyor değil mi..Yani onu yedekleyince formülleri kurtarmıuş oluyoruk hemi de?[/quote]
Eğer c'ye kurduysan ;
C:\MATRIKS\HELP konumu.Burda onar diye bi uygulama var.Matriks kapalıyken onu çalıştır,sıyah bi ekran gelip gidicek.
[quote=oguzhan;360943]patron ben USER ve MTXDEF dosyalarını yedekliyorum matriksi kurunca bunları tekrar o dosyaları ekliyorum ekran görüntüsü ve sistemler kayıtlı kalıyor.[/quote]
[quote=flexy;360945]Eğer c'ye kurduysan ;
C:\MATRIKS\HELP konumu.Burda onar diye bi uygulama var.Matriks kapalıyken onu çalıştır,sıyah bi ekran gelip gidicek.[/quote]
hoookkkaaaaheeyyyyyy..denks goçlar... valla "Onar" ı çalıştırınca onardı!!!!! Sevolasınız...şimdi rahat rahat pupu, nunu ve sistem durumlarına bakıp lüzumsuz verilerle kendme lüzumsuz stres yapabilirim:D:D
[quote=Astatin;360946]hoookkkaaaaheeyyyyyy..denks goçlar... valla "Onar" ı çalıştırınca onardı!!!!! Sevolasınız...şimdi rahat rahat pupu, nunu ve sistem durumlarına bakıp lüzumsuz verilerle kendme lüzumsuz stres yapabilirim:D:D[/quote]
:..::..: Hayırlı olsun patronaj
Daha bebek gelmeden Uykusuzluk başladı, sıpa tekmeliyoda insan babasını tekmeleyip nasıl uyandırır :D
sabah sabah 200 puan verdik aldık, bugün dinlenecem bende...
[quote=flexy;360947]:..::..: Hayırlı olsun patronaj[/quote]
:p:p
bi de taban olaydık mikemmel olacaydı:D
destek:
74.425-73.425-71.750
direnç:
76.100-77.100
ilk desteğe geldik...:confused:
:)
[quote=saraylı;360952]destek:
74.425-73.425-[COLOR=red][B]71.750[/B][/COLOR]
direnç:
76.100-77.100
ilk desteğe geldik...:confused:
:)[/quote]
Patron seçme şansımız varsa ben 71750 yi isterim..Yeminle kapatacağım orada şortları:::
[quote=Astatin;360953]Patron seçme şansımız varsa ben 71750 yi isterim..Yeminle kapatacağım orada şortları:::[/quote]
patron oraya gelse iyi olur tabi de,.kom
yine de orda bile sisteme bakmalı kapatmadan önce,
vob bu belli olmaz??yemin etme bence...:rolleyes:
[quote=saraylı;360954]patron oraya gelse iyi olur tabi de,.kom
yine de orda bile sisteme bakmalı kapatmadan önce,
[COLOR=red]vob bu belli olmaz??yemin etme bence[/COLOR]...:rolleyes:[/quote]
:D:D patron, şortları kapatacağım orda dedim ama bir daha açmayacağım demedim:..: kaldı ki kapattığım şortları az daha aşağıdan gene açtığım sıkça karşılaşılan durumlardandır...:o:o
[quote=Astatin;360956]:D:D patron, şortları kapatacağım orda dedim ama bir daha açmayacağım demedim:..: kaldı ki kapattığım şortları az daha aşağıdan gene açtığım sıkça karşılaşılan durumlardandır...:o:o[/quote]
[IMG]http://images.icanhascheezburger.com/completestore/2008/11/29/128724901430668879.jpg[/IMG]
full short'um bu sefer ama öğlen de "pala"nın yukarı sert bir hareket yapabileceğini tahmin ediyorum..başka bir deyişle sanırım yapacak...
yani şeytan diyor koy karı cebine amma dahvil ve tolar ateşliyken vop şortlarını fletesi gelmiyor insanın.üw
[quote=Astatin;360965]yani şeytan diyor koy karı cebine amma dahvil ve tolar ateşliyken vop şortlarını fletesi gelmiyor insanın.üw[/quote]
[IMG]http://14.media.tumblr.com/tumblr_kp0zpa7r4b1qze5g2o1_500.gif[/IMG]
.dng.dng.dng
yaw kimsey eetkim olmasın diye şu şekil diyeyim..sanki günsonu kapanışda önceki güne göre değişim %3 ler civarında olacak gibi geliyor...ehheue..üww..acaba hangi yöne.... jaws yaklaşıyormuş gibi hissediyorum... rııınnn rııınn rııınnnn rııınnn
[quote=Osmanaga;360963]full short'um bu sefer ama öğlen de "pala"nın yukarı sert bir hareket yapabileceğini tahmin ediyorum..başka bir deyişle sanırım yapacak...[/quote]
ağam,biliyosun ağanın eli tutulmaz,::::..:
şimdi anladığım kadarıyla aşiretine yukaru yönü işaret ediyosun,:rolleyes:
eğer aşağı devam edersek ,aradaki fark x kontrat adedi kadar ,::::::
ambardaki buğdayınla kapatırsın ,dimi ağam??:confused::..::..::::
[quote=Sekube;356912]Grafikleri inceliyorum da...
2008 den beri 2 tane çıkış trendi değiştirmişiz.
İlki çok dik açılı 45 derece üstü belki de...6 ay sürmüş..(Mavi)
İkinci 30-35 derece civarı..12-14 ay sürmüş..(Sarı)
Üçüncüye geçiş evresindeyiz tabi daha düşük açılı...(Yeşil)
Son trend belki de 2-3 sene sürecek ve yeni zirvelere de götürebilecek...Benim tahminim..Belki de bir ay sonra bozacaklar...
Yoncanın graf örnektir...
[IMG]http://666kb.com/i/btn4b7r7e53nf8ngy.gif[/IMG][/quote]
Mesajı atalı bir ay olmuş.Tekrar aynı yerlere gelmiş..Uzun vadeli trendin tabanı oluşturuluyor olabilir...:rolleyes:
[quote=Astatin;360972]yaw kimsey eetkim olmasın diye şu şekil diyeyim..sanki günsonu kapanışda önceki güne göre değişim %3 ler civarında olacak gibi geliyor...ehheue..üww..acaba hangi yöne.... jaws yaklaşıyormuş gibi hissediyorum... rııınnn rııınn rııınnnn rııınnn[/quote]
aşkolsun asti sen rahat ol yaw,;)
biz forumca hiç etkilenmeyiz,:::
bedenlenmiş disiplin desen buna, daha doğru sanki,heheheh...:D
[quote=Astatin;360972]yaw kimsey eetkim olmasın diye şu şekil diyeyim..sanki günsonu kapanışda önceki güne göre değişim %3 ler civarında olacak gibi geliyor...ehheue..üww..acaba hangi yöne.... jaws yaklaşıyormuş gibi hissediyorum... rııınnn rııınn rııınnnn rııınnn[/quote]
[IMG]http://images.icanhascheezburger.com/completestore/2009/2/6/128784551246356357.jpg[/IMg]
hule ex,
ortalığı kediye boğdun..üşenmeyip alıp geleceğim iki sibirya bir alman kurdu..yazık olacak senin kedileri...ehuehuehe..şortlar dursun tabi yaw..en güzeli (mi)
[quote=Astatin;360979]hule ex,
ortalığı kediye boğdun..üşenmeyip alıp geleceğim iki sibirya bir alman kurdu..yazık olacak senin kedileri...ehuehuehe..şortlar dursun tabi yaw..en güzeli (mi)[/quote]
[IMG]http://icanhascheezburger.files.wordpress.com/2010/11/funny-pictures-gif-cat-attack2.gif[/IMG]
[quote=excali;360980][IMG]http://icanhascheezburger.files.wordpress.com/2010/11/funny-pictures-gif-cat-attack2.gif[/IMG][/quote]
ben filmde alman veya sibirya kurdu görmedim.dng kaldı ki kedi de pek bir isabet özürlü imiş .lelele
[quote=excali;360970][IMG]http://14.media.tumblr.com/tumblr_kp0zpa7r4b1qze5g2o1_500.gif[/IMG]
.dng.dng.dng[/quote]
:..::..::..::..: Süperdi
Hacıex,
USD BES ler noolti diye hiç sormuyon..Noooooolllllllltttttttttiiiiiiiiiiii...hehe..
a
[quote=Astatin;360981]ben filmde alman veya sibirya kurdu görmedim.dng kaldı ki kedi de pek bir isabet özürlü imiş .lelele[/quote]
kedi isabet özürlü değil,sadece oyun yapıyo ,yoksa fino değil de sibirya kurdu koysan oraya,
iki gözü de kedinin patisinin ucundaydı...heheheh...::::::
bi gün parkta yürüyorum,bi kediyi 4 adet köpek sarmış,havlayıp duruyolar,
bewn de kediye yardım edecem ya güya bi seyrediym dedim,
kedinin tek pati havada,yaklaştırmadı bile kendine vala,eğer yaklaşsalaradı heralde köpeklere yardım edecektim...:D:D
[quote=Astatin;360983]Hacıex,
USD BES ler noolti diye hiç sormuyon..Noooooolllllllltttttttttiiiiiiiiiiii...hehe..
a[/quote]
Teprik etmek isterim patron, ama bu konudaki [U]atasözü göndermeli yorum süsü verilmiş açıklamanı[/U] göremedim. üüüüvv:D