-
tek tek gönderileri alıntı yapmaya vaktim yok..ancak adı geçen şahsın gönderilerine bir göz atınız..boz ayı 3.000 puan yüksekten şort yapmaya başladığı andan itibaren kendisi long yönlü yorumlarda bulunmuş ancak piyasa düşünce ve kendisi yanılınca
delikanlı gibi yanıldım diyememiş.BENDE ŞORTUM deme ayıbınıda göstermiştir.
sn. jelibonun konuyla alakası olmamasına rağmen jelibonla boz abiyi karşı karşıya getirmeye çalışmıştır.bu bir PROVAKASYONDUR...
yazmaya kalkarsak yazacak çok şey var.ama değmez...boz abimin üstünden prim yapmaya kalkan ezik biri..
boz abi....sen yüreği insan sevgisiyle dolu delikanlısın..yukarda ALLAH şahidindir..
insanoğlu ise nankördür..bugüne kadar verdiğin karşılıksız emekler için tek şey istedin..
ALLAH RAZI OLSUN....olsun abi..sonuna kadar olsun....
-
[quote=ATHLON;354464]:))..ben daha da bişii demem...bu mantıkla trade eden pis batar..ister katılın ister katılmayın..bana da saygısız deyin...
hiç bu kadar gülmemiştim daha önce bir mantığa...
:))yok saygısızlıkmış,daha neler..siz saygısızlık görmemişsiniz valla..:)[/quote]
Böyle mantığı anlamıyorsan ne işin var burda, git batmayanların olduğu topiği bul. Okuduğunu da anla , ben herkezin düşüncesine aykırı görüş bildirilmez demiyorum, artistik showlar yapanın burada işi yok diyorum.
-
[quote=varant;353997]HOLDİNG-HOLDİNG-HOLDİNG
ayrıca 68,600 altı da olmaz gibi.Hadi diyelim 66,666
Doğrudur [COLOR=red]banka[/COLOR] [COLOR=red]OUT[/COLOR],[COLOR=green]holding[/COLOR](gyo veya sanayi) [COLOR=green]İN[/COLOR]
Ama bankalarIN endekse etkisi olmaz,endeksi dediklerim belirler,onun için düşüş [COLOR=darkgreen]YEŞİLE [COLOR=blue]YAKIN[/COLOR] [/COLOR][COLOR=red]KIRMIZI [/COLOR]olur kanaatindeyim.Ayrıca lastik patlasa da [COLOR=green]sandıktan dolayı[/COLOR] şoför cant üzerinde de gidebilir
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR[/quote]
[I]buda cevap hakkıma binaen lastik .jant vs..cart curt...muhalefet yapmak[/I]
[I]kolay..TRADE YAZMAK ZOR ama değil mi??..yaz bakalım ER kişiysen..[/I]
[I]kamyon şöförü sana 10 numara büyük gelir...10 numara....[/I]
-
ister onu takip edin ister bunu,ister çok paralar kazanın,ister kaybedin,bu işte kendini tanıyıp kendi karakterine göre bir trading stili oluşturup bunu standarda çekememiş herkes sonunda BATACAKTIR...Bunu ilerde bunu gerçekleştiremeyenler teker teker battığında daha iyi anlayacaktır...:)
-
ben sonuca bakarım..sonuçta ne oldu..kim kaç puan aldı..benim için önemli olan budur.
topik için sonuca bakalım..kim kazandı..kim kaybetti.....
düşününüz....
-
tesadüfe inanmam..biri geliyor üye oluyor..ve hopp boz ayıya saldırıyor...
beceremiyor..jelibonun etekleri altına giriyor..oda olmuyor cart.curt etmeye
başlıyor...bekleyin bakın bu şahsın altından kim veya kimler çıkacak....
benden söylemesi.....
-
[quote=orion;354467]Böyle mantığı anlamıyorsan ne işin var burda, git batmayanların olduğu topiği bul. Okuduğunu da anla , ben herke[SIZE=5][COLOR=red]z[/COLOR][/SIZE]in düşüncesine aykırı görüş bildirilmez demiyorum, artistik showlar yapanın burada işi yok diyorum.[/quote]
:))..dostum benim ne olduğum,kim olduğum bellidir forumda...herke[SIZE=5]z [/SIZE][SIZE=2]de az çok bilir...ben forumları ya da topikleri show amaçlı değil sadece ve sadece takip amaçlı takip ederim...benim için kimsenin düşüncesinin bir anlamı yoktur paramı koyduğum kendi işimde...sadece topikteki aşırı tepkiye tepki verdim...[/SIZE]
ilerde daha iyi anlayacaksınız..:)
-
[quote=ATHLON;354473]:))..dostum benim ne olduğum,kim olduğum bellidir forumda...herke[SIZE=5]z [/SIZE][SIZE=2]de az çok bilir...ben forumları ya da topikleri show amaçlı değil sadece ve sadece takip amaçlı takip ederim...benim için kimsenin düşüncesinin bir anlamı yoktur paramı koyduğum kendi işimde...sadece topikteki aşırı tepkiye tepki verdim...[/SIZE]
ilerde daha iyi anlayacaksınız..:)[/quote]
Aferin sana "s" yerine "z" yazılması gerektiğini çok güzel anlatmışsın.Bu bile senin ne olduğunu anlatıyor bana..Senin topikleri ne amaçlı takip ettğin beni ilgilendirmez, benim ne amaçlı takip ettiğim de seni ilgilendirmez.Senin paranda nereye koyduğunda beni ilgilendirmez. Git dostum diye hitap edebileceğin insanların topiğine, en azında ben senin dostun falan değilim.
-
Sayı seren ı Hala üzerine basa basa konuşuyorsunuz.Ben jelibonla kimseyi karşı karşıya getirmedim ve de getiremem haddime mi kalmış.Çünkü o yurtdışını kitap gibi okur.
Ayrıca emir vermek te ne haddime sadece hiç bir tacizde bulunmadığım syn Bozayıya bir tek benim yüzümden burayı bırakma dedim,herkesin anlayışı farklıdır.Sen emir telakki edersin,çoğunluk olumlu yönde..
Benden 10 numara değil,100 numara büyüksün.Bişe mi dedik.Ben zaten iddaa da etmiyorum.
Söyleyin benim dediklerime göre pozisyon alan bir kişiyi.Ben terse dönün demedim ki...
sadece o dediğiniz rakamlara inmeyebilir aman dikkat dedim,ha py sizseniz olabilir,ona sözüm yok.
Eğer lastik,cant,şöför patentleri ize aitse bi daha kullanmam,bu kelimeleri de hayatımdan çıkarayım.
Ayrıca sizde hemen vebal altında kalmayayım demişsiniz,bu ne anlama geliyor..
Tek şey derim:burda zıt fikre yer yok,uyarmaya yer yok,sadece sizin dediğiniz olacak...ona da amenna.Kalın sağlıcakla.Sadece bir grubun topiğiymiş burası,girdik hata ettik...hayırlısı...
Sizden ricam hiç bi şey yokmuş gibi devam edin,bende uzaktan bakayım bari.
-
[quote=SEREN I;354472]tesadüfe inanmam..biri geliyor üye oluyor..ve hopp boz ayıya saldırıyor...
beceremiyor..jelibonun etekleri altına giriyor..oda olmuyor cart.curt etmeye
başlıyor...bekleyin bakın bu şahsın altından kim veya kimler çıkacak....
benden söylemesi.....[/quote]
Tamamen HER HARFİNİ BİLE KINIYORUM.HİÇBİRİ GERÇEK DEĞİLDİR.
Benim bildiğim ya da tanıyabildiğim SEREN I bu olmaması gerek,başka biri olmasın.Ben kimim ki(bu inceliği de gösteriyorum) de bana böyle sözler söylüyorsunuz,.....neyse
-
[quote=varant;354484]Sayı seren ı Hala üzerine basa basa konuşuyorsunuz.Ben jelibonla kimseyi karşı karşıya getirmedim ve de getiremem haddime mi kalmış.Çünkü o yurtdışını kitap gibi okur.
Ayrıca emir vermek te ne haddime sadece hiç bir tacizde bulunmadığım syn Bozayıya bir tek benim yüzümden burayı bırakma dedim,herkesin anlayışı farklıdır.Sen emir telakki edersin,çoğunluk olumlu yönde..
Benden 10 numara değil,100 numara büyüksün.Bişe mi dedik.Ben zaten iddaa da etmiyorum.
Söyleyin benim dediklerime göre pozisyon alan bir kişiyi.Ben terse dönün demedim ki...
sadece o dediğiniz rakamlara inmeyebilir aman dikkat dedim,ha py sizseniz olabilir,ona sözüm yok.
Eğer lastik,cant,şöför patentleri ize aitse bi daha kullanmam,bu kelimeleri de hayatımdan çıkarayım.
Ayrıca sizde hemen vebal altında kalmayayım demişsiniz,bu ne anlama geliyor..
Tek şey derim:burda zıt fikre yer yok,uyarmaya yer yok,sadece sizin dediğiniz olacak...ona da amenna.Kalın sağlıcakla.Sadece bir grubun topiğiymiş burası,girdik hata ettik...hayırlısı...
Sizden ricam hiç bi şey yokmuş gibi devam edin,bende uzaktan bakayım bari.[/quote]
İyi olur diycem ama vereceğiniz zararı verdiniz zaten..
-
[quote=tortumlu25;354488]İyi olur diycem ama vereceğiniz zararı verdiniz zaten..[/quote]
aman inşallah o zararı verememiştir...SEREN abi, BOZ abi...bu topikte siz varsınız diye biz de varız...bir ara her ikinizde bu topikte yazmaktan vazgeçmiştiniz ve topik bir anda sessizliğe büründü taki BOZ abim tekrar gelip üzerimizdeki ölü toprağını atana kadar....Abi ikinizden de bir kardeşiniz olarak rica ediyorum, bizi yorumlarınızdan esirgemeyiniz...herkesin yükselecek 92xxx leri telaffuz ettiği haftada biz şortlarımızı çekmiştik...
ALLAH her ikinizden razı olsun...
-
Ben kimseye zarar vermedim...
Siz kendi kendinize zarar verdiniz.
ben ne büyük adammışım ki bi topiği karıştırabiliyorum,sizin tabirle...brvYüzyılın keşfi...vay be...
Ayrıca sn Athlon un konuyla ne alakası var,onun suçu yok,BÜTÜN SUÇ BENDE...
Ve de bunlar son olsun,kimse kimseye cevap vermesin.
Dönsün bürünsün herkes aslına...kendi bildiğine.
-
Sn [B]varant[/B]
yazılarınız ve amaclarınızla nereye ulaşmak istiyorsanız ulaştınız ortalığı bir birine katarak birilerini suclayarak yapmak istediklerinizi başarmısnız tebrikler.
BUrası yol gecen hanı degildir burda iyi niyetli kucuk yatırımcılar icin dogru durust bilgilenme adresidir. bunu ogrenemediyseniz eski yazıları zaman ayırıp bir karıstırın.
Baskasının yorumuyla da baskasına soz soylemeyin.
Boz abi buyugumuzdur abimizdir yol gosteriri size uyar uymaz o baska konu tonlarca forum var oraya gidin. bizi rahat sakin brakın.
Ayrıca forum adabını bilmezseniz kurallarda yazılıdır. Trend donuslerinde buyuklerimize sataşmak laf soylemek adaptan edinmiş kişilerden olmayarak başka yerlerde fikirlerinizi paylaşmanızı isteyecegim...
Gule gule
-
Bu topikte yazı yazmak sizin tabirle SATAŞMAK oluyormuş.Türkçem biraz kıt ta...demekki şu sayı son olabilir,şuraya gelebilir demek,forum kurallarına aykırı ha...Allah allahhh...her gün yeni şeyler öğreniyorum,bana türkçe öğretiyorsunuz ...
şurdan dönebilir =[COLOR=red]sataşmak[/COLOR]
zıt fikre saygılı olalım =[COLOR=red]küfür[/COLOR]
sizleri uyarmak =[COLOR=blue]ortalığı karıştırmak[/COLOR]
Sn bozayı ve SEREN I cevap vermek =[COLOR=blue]saygısızlık[/COLOR]
ATHLON =[COLOR=darkgreen]işbirlikçi[/COLOR]
JELİBON =[COLOR=darkgreen]destekçi[/COLOR]
-
walla ben işbirlikçi olabilirim...:))
madem bozayı gitti..döktürsün bakalım burada SİNERJIYLE analiz yapanlar da hem beni haksız çıkarsın hem de bozayı nın gönlünü kazansın..ya da bi extre yapıştırsınlar ,fazla değil son 3 aylık da görelim bakalım...Lafım sadece Bozayının söylediklerini yapıp, o gidince ah wah tu kaka diyenleredir...
çünkü burdaki sinerji değildir...kazanan,Allah için de kazandıran bir iki büyüğün peşinden gidenler durumudur...Kimse kendini kandırmasın...
-
empati yapılmadığı sürece sorun kaçınılmaz.
kaybeden adam psikolojisini de anlayacaksın, kazanan adam psikolojisini de.
çünkü herkes her iki durumu da biliyor. her iki durumu da yaşadı.
kazanan adam kaybeden adama bir öğretmen edasıyla değil, "ben de zamanında kaybetmiştim, yazdıklarım edindiğim kötü tecrübelerimden";
kaybeden adam da kazanan adama "kazandığı için suçlu veya kendisi kaybettiği için kazanmasına sevinmeyip yas tutmalı" tavrıyla yaklaştığı sürece bu kavgaların sonu gelmez.
haklıyı değil, doğruyu bulmaya çalışmak gerek. bunun için de çok geçmişe gitmenize gerek olduğunu sanmıyorum. burada olanların hepsi son 1 haftada her iki psikolojiyi de yaşamıştır sanırım.
topiklerde iyi bilen insanlar dediğiniz kişilerin tarzlarından, yorumlarından, trade'lerinden [B]bir sonuç çıkarmadan;[/B] sadece onlar öyle dedi diye veya onlar o tuşlara bastı diye tuşlara basarsanız, sonuç bellidir.
borsa denilen ve sürekli olarak kendini öyle veya böyle tekrarlayan bir olgunun içinde tüm olayı kavramak 6 aydan fazla sürmez.
eğer 6 ayda kendi stilinizi geliştiremiyor, çok az da olsa (miktar kesinlikle burada önemli değildir) para kazanma işini (grand totalde) sürekli hale getiremiyorsanız, bu işten para kaybetmeniz kaçınılmazdır ve bunun suçu ne topik sahiplerinindir, ne de topik sahiplerini küstürüp yorum yapmamasına yol açan birkaç kişidir...
herkese bol kazançlar...
-
6 ay gene iyi bir süre,o da mani menecmınt yaparsan ki nerdeeee...:))
ben 3 aya fitim...para ne kadar olursa olsun farketmez...sen gene insaflı davranmışsın anlymith patron..:)
-
Günaydın
bozabi bir pire için yorganı yakma abi enazından 13 mayısa kadar bizimle ol saygılar
-
[URL="http://bigpara.ekolay.net/M1/yabanci_paylari.asp"][B][COLOR=#0066cc]YABANCI PAYI[/COLOR][/B][/URL][B]09.05.2011[/B]
[B]62,82[/B][IMG]http://bigpara.ekolay.net/i/yabancipayi_down.png[/IMG][B]08.05.2011[/B]
[B]62,86[/B]
-
[B]benim adım boz ayı..BOZ AYI.....[/B]
dünkü bebeler benle oynayamaz..
zamanı gelince konuşacağım....
meydan sizin buyrun...NERDESİNİZ.....ne oldu dilinizimi yuttunuz.....
NEDEN YAZMIYORSUNUZ.....marifet bana yazmak muhalefet yapmak değil...
ANALİZ YAPMAK...[B]ANALİZ...[/B]
[B]HADİ YAPIN GÖRELİM...[/B]
-
boz abi seni burada görmek ne güzel...tekrar hoşgeldin ve inşallah hep burada bizimle kalman dileği ile diyelim...
-
Hoşgeldiniz...şortları tutuyor muyuz sayın boz?
-
kendinizi bir an için benim yerime koyun..
hisse ve vob trade yapıyorsunuz..ve aynı zamanda topikte yazıyorsunuz..
tek başına..ne bir analiz ne bir grafik ne bir vs. vs...YOK....
kazanınca iyisiniz..kaybedince kötü..TEK BAŞINA...
izleyenler .misafirler sadece para kazanma peşinde..
bu arada size saldıranlar oluyor..hangisiyle ve neden uğraşırsınız..UĞRAŞIRMISINIZ.
-
Boz Ayı Abi üzme kendini sonuna kadar haklısın.
Bide yanılmış olsan yani!
Jelibon.
-
yanılmak da insani bişey.paylaşmanızı hepimiz takdir ediyoruz.uyarıyorsunuz hep zaten,alım satım kararını herkes kendi versin diye...tavsiyelerinizi izlemeye devam edeceğiz sayın boz.sağolun ve kendinizi üzmeyin.
-
boz abi verdiğin tüm emekerin farkındayız
sonsuz teşekkürler ederiz
-
Kelimelerine dikkat et bozayı.[SIZE=4]yönetim nerdesiniz[/SIZE].[SIZE=3]Bu topiği bu şahıs açmış diye ağzından fütursuzca kelimeler çıkıyor.[/SIZE]
[COLOR=blue]ben sana saldırmadım aksine sen bana saldırdın,neymiş burda yazmak senin tekelinde ya.[/COLOR]
ayrıca dünkü bebe derken ne demek istiyon,sen dünde dünkü ihtiyarsın.merak etme burası ve bu dünya sana kalmaz,yine[COLOR=indigo] kendince hor gördüğün bebe dediğin kişiler burada yorum yapacaklar.[/COLOR]
[SIZE=4][COLOR=red][I]allah bilir seren'le beraber kendinizi haklı çıkarmak için neyiniz varsa satmışsınızdır,düşürmek uğruna belki de yarım pala sizsiniz[/I][/COLOR][/SIZE].
[COLOR=green][U]şimdi buna da saldırı kılıfı içine girersiniz,aksine CEVAP HAKKIM.[/U][/COLOR]
[COLOR=green][U]ben kendime ağır söz söyletmem kesinlikle[/U][/COLOR].
[COLOR=red]Böyle her önüne geleni hor görecekse yazmasın,herkesin aklı yok mu.bir tek kendi mi akıllı.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000][/COLOR]
[COLOR=#ff0000]Biliyom sıkışınca ben yokum diyeceksin,ANCAK KAÇMASINI BİLİRSİN.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]gidersen güya seni çok özlüyorlar ya dayanamayıp dönünce kahraman ilan ediliyorsun,[/COLOR]
[SIZE=5][COLOR=darkslateblue]KAÇAK KAHRAMAN[/COLOR][/SIZE]
-
30 yılda bu ihtiyar çok şey gördü..ÇOKK...
pozisyondayken tartışmanın kendine zarar yazacağını..düşmez denilen yerlerin tarumar
edildiğini vs .vs..
şimdi nerde yok 68.600 altına düşmezmiş..yok yukarı gidecekmiş..ahkam kesenler..
yoklar...olamazlar...
-
[quote=varant;354809]Kelimelerine dikkat et bozayı.[SIZE=4]yönetim nerdesiniz[/SIZE].[SIZE=3]Bu topiği bu şahıs açmış diye ağzından fütursuzca kelimeler çıkıyor.[/SIZE]
[COLOR=blue]ben sana saldırmadım aksine sen bana saldırdın,neymiş burda yazmak senin tekelinde ya.[/COLOR]
ayrıca dünkü bebe derken ne demek istiyon,sen dünde dünkü ihtiyarsın.merak etme burası ve bu dünya sana kalmaz,yine[COLOR=indigo] kendince hor gördüğün bebe dediğin kişiler burada yorum yapacaklar.[/COLOR]
[SIZE=4][COLOR=red][I]allah bilir seren'le beraber kendinizi haklı çıkarmak için neyiniz varsa satmışsınızdır,düşürmek uğruna belki de yarım pala sizsiniz[/I][/COLOR][/SIZE].
[COLOR=green][U]şimdi buna da saldırı kılıfı içine girersiniz,aksine CEVAP HAKKIM.[/U][/COLOR]
[COLOR=green][U]ben kendime ağır söz söyletmem kesinlikle[/U][/COLOR].
[COLOR=red]Böyle her önüne geleni hor görecekse yazmasın,herkesin aklı yok mu.bir tek kendi mi akıllı.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]Biliyom sıkışınca ben yokum diyeceksin,ANCAK KAÇMASINI BİLİRSİN.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]gidersen güya seni çok özlüyorlar ya dayanamayıp dönünce kahraman ilan ediliyorsun,[/COLOR]
[SIZE=5][COLOR=darkslateblue]KAÇAK KAHRAMAN[/COLOR][/SIZE][/quote]
[I][B]bak şu terbiyesize...insanda utanma olur....UTANMA.....[/B][/I]
[I][B]ne oldu..olmadımı istediğin....dünkü BEBE...:..:[/B][/I]
-
[quote=boz ayı;354813][I][B]bak şu terbiyesize...insanda utanma olur....UTANMA.....[/B][/I]
[I][B]ne oldu..olmadımı istediğin....dünkü BEBE...:..:[/B][/I][/quote]
:D:D:D .lelele.boks.
çok iyisin boz abi sabah sabah koptum sayende
-
boz amcanız delikanlıdır...
delikanlılık terbiyesizlik değildir...
piyasayı biz düşürüyormuşuz...bu kelimeyi eden birinin piyasa bilgisi SIFIRDIR..
-
MADEM ÇOK BİLİYORSUN aç bir topik ...YAZ bakalım....
boz amcan senin gibileri çok gördü....lafla peynir gemisi yürümez...
kırmızı yeşil mavi yazmalar....
-
benim esas üzüntüm bu ve bunun gibi zavallılara ve saldırılara değildir...
gerçek üzüntüm bu saldıralara karşı koyması gereken topik sahiplerinin duyarsızlığıdır..
gerçek dostlar böyle zamanlarda belli olur...OLDU...GÖRDÜM....
-
[quote=boz ayı;354821]benim esas üzüntüm bu ve bunun gibi zavallılara ve saldırılara değildir...
gerçek üzüntüm bu saldıralara karşı koyması gereken topik sahiplerinin duyarsızlığıdır..
gerçek dostlar böyle zamanlarda belli olur...OLDU...GÖRDÜM....[/quote]
[I][B]bir müddet bekleme sebebim buydu...[/B][/I]
[I][B]öğlen ve 13 mayısta son defa yazacağım.....[/B][/I]
[I][B]İYİ YAZACAĞIM AMA.....[/B][/I]
-
[quote=boz ayı;354817]MADEM ÇOK BİLİYORSUN aç bir topik ...YAZ bakalım....
boz amcan senin gibileri çok gördü....lafla peynir gemisi yürümez...
kırmızı yeşil mavi yazmalar....[/quote]
Boz dayı seni tekrar görmek ne güzel. bu jammerler yüzünden senden bir kaç gün ayrı kaldık.. Bunlar topik açsa topiğin adı "tutamadım kaçırdım" olur anca :D
-
[quote=boz ayı;354821]benim esas üzüntüm bu ve bunun gibi zavallılara ve saldırılara değildir...
gerçek dostlar böyle zamanlarda belli olur...OLDU...GÖRDÜM....[/quote]
boz abi, bu topikte neredeyse hepimiz içimizden geçenleri malum arkadaş hakkında belirttik...bir laf 1 kere söylenir...şimdiye kadar anlayıp burada birdaha bu şekilde yazmaması gerektiğini bilmiş olması gerekiyordu...ama senin PALA olduğunu iddia eden bir adama ne anlatabilirsin ki.dng
-
hihiii hiiihiiii
Bozayıyla Seren de kim oluyomuş.....uyk
Az sonra bi basacam piyasaya .. Esas pala kimmiş görsün alem ....kom
-
Anladığım kadarıyla[B][COLOR="Red"] bankalar OUT [/COLOR].. [COLOR="SeaGreen"]holdingler IN[/COLOR][/B] diyen piyasanın düşmeyeceğini öngören saldırgan üstad kurtarıcı kişinin farklı bir nik tercih ederken tercihini VARANT olarak kullanması bir delilik anında gaza gelip hisselerden varantlara terfi ettiğini ve bir[SIZE="3"][COLOR="Cyan"][COLOR="Purple"] HOLDİNG VARANT[COLOR="Red"][COLOR="DarkRed"]IN[/COLOR][/COLOR]DA [/COLOR][/COLOR][/SIZE]pis yardırılıp ne yaptığını ne dediğini bilemez durumda olduğunu düşündürdü ..
NEDENSE ?????????? çok mu huyluyum ne???? Sanalda olsa ufacık bi alem burası.. biz birbirimizi biliriz. dimi sevgili kardeşim.. Çok ayıp çok...
-
[QUOTE=catedral;354826]hihiii hiiihiiii
Bozayıyla Seren de kim oluyomuş.....uyk
Az sonra bi basacam piyasaya .. Esas pala kimmiş görsün alem ....kom[/QUOTE]
Nası amaaa.... Canlı canlı.. 82.200 de basacam dedim .. Bastım... :::