-
[QUOTE=kayahan;241534][IMG]http://forum.finanzen.net/board/anonymize/attachment.m?aid=321001&resize_x=600[/IMG][/QUOTE]
pes yav....sonunda burayada mı bulaştın.....sen ne gıcık bir adamsın arkadaş.....inadınamı buraya yazıyorsun.......
tamam dedim bulaşmayacam dedim ama abartıyorsun.....saçma sapan,gereksiz olan,piyasalar düştüğünde ortaya çıkan sonra hiç gözükmeyen,(sen) copy paste mesajlarını bari buraya yapıştırma.....
rica ediyorum......
bulaşmıyorum,bulaşmıyorum......sabır,sabır,sabır......
sevgili halojene söz dedik bir kere.......
tekrar rica ediyorum [B]sevgili kayahan.....[/B]
-
[QUOTE=halojen;241512]bilmem abi işte bakıcaz görecez ne desem boş şu anda... ancak biraz daha yükselmesi gerekiyor, 71bin yeterli değil... 72bin yada biraz üzeri olabilir..[/QUOTE]
kaptan hedefte dediğin gibi 72200 ler olması gerekiyor....çakışma orada başlamalı.....
anti aşılamadığı için karışık volatile piyasaya geçiş oldu......işlem yapacaklara şimdiden bol kazançlar dilerim....
öfff daha yazacaklarım vardı varya neyse...gece gece sinirlerim bozuldu....
herkese iyi geceler,vobla uğraşanlara iyi tatiller,fxcilere bol kazançlar....
-
[quote=halojen;241542]son tepeye uzaklıkları....
dow... %7
bovespa... %15.5
rtsi... %15
merval... %13
ve
imkb... %4.5.... :)....ne crash'mış birader..demekki sinyalsiz olmuyormuş bu işler... düşecekse yazalım sabaha kadar crash crash diye.. maksat, işin görülsün..
dax'da en sağlam borsalardan biri şu ana dek...onlarda da kayıp %3.5-4 civarında..sevgili strategist'e selam olsun... :)[/quote] BAK kardeş imkb ve merkez bankası yakında panikleyecek.
dışarıda hava iyice bozuluyor.
cari açık turkşye nin baş belası
döviz kurlarını artık aşagıya basacak dermanları kalmadı.
döviz kurunu aşagıya basarak sunni olarak enflasyonu duşuk görunmesini sagladılar.
dışarıda duşuk faiz nedeniyle yani ucuz para faizleri merkez iyice indirdi.
bankalar bu yuzden sanal ortamda sanal karlar açıkladılar.
artık duşuk faiz donemi dunyada sona eriyor.
bundan sonra bankaların sanal karları mum gibi eriyecek.
bonoların faızleri hızla yukselecek
enflasyon baskısı iyice yukselecek
borsa dan ve tl den kaçış başlayacak.
sıcak para kaçacak..
ıhracat ab krızi nedeniyle ve euro nun çökmesiyle dibe vuracak.
butçe açıgı hızla yukselecek
işsizlik artmaya devam edecek.
borç alacak zinciri iyice kopacakk
turkiye bu krizin esas şiddetini bundan sonra iliklerinde hissedecek..
kriz dahada şiddetli hissedilecek
merkez bankası çarasiz seyredecek panikleyip faizleri hızla yukarı çekecek
ekonomi daralmaya devam edecekk
imkb yerle bir olacak..
degnekçilerin yalan ve balon yorumlarına aldanmayın.
crashh tum hızıyla yolda..
:dü:.dng.dng
-
yaw kayahan gece gece sinir ettin beni......
geçenlerde jelibon demişti sana ya....senin 3 ayda aldığını hani 3-5 bin dolar bir günde alırım.....doğru söze ne denir ki?....
sen 3 ayda 4 bin dolara sevinip çıldırıyorsun.....
bana hayatta yapmayacağımı yaptırdın ya helal olsun.....
al sana extre.....hesaplarımdan sadece birisi.....bu yeni hesap açalı 4 ay oldu....
herşeyi aynen geriye aldım....
sana kapak olsun arkadaşım.....lelele.lelele
umarım aklını başına alırsın...
[IMG]http://i50.tinypic.com/xfp836.jpg[/IMG]
-
[QUOTE=kayahan;241549]BAK kardeş imkb ve merkez bankası yakında panikleyecek.
dışarıda hava iyice bozuluyor.
cari açık turkşye nin baş belası
döviz kurlarını artık aşagıya basacak dermanları kalmadı.
döviz kurunu aşagıya basarak sunni olarak enflasyonu duşuk görunmesini sagladılar.
dışarıda duşuk faiz nedeniyle yani ucuz para faizleri merkez iyice indirdi.
bankalar bu yuzden sanal ortamda sanal karlar açıkladılar.
artık duşuk faiz donemi dunyada sona eriyor.
bundan sonra bankaların sanal karları mum gibi eriyecek.
bonoların faızleri hızla yukselecek
enflasyon baskısı iyice yukselecek
borsa dan ve tl den kaçış başlayacak.
sıcak para kaçacak..
ıhracat ab krızi nedeniyle ve euro nun çökmesiyle dibe vuracak.
butçe açıgı hızla yukselecek
işsizlik artmaya devam edecek.
borç alacak zinciri iyice kopacakk
turkiye bu krizin esas şiddetini bundan sonra iliklerinde hissedecek..
kriz dahada şiddetli hissedilecek
merkez bankası çarasiz seyredecek panikleyip faizleri hızla yukarı çekecek
ekonomi daralmaya devam edecekk
imkb yerle bir olacak..
degnekçilerin yalan ve balon yorumlarına aldanmayın.
crashh tum hızıyla yolda..
:dü:.dng.dng[/QUOTE]
sen kime ne yazıyorsun.....sen anneciğinden meme emerken biz tahtalara yazılıyorduk yavru kuş......
hikayelerini buraya yazma....
tekrar rica ediyorum.....[B]sevgili kayahan....[/B]
-
bu yazdıkların sadece yeni borsacıların ağzında olur.....hayatta senin işlem yaptığın piyasalarda dediklerin olmaz.......yani sen yakalayamazsın......hayal kurarken dünya başına yıkılır......makro bu piyasalarda sadece arkanda duran kocaman dağdır.....arkanı yaslayamadıktan sonra gerisini yazmıyorum.....
ondan sebep hikayeleri burda yazma tekrar rica ediyorum.....
[B]SEVGİLİ kayahan....[/B]
-
yahu herşey kitaba uysa iktisatçılar yönetirdi dünyayı... :)
şimdi bir yıldır crash diyorsun... yarın bir gün çöküş başlasa haklı mı çıkacaksın.. hehhe
ciddiye alınmıyorsun arkadaşım... dalga konusu oldun forumda..
-
[QUOTE=halojen;241553]yahu herşey kitaba uysa iktisatçılar yönetirdi dünyayı... :)
şimdi bir yıldır crash diyorsun... yarın bir gün çöküş başlasa haklı mı çıkacaksın.. hehhe
ciddiye alınmıyorsun arkadaşım... dalga konusu oldun forumda..[/QUOTE]
valla abi artık sakinim....böyle daha güzel.....kızmıyorum,gülüyorum.....
çok güzel yazmışsın.....en güzel cevap olmuş.....
bundan sonra böyle.....kızmak yok....sabır.....heheheh...
-
[quote=halojen;241553]yahu herşey kitaba uysa iktisatçılar yönetirdi dünyayı... :)
ciddiye alınmıyorsun arkadaşım... dalga konusu oldun forumda..[/quote]
sanal alemde dalga konusu ince iştir.
her gun sabahtan akşama kadar bilgi sayarın başında oturmak hastalıktır.
ben sadece ara sıra foruma takılıyorum.
bilgi sayarla geçirdigim vakit çok azdır.
amacım senin gibilerinin buyuk balıklara yem olmasına gönlum elvermedigi için uyarıyorum.
neyse gunun bırinde uyanırsın inşallah geç olmadan bu vob hastalıgından kurtulursun.
-
bizim piyasada işlem yapanlar için.....yarın makinenin başına oturduğunuz zaman(nasılsa tatil ohhh) kafa dağıtmak için sürükleyici olan (sevenler için) bir site içeriği....
[url]http://www.haydibil.com/kelime-avi/kelimeoyunu.php[/url]
-
[QUOTE=kayahan;241555]sanal alemde dalga konusu ince iştir.
amacım senin gibilerinin buyuk balıklara yem olmasına gönlum elvermedigi için uyarıyorum.
neyse gunun bırinde uyanırsın inşallah geç olmadan bu vob hastalıgından kurtulursun.[/QUOTE]
hahahahhaha......yaw kayahan gerçekten çok komiksin yaw......
sen kimin büyük küçük olduğunu anlayabilecek kapasitedemisin......
elindeki toplam hadi 10 benden olsun 20 bin dolarınla yuvarlan dur be arkadaşım.....
hele halojene heç mi heç laf deme.....sen onun günlük açtığı kontratla hayatım kurtuldu der kaçarsın(mümkünse dünyadan)....
iyice tadı kaçırdın.....yeter artık.....buraya yazma arkadaş.....
defol git bu topikten.....gir seni eğer seven varsa orda yaz.......yada başka yerde....
sen kimsin ki 5 yıl geçmişin yoktur ALLAH bilir.....insanlara yararın olacak....
daha önceleri zarar verdiğin insanlardan (2 ralli yaşattın ya)......onlardan özür dile bence....akıl vermek senin neyine.....
-
[quote=kayahan;241555]sanal alemde dalga konusu ince iştir.
neyse gunun bırinde uyanırsın inşallah geç olmadan bu vob hastalıgından kurtulursun.[/quote]
hehhe beni ne kadar tanıyorsun da uyarıyorsun, nisandan beri 1 aydır tepe oldu diyorum zaten.. zahmet edip geriye baksan görürdün...
her gevşemede tüm aktif topiklere garip crash yorumları yapıştırmakla yardım olmaz..
bu halinle yarardan çok zararın var... tabi hala ciddiye alan kaldıysa.. zannetmiyorum ya..
neyse, buradakiler başının çaresine bakıyor kardeşim.. bir daha acaip resimler yorumlar yapıştırmazsan en büyük yardımı yapmış olursun... lütfen...
-
papaz uzun....
poz yüklü
stop 103.....tp: 240
-
umarım kayahan arkadaşımız artık burda yazmaz....ve kaptanın dediği gibi en büyük yardımı bizler için yapar.....
herkese iyi geceler.....
-
eur usd paritesi
eur usd paritesinde bana gore ilginc fiyat seviyelerine gelindi ve 1,36 ya kadar tepki yapması gerekiyor. endekslerin yukarı devam etme potansiyeli bu gostergeye gore devam edecegini dusunmekteyim.
Saygılar,
[IMG]http://i50.tinypic.com/ww0zex.png[/IMG]
-
dax trendi felan kırdı halojen abey.. vella 57 57500 bekliyordunuz.. 57 kapadı tam rakamı buldunuz.. şelale başladımı acaba.. yıkılıyor dünya..
-
[quote=seagate;241592]dax trendi felan kırdı halojen abey.. vella 57 57500 bekliyordunuz.. 57 kapadı tam rakamı buldunuz.. şelale başladımı acaba.. yıkılıyor dünya..[/quote]
yarın vob 69.5-70 bandını kıracak mı bakalım.. :..::p
-
kırarsa çakayoruk mu :) 41 u100 e kadar :) 300 puan düşen dow dax -3 üvvv
-
60 dk vop grafikosunda ikili tpe benzeri yapı olmuş seans sonu
-
off ya...Herkes çakılıyor biz kapalıyız...En son dubai krizindede kısaydım...Bütün tatil agzımızın suyu akarak bekledik... Sonra havamızı aldık...Yarın gene öyle olmasın...Longcular kadir gecesi doğmuş ya...
-
vala dax'a uyarsak 68bin filan açar yarın ama pek ihtimal vermiyorum... olur da sert satışlarla 65.7 altına gelirse alım yönünde müdahale ederim piyasaya.. :)
-
halo abey sinyal hariç abi tüm paremetreler tamam..
özetleyim :D
1. hedef bölge 57 idi ulaşıldı
2. u100 de ikili tepe 60 dk lık seans içi bekleniyodu.. vob da görüldü..
3. kimse inanmıyor düşmez diyor herkez
4. yarın düşerse I tepesi oluşmuş olabülür
5. tüm tepeler yerli yerinde cük diye oturuyor
:) nasıl objektif olarak iihihih
-
yoook büyük meşhur düşüş değil bu... :)
toparlar.... toplamazsa da 65.7 altında en düşük olursa o dip sağlamlaşır ve fena teper bu sefer....
kendi seçimleri....ama böyle şelale pek mantıklı değil...
-
ocak ayı gibi ikinci dip gelip sonra zirve harekatı olabilir o zaman :) 64 civarı felan püvvv
-
[URL]http://www.hisse.net/forum/showthread.php?t=43232&p=4448814#post4448814[/URL]
sonlanan diagonel cuma kapanış itibariyle dalga bitip yeni dalga... vella güzel olmuş grafik
-
ama cidden çok uzadı bu iş... 66binlerde alım şansı verilseydi daha sağlıklı bir yukarı görülebilirdi, fakat ordaki gap tüm planları altüst etti.. belli olmaz bakarsın oralara geri gelir ve dibini tamamlar...bakıcaz ona...
şimdilik ne dip nede tepe var....trade etmek anlamsız...belirsizlik had safhada
-
halojen abey dediğiniz 69500 ü aşşa geçmeyeecek izlenimi oluştu bende dow dan dolayii :) o zaman abey tekrar 72 binlere yükseliş bekleyecez değil mi :) tşk saygılar hörmetler
-
biraz shortum var :) bana kalsa -5000 açsın ema görünen köyy :) derken biraz verdiler dowa tem yeleme oldi
-
[quote=seagate;241685]halojen abey dediğiniz 69500 ü aşşa geçmeyeecek izlenimi oluştu bende dow dan dolayii :) o zaman abey tekrar 72 binlere yükseliş bekleyecez değil mi :) tşk saygılar hörmetler[/quote]
hehhe çökmeyecezmi şimdi siigeytim... :)... bakalım yarın ola hayrola 69.5-70 destek bandı... minimum beklentim 72binler..üzeri olurmu o zaman değerlendiririz..
lütfedip 68.50'ye inerse alırım ben bu piyasayı....affetmem...
-
[QUOTE=mordak;241559]papaz uzun....
poz yüklü
stop 103.....tp: 240[/QUOTE]
pehh ne güzel çıktı bugün.....397 leri bile gördü....hay maşallah....
-
[quote=mordak;241697]pehh ne güzel çıktı bugün.....397 leri bile gördü....hay maşallah....[/quote]
portföy düzelmiş sevindimm :)
-
abi burdan vob 63 bine felan gelse portföyüm düzeliyor yaa 2 yıllık işkenceden sonra :) acaba olurmu umut yok mu hiç :) mordak abi bende düzeltim portföyü ya bi güzellik yap daa.. ohh verişine kurban dowa veriyolar gene
-
[QUOTE=seagate;241703]abi burdan vob 63 bine felan gelse portföyüm düzeliyor yaa 2 yıllık işkenceden sonra :) acaba olurmu umut yok mu hiç :) mordak abi bende düzeltim portföyü ya bi güzellik yap daa.. ohh verişine kurban dowa veriyolar gene[/QUOTE]
olur neden olmasın.....zamanla olacak elbet ama en önemli olan kaptanın dediği gibi sabır ve disiplin....
ilk şelale başını yakaladığımız zamanları hatırlasana 2 yıl öncesini.....
sabır ve disiplinle olmayacak dediklerin bile olur......
-
[quote=seagate;241703]abi burdan vob 63 bine felan gelse portföyüm düzeliyor yaa 2 yıllık işkenceden sonra :) acaba olurmu umut yok mu hiç :) mordak abi bende düzeltim portföyü ya bi güzellik yap daa.. ohh verişine kurban dowa veriyolar gene[/quote]
gene mi çöküyoruz yav karar ver abi... :..:
63binlere..53binlere...daha vakit var... az kaldı sabret..
-
hatırlamammııı üvvvvvvvv
inş abi :) her harekete atlıyorum duramıyorumm ama dersimi aldım biraz. atlamayacam daha :) duramıyorum siz nası duruyosunuz valla bravo ya..
-
Piyasalar konusunda ilginc bir goruntu var , piyasaların devamı konusunda
fikir verebilir. bendeki projeksiyona uygun olarak donus yeri için onemli yerlerdeyiz.
dow ve parite ana trendin %50 geri alım seviyelerine gelinmiş durumunda.
[URL]http://i45.tinypic.com/2i0x93q.png[/URL]
[IMG]http://i45.tinypic.com/2i0x93q.png[/IMG]
[URL]http://i45.tinypic.com/2mrfgbs.png[/URL]
[IMG]http://i45.tinypic.com/2mrfgbs.png[/IMG]
-
Onsta kısa vadeli tepe yapıldı gibi, %50-61 geri alım seviyelerine gevseme beklenebilir.
[URL]http://i50.tinypic.com/23jlj6p.png[/URL]
[IMG]http://i50.tinypic.com/23jlj6p.png[/IMG]
-
Petrol de ilginc piyasalardan biri onemli destek seviyelerinde , krizin desteklenmesi ve yukselen borsalara maddi kaynak saglaması bakımından izlenmesi gereken emtia.
90 seviyelerine dogru son bir hareket beklentim var.
[URL]http://i49.tinypic.com/zo9hue.png[/URL]
[IMG]http://i49.tinypic.com/zo9hue.png[/IMG]
-
usdytl konusunda son donemde beni ozellikle sasırtan ve ani sert hareketlerin yasandıgı bir göstergedir. momentum negatif seviyeleri göstermesinden dolayı yurt dısından getirilen paranın sisteme dahil edilmesi acısından onemiyetini korudugunu dusunmekteyim. 1,60 seviyesi uzerinde 3 iş gunu kapanıs yapılması konusunda analizimiz hatalı konuma gelecektir, aksi halde 1,40 beklentimiz son dalga olarak gundemde olacaktır.
[URL]http://i50.tinypic.com/294oqyu.png[/URL]
[IMG]http://i50.tinypic.com/294oqyu.png[/IMG]
-
yarından sonra yokum.....biraz hazırlık yapmam lazım....malzeme cart curt....
vadeli için belli hedefi,karışıklık olayını yazdım.....
hafta sonu artık deliye bağladım olayı hem tatlı hem tuzlu balığı için mersin ve adanaya((sağolsun bir abimizin misafiri olarak)(bu arada o güzel kerevitleri unutmam mümkün değil)) gidiyorum......
adanadan özel şalgam isteyenler beni arasın.......(tabi telefonumu bilen dostlarım)kebap getirmek olmaz şimdi....
işlem yapacaklara bol kazançlar olsun....zaten kaptan buralarda...haritaya uyan zarar görmez......
ne dediysek o olacak olay budur.........
haftaya görüşmek üzere bol kazaçlar....