Derken almışlar gene yuh be artık :(:(:(
Printable View
Derken almışlar gene yuh be artık :(:(:(
[quote=a.kaya;314757]KOYU ÇİZGİ KIRILIRSA RAHAT Bİ NEFES ALICAM
[URL="http://urlal.com/dqqf"][/URL][/quote]
nefes alabildiğin sürece gerisi mühim deeell
[quote=a.kaya;314760]Derken almışlar gene yuh be artık :(:(:([/quote]
senin PUPIU ların tüzünden..yaktın bizi kayaprof yada profkaya.dng
[quote=Strategist;314759]O da tutmazsa şaşırma da... :))) Yeni zirve tüm hızıyla yolda mı ne... :::[/quote]
tutarsa ben bildim..tutmazsa hatırlamam bile.dng bu arada STROPAT da çok hoş geliyo kulağa ha... size kanım çok ısındı amca, size bundan sonra stropat diyebilirimiyim
[quote=Astatin;314763]tutarsa ben bildim..tutmazsa hatırlamam bile.dng bu arada STROPAT da çok hoş geliyo kulağa ha... size kanım çok ısındı amca, size bundan sonra stropat diyebilirimiyim[/quote]
Stro Apla deme de ne dersen de.... ::: ::: :::
Asti ve stro hocalar acaba sene sonu rallisi öncesi son düzeltme yada silkeleme olabilir mi yoksa harbiden düşüşe mi girdik ov li
saraylı hocamı bugün gören oldumu hiç uğramadı da :confused:
83425 den 84000 tepmesi :confused::confused::confused:
[quote=a.kaya;314767]Asti ve stro hocalar acaba sene sonu rallisi öncesi son düzeltme yada silkeleme olabilir mi yoksa harbiden düşüşe mi girdik ov li
[/quote]
Samimi fikrimi soruyorsan, eğer bu işten para kazanmak istiyorsan, geleceği tahmin etmeyi bırak, önündeki grafikteki long short flat ipuçlarını görmeye odaklan. Bırak yarın ne olacaksa olsun...
pala şimdi ne yapacak bilen varmu :)
bu fıçır ve dax a rağmen bizim eksilerde olmamızda soru işareti ayrıca yarın yüksek artı ile açarmıyız aceb .dng
[QUOTE=a.kaya;314769]83425 den 84000 tepmesi :confused::confused::confused:[/QUOTE]
600-700 point tepmeler olabiliyor.
Bazen 5 dakikada oluyor:)
hacıkaya,
15 dklıkda piiss pupular var..bir daha 83700 felan salsalarda kapayak yaw..üww