Short becerebilenler ve tutanlar, 71400 yeriniz,....
Printable View
Short becerebilenler ve tutanlar, 71400 yeriniz,....
[quote=dcmulti;369505]hepinize iyi günler ben vobu da borsayıda tüm finans işlerinide bir daha yapmamak üzere bıraktım. Allah şahittir. Tövbe ettim. Hepiniz hakkınızı helal edin...[/quote]
allah yardımcın olsun kardeşim
geçmiş olsun kardeş...ilk senin başına gelmiyor...senle aynı duyguları paylaşan çok kişi var...biraz uzaklaşmakta fayda var şu sıra bu işlerden..en azından terse kalanlar için...
Pysa paniğe girdi, öngörümüz 68-69 a kademeli geliş yönündeydi ama birden geldi, artık mikrofon ve haber tekniğin önüne geçecek, bu saatten sonra, ana destekler söylediğimiz gibi olsada mikrofona ve habere dayalı aşırı dalgalan bir py olcak,..... Yinede kullanmak isteyenler varsa artık bunu vob yerine hisseye doğru kaydırmaları bu saatten itibaren daha mantıklı olacak, vobda short giren(745xx civarları) ve tutan arkadaşlar için 71400 ilk ölçü ve takip edenler işte 68-69, 64-65 diye gitmekte...artık değerlendirmelerini kişiler buna göre yapsınlar,....
Mikrofon ne zaman öter bilinmez, yavaş yavaş poz azaltarakta gidebilirler, adam djide konuşur, sabh burası patlar,...falan filan bunlar hep bir strateji istiyor, bir tarafı portföye bir tarafı tekniğe DAYALI,....mutlaka sakin hareket edin, sakin kazanın,...short poz tutanlar için trade önermiyorum, tarade girecek sakinleşmeyi ve çalkantının bitmesini beklemeli,....tecrübelerin yaşanacağı zamanlardayız, hisselerin ucuzlaması bir seçenek önümüzdeki zamanda,....
Cümleten herkese başarılar,.....
Gani gani kazanç olsun, yüzler gülsün, bir arkadaş dışında ses gelmedi, inşallah herkes birşeyler yakalmıştır,.....sonuçta bu aldıklarınız ana kasadan,.....ağanın paraları bunlar,......
Cümleten iyi haftalar,....
siz kapanabildiniz mi indi hocam...? tepki vs.bekliyor musunuz?
[quote=nedim972;369521]siz kapanabildiniz mi indi hocam...? tepki vs.bekliyor musunuz?[/quote]
BEN KENERDAYIM, YİNEDE BİR GÜNLÜK DIŞARDA OLMANIN CEZASINI ÇEKTİM,...AMA STOP ETMEK BİR YERDEN SONRA ÖĞRENDİĞİMİZ BİR DURUM ARTIK,.....BUNDAN SONRA BİR MÜDDET POZ ALMAM, ZİRA YER KOYAMIYORUM, TEKNİK KARŞILAMIYOR DURUMU, SON ANALİZİ , 71400 ÜSTÜNE KURDUK, AMA SONRASI OYUN SINIRLARI DIŞINADA TAŞTI...BİRDEN DAYANDILAR BÜTÜN KAPILARA,....BÜTÜN DESTEKLER POTAYA GİRDİ,....HANİ YAZSAN YETİŞEMESSİN O DURUM,....
O NEDENLE SÜRÜYÜ BİR ÇEVİRSİNLER BAKALIM,.....KAÇ GÜNÜ BULUR,
...B İ L İ N M E Z,.....:rolleyes:
HİSSE İYİDİR HİSSE BU ZAMANLARDA KÜÇÜK KÜÇÜK UFAK UFAK, VOBUN HEP BİR SIKINTISI VAR,...
ŞU MESALA DİYELİM 7000, 10000 PUVAN ALDIN, ADAM İİKİ GÜNDE BİR TERS BİR DÜZ, BİR MİKROFON ALIR BUNU GERİYE, BU SIKINTI BİRAZ ÜLKEDEN, BİRAZDA İŞİN TABİATINDAN,.......
ONUN İÇİN MESALA, BEN SHORTLAYABİLSETDİM, 74500 DEN, 71400 İLK ÖLÇÜ ALIRDIM,...68 GÖÇTÜ, BU DEFA 68 ÖLÇÜ ALIRDIM,...ÖLE GİDERDİM,... NE ZAMN BUNLAR KIRILDI,..AŞAĞIYA VEYA YUKARIYA GELDİĞİM YER KADAR BEKLERDİM,...SABREDERDİM, SONRA POZ ALIRDIM,....
Usta sen elinden geleni yapıyorsun...
Senin üstüne daha görmedik hakkını helal et .
Bugün çok kanlı bir kıyım oldu.
Hani biliyorduk ama bu kadarınada oha.
Cephe karargah hat sath tepe bayır kalmadı...
Garan Amiral akkız hepsi işbirlikçi işgal yardım yatakçısı çıktı..
Bir kez daha tescil oldu ki Vatanını savunan Türkün bir tek Allahı var be Usta.
Ben elde kalanlarla dağa çıktım longum ustayla aynı yerden...
Allah garip bir güç veriyor böyle felaket durumlarında..
Depremmi oldu?Devlettmi Battı?Bu ne Allahsızlık bu ne şerefsizlik..Bütün gün Ülkesi için çarpışan Vatan evlatları için kılını bile kıpırdatmadı şerefsiz Bankacılık sektörü...Tarım dışıyı bile basmak için kullandılar..Kimse sonra kalkıpta etik değer risk analizi hedef raporu finans merkezi zırvalamasın bize..Bunlar asıl işgal kuvvetleri..İki günde yüzde on düşermi ulan bir ülke ulan şerefsizler..Size bıraksak 1000 yıllık ülkeyi bu hesapla 3 haftada sıfırlar üstede komisyon istersiniz bu milletten.
8 Ağustos Pazartesi 14.30 dan itibaren 11 gün ben ve sevenlerim süngüye çıkacaz hakkınızı helal edin..Allah ülkesini savunan herkesin yar ve yardımcısı olsun...
Düşman Kordinatlarını veriyor ve 8 ağustostan itibaren tüm vatan evlatlarından karşı saldırı için destek bekliyorum.
69500
70250
71400
72800
73850
74200
75100
76200
77175
77775
78800
Gandi Bölüğünde daha fazla kayıp istemiyoruz...
Dc Multi kardeşimiz için çok üzgünüz.
İstihbarat Subayı Citiwandan veri akışı lütfen...
Umutsuzluk ve dağılmışlık bizlere haram kılınmıştır.
Ayuthaya
[QUOTE=ayuthaya;369527]Usta sen elinden geleni yapıyorsun...
Senin üstüne daha görmedik hakkını helal et .
Bugün çok kanlı bir kıyım oldu.
Hani biliyorduk ama bu kadarınada oha.
Cephe karargah hat sath tepe bayır kalmadı...
Garan Amiral akkız hepsi işbirlikçi işgal yardım yatakçısı çıktı..
Bir kez daha tescil oldu ki Vatanını savunan Türkün bir tek Allahı var be Usta.
Ben elde kalanlarla dağa çıktım longum ustayla aynı yerden...
Allah garip bir güç veriyor böyle felaket durumlarında..
Depremmi oldu?Devlettmi Battı?Bu ne Allahsızlık bu ne şerefsizlik..Bütün gün Ülkesi için çarpışan Vatan evlatları için kılını bile kıpırdatmadı şerefsiz Bankacılık sektörü...Tarım dışıyı bile basmak için kullandılar..Kimse sonra kalkıpta etik değer risk analizi hedef raporu finans merkezi zırvalamasın bize..Bunlar asıl işgal kuvvetleri..İki günde yüzde on düşermi ulan bir ülke ulan şerefsizler..Size bıraksak 1000 yıllık ülkeyi bu hesapla 3 haftada sıfırlar üstede komisyon istersiniz bu milletten.
8 Ağustos Pazartesi 14.30 dan itibaren 11 gün ben ve sevenlerim süngüye çıkacaz hakkınızı helal edin..Allah ülkesini savunan herkesin yar ve yardımcısı olsun... [/QUOTE]
Ayuthaya bu sözlere tamamı ile katılıyorum
DcMulti kardeşim gerçekten üzüldüm üüü ama üç aşşağa beş yukarı çarpıldık büyük geçmiş olsun kararını kutluyorum o da bir cesaret gerektiriyor
haftaya satışların bitmesi ve alışların başlaması dileklerimle..
ağustos vadenin buralardan dönmesi daha çok para kazandırır palaya...
karşısında ki boğaları bitirmiştir. Bence boğaların %80 i sıfırlamış yadada kaçmıştır. Pala onların yokluğunda yeni boğalığa soyunabilir. Yeni ayulara tuzak kurabilir....
yinede stratejimden taviz yok. şimdi realize. buarayı pivotlayarak yeni al satlarle yön kovalama..
Pala beni hiç sevmiyor. Olsun ben onu çok seviyorum.. Öpecem pala
[quote=ERK;364328]üst üste 2 vadeyi 92 000 - 70000 kısa kapadıktan sonra
nisan vade 70-87 uzun
haziran vade 87- 77 kısa
ağustos ?(arka arkaya 2 kısa yaparsalar haziran ağustosu kısa devam edebilir. Bir uzun bir kısa devamsa ağustos uzun kapar). Yaklaşık 10- 15 bin puan farkıyla uzun kısa yapıyor pala. Ağustosu teknik temele bakmaksızın yakalamak mesele. % 75 uzun % 50 kısayım yönü yakalama çalışması yapıyorum. Yaptığım sadece işlem yapmak 3 bin puan karşılıklı 3 bini tarttığı tarafa ağırlığımı koyarım. Pivot fiyatım 78.000.... Duygu yok al sat var. Yön ne olur düşünmek yok ... Al sat var...
AĞUSTOS SONU 68000 ALTI OLABİLİR.. 85000 ÜSTÜ OLABİLİR. iKİSİNE DE VARIM...
YATAY DEVAM HALİNDE 2- 3 BİN PUAN KAYBIM OLABİLİR.[/quote]
[quote=ERK;364330]bu bir stratejik yaklaşım stres yok tahmin yok eğer vade farkı bir yöne 10000 puan ve üstü olursa ilk 3000 hariç gerisi garanti. Yapman gereken sadece al sat. ben 500 puanlık dilimler halinde aynı yönede pozisyon artırıyorum. Aldığım fiyatın altından asla almam. Ya da sattığım fiyatın üstünden asla satmam.
girdiğim pozisyonun tersine dönmesi halinde stop emirlerle pozisyon azaltır. Aynı yöne devam halinde elimden çıkardıklarımı yerine koyarım. Düşecekse düşşün ıkacaksa çıksın ama bişey yasın.
alışlarımı da satışlarımı da stop emirle yaparım[/quote]
[quote=ERK;364335]ben şuan pozisyondayım 78 000 pivot olarak alım satımlarım başladı. 81 e kadar 78000 78500 79000 diye uzunlarım devam ediyor. 81 den sonra da devam edecek 77.500 77000 diye kısalar devam edecek. 75-81 aralığının dışına taşınca tek tarafa devam edilecek elbette dönüşlerde stopla korunmak kaydıyla.
75-81 aralığında git gel yaparsa o vade boş geçer. 3 bin zarar olabilir. en az 10000 bi tarafa yıkılmamış demekki. Geçmiş vadeleri incelersen her vade ez 10000 var.[/quote]
evet bir kezdaha teyyit oldu bu yaklaşımdan başkası bize gelmez..