pala yukarı gitsin...bizde şort açalım...........
şortçu mantığı bu...en azından slow trader mantığı......son yukarı olmadan olmaz...
neden..???...
Printable View
pala yukarı gitsin...bizde şort açalım...........
şortçu mantığı bu...en azından slow trader mantığı......son yukarı olmadan olmaz...
neden..???...
f dow % 72 artıda.......
dow..u göreceğiz bu akşam.......
bu gece çıkabileceği en son yere çıkmalı......göreceğiz...
71.050.......şortt...........
[quote=boz ayı;241399]71.050.......şortt...........[/quote]
[I]ben slow traderım unutmayın.....[/I]
[I]gün içi para verme peşinde değilim..ama verirsede alırım........[/I]
[I]bugün en ideal kısa zamanı bana göre dow...açıldıktan hemen sonrasıdır...[/I]
[I]buradan açılacak kısalar gün içi para verebilir....[/I]
[quote=boz ayı;241395]pala yukarı gitsin...bizde şort açalım...........
neden..???...[/quote]CRASHHHHHHHHHHHHHHHHHHH GELİYORRR YEM OLMA PALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
[IMG]http://forum.finanzen.net/board/anonymize/attachment.m?aid=320879&resize_x=600[/IMG]
[QUOTE=boz ayı;241376][I]bu vadede şelale olabilir..olmayabilir....ama diğer vadede olması çok [/I]
[I]yüksek ihtimal..bana göre EYLÜL ..de olacak......[/I]
[I][COLOR="Magenta"]bu nedenle bir sonraki vadede sürekli kısayım...bugün ağustos vadeye[/I]
[I]kısa açtım...bu bana cari vadede trade imkanı sağlıyor...[/I]
[I]şelale beklerken trade etme rahatlığı.....[/COLOR]......[/I][/QUOTE]
çok mantıklı bir trade.... hayırlı kazançlar...dng
day trade edenler için.... 70.850...........pivottur........
altında kısalar rahatlayabilir...............
[quote=boz ayı;241410]day trade edenler için.... 70.850...........pivottur........
altında kısalar rahatlayabilir...............[/quote]
abi pala uğraşmayacak galiba.. yarın tatil zat.. dow felan yükselir.. perşembe yüksek açar.. sinyalizasyonuda ayarlar.. sürekli verir verdikçe verir yine verir gene verir.. sonra düşüş başlar bu hafta.. :) nasıl plan üvvvvvvv
gündeme ilişkin bir yorum yapayım..mülkiyeli olarak.........
kılıçdaroğlunun partinin başına gelmesi......iktidarın işine gelmez...
değişim her zaman oy alır...refererandum öncesi iktidarın eli zayıflar....
piyasalar bunu sevmez.........
[quote=seagate;241411]abi pala uğraşmayacak galiba.. yarın tatil zat.. dow felan yükselir.. perşembe yüksek açar.. sinyalizasyonuda ayarlar.. sürekli verir verdikçe verir yine verir gene verir.. sonra düşüş başlar bu hafta.. :) nasıl plan üvvvvvvv[/quote]
[I]sen pala ol....bende sana soruyorum..........[/I]
[I]12 eylül..de referandım var....öncesinde ana muhalefet partisinde[/I]
[I]kan değişimi oluyor..halkın ..en azından partililerin sevdiği bir insan[/I]
[I]geliyor..istanbulda aldığı oy belli..chp..nin ki belli...[/I]
[I]referandum öncesi malda kalırmısın.....[/I]
[I] bu iş referandum öncesi bitecek..bana göre.....[/I]
[I]para sahibi kimse bu riski almaz......[/I]
[I]alır..alır ama bu endeksten almaz.............[/I]
[I]anlatabildimmi.................[/I]
[I]EYLÜL..den önce düşmeli...düşmezse sonrasında çok sert düşer...tutamazsınız..[/I]
dow..açılışıyla olası yukarıda basarım...............
pala........
15 dk..lıklarda 800 puan yukarı hedefli TOBO..var....
tehdit bu.......özel hazırlanmış.......
puul.back moda....ben hazırım..........
[quote=boz ayı;241419]dow..açılışıyla olası yukarıda basarım...............
pala........[/quote]YARIN ÇARŞAMBA TR KAPALI AŞAGIYA :dü::dü::dü:
PERŞEMBE GÖMERLER YİNE AŞAGIYAAAAAAAA PALA NAKAVT OLURRRRRR.dng.dng.dng:dü::dü::dü::dü:
bugün .dow..da dünün tersini bekliyorum.........
yarın biz kapalıyız.....ama günler bitmez...
halojen patronnn sinyali u100 den bekliyoruz dimi abeyy
svg..halojen nerde gerçekten..........
topiği çok kirlettim..gevezeliğim tuttu.....
kusuruma bakma kardeşim........
[quote=boz ayı;241439]svg..halojen nerde gerçekten..........
kusuruma bakma kardeşim........[/quote]
Abi biz ilgiyle okuyoruz,sanıyorum halojen üstad da okuyordur,boz ayım...süper yorumlar..
bugünlük bu kadar gevezelik yeter........
susma hakkımı kulanıyorum...........
iyi akşamlar....iyi tatiller..........
u100 57 ye dayandı yev
kademelerde böyük işlemler dönüyor goldman voba mı geldi .. :)
56978 u100 kapanış hayırlı olsun
değişik birşey yok..beklemeye devam.. iyi akşamlar..
[quote=boz ayı;241439]svg..halojen nerde gerçekten..........
kusuruma bakma kardeşim........[/quote]
est. abi, elektrik kesintisinden dolayı sağlıklı izleyemiyorum piyasaları.. yoksa buralardayım.. :)
[quote=halojen;240562]
[IMG]http://i40.tinypic.com/1znv2up.jpg[/IMG]
[/quote]
plan doğrultusunda beklemeye devam... şelale ihtimali giderek yükselmeye başladı.. artık dört gözle sinyal bekliyorum..
[IMG]http://i39.tinypic.com/v6pwxw.jpg[/IMG]
halojen abimmm sinyali u100 den bekliyoruz dimi abi. vobla işimiz yok
[quote=seagate;241490]halojen abimmm sinyali u100 den bekliyoruz dimi abi. vobla işimiz yok[/quote]
sinyal vob'tan... formasyon xu100'den... :)
hayırlısı abi inş 2008 gibi olur.. vella bizden başka şelale bekleyen yok :) en fazla 51 u100 bekleyen var üvvv.
[quote=seagate;241493]hayırlısı abi inş 2008 gibi olur.. vella [B]bizden başka şelale bekleyen yok[/B] :) en fazla 51 u100 bekleyen var üvvv.[/quote]
hehhe bu da 2008'e benziyor... 20bin endeksten söz ettiğimde aforoz edilmediğim kalmıştı neredeyse o zamanlar :..:
psikoloji tamam demek ki.. :)))
2 ay arayla iki benzer tepe.... pes doğrusu...
[IMG]http://i49.tinypic.com/f4mwyv.jpg[/IMG]
son 1.5 yıla bakarsak, birbirinin aynı 2 yapının yukarı trendi oluşturduğunu görüyoruz.. yukarı trend tarihinde bu tip yapılar sonrası yükselişin soluksuz devam ettiği görülmemiştir... trend devam edecekse [U]bile[/U] öncesinde anlamlı bir düzeltme ile alım fırsatı yaratılmalıdır...
[IMG]http://i47.tinypic.com/2lx4eg.jpg[/IMG]
yukardaki grafikten çok net olarak görülüyor ki artık yeni piyasa şartları oluşmaktadır.. global piyasalardaki aşırı volatilite ve iç piyasadaki sert zigzaglar da bunu doğrulamaktadır...
nisan ayından beri oluşan düşüş beklentim bu doğrultuda devam ediyor... yukarı trend döngüleri sona erdi... 2000 yılından bu yana oluşan her trend üstteki gibi 2 ayrı döngü çiftinden meydana gelmiştir.. dediğim gibi, bu çiftlerin sonunda piyasanın düzeltme yapmadan yukarı devam ettiği görülmemiştir..
artık dikkatli olunması gerekiyor...panik ve sabırsız işlemler zararla sonuçlanabilir..
25 mart 2009 tarihinde verdiğim ve düşüş trendinin sonlanmış olabileceğine işaret eden grafik.... gene döngü çiftleri... hep aynı şeyler...:)
[IMG]http://i41.tinypic.com/24x013o.jpg[/IMG]
abim dışardaydım dowu boş bırakmaya gelmiyor direk şelale yapiyir seans içi.. :D son dakka alıyolar kademeleri ha bişey yok uyutuyor pehhh 65 hafta düşmeyi düşünemiyorummm
[quote=seagate;241506]abim dışardaydım dowu boş bırakmaya gelmiyor direk şelale yapiyir seans içi.. :D son dakka alıyolar kademeleri ha bişey yok uyutuyor pehhh 65 hafta düşmeyi düşünemiyorummm[/quote]
ahaha yok abi 65 hafta düşeriz demiyorum ancak düzeltmeli diyorum... artık ne kadar düzeltecek görecez... dow ekranımda yok,napıyo ki kesin düşüyordur hehhe... toplar toplar...
abi sinyali biraz açarmısınız nasıl geliyor ne olunca :) yükselip geri gelincemi oluyor.. misal 72 açtılar 71 e geri geldi o arada mı oluyor. şu sinyalide öğrenim direk new yorka geçicem :P
[quote=seagate;241510]abi sinyali biraz açarmısınız nasıl geliyor ne olunca :) yükselip geri gelincemi oluyor.. misal 72 açtılar 71 e geri geldi o arada mı oluyor. şu sinyalide öğrenim direk new yorka geçicem :P[/quote]
bilmem abi işte bakıcaz görecez ne desem boş şu anda... ancak biraz daha yükselmesi gerekiyor, 71bin yeterli değil... 72bin yada biraz üzeri olabilir..
geçmiş zirvelerin son hamlelerinde spot saatlikte belirgin çift tepe yapısı var... o halde şöyle bir görüntü oluşabilir....
[IMG]http://i47.tinypic.com/ty8p.jpg[/IMG]
[IMG]http://forum.finanzen.net/board/anonymize/attachment.m?aid=321001&resize_x=600[/IMG]
son tepeye uzaklıkları....
dow... %7
bovespa... %15.5
rtsi... %15
merval... %13
ve
imkb... %4.5.... :)....ne crash'mış birader..demekki sinyalsiz olmuyormuş bu işler... düşecekse yazalım sabaha kadar crash crash diye.. maksat, işin görülsün..
dax'da en sağlam borsalardan biri şu ana dek...onlarda da kayıp %3.5-4 civarında..sevgili strategist'e selam olsun... :)