Guzum bu düşüşe yapraklı bank katılmadı o kendini sonrayamı saklıyor perdeyi omu kapatacak
Printable View
Guzum bu düşüşe yapraklı bank katılmadı o kendini sonrayamı saklıyor perdeyi omu kapatacak
[quote=QUEEN;167594]fxcim..ben 54675 baktım..ama benim tekniğe güven olmaz[/quote]
gız seni ölesin...nerelerdesin...magmagis yaramış...
beni soracak olursan....
agam....
para yagdırıyor....al guzu düş yakamdan diyor....acıyorum emme...yakasından düşmüyorum....
usaglar...dolar longum gudurdu....neoldum delisi ölecegim ula....ha ha ha
[quote=oguzhan;167599]Guzum bu düşüşe yapraklı bank katılmadı o kendini sonrayamı saklıyor perdeyi omu kapatacak[/quote]
o 200 günnügüne degdi döndü...akkız ı bekliyor....
Parite döndü piyasa toparlanıyor
[QUOTE=jani;167603]gız seni ölesin...nerelerdesin...magmagis yaramış...
beni soracak olursan....
agam....
para yagdırıyor....al guzu düş yakamdan diyor....acıyorum emme...yakasından düşmüyorum....[/QUOTE]
buralar çok yahşi..hava sıcak..balkonda kahvaltı barbbükü..çocuklar bisikletle okula gidiyo..cennet..bi yer..jani yol göstermeye devam..yazmasamda okuyorm..teşekkürler..;)
[B][COLOR="Red"]guzum [/COLOR][/B]bunnar ne deyor makrosuna gurban olduum . namıssız mı bunnar ne :::
[QUOTE=martoniki;167588][FONT=Arial TUR]Piyasalardaki tedirginlik giderek artarken Ukrayna’nın iflas riskiyle karşı karşıya olduğuna dair bir söylentinin etkili olduğu görülüyor. Öte yandan Yunanistan’a yönelik endişelerin de giderek arttığı ve Yunan tahvilleri ile Alman tahvilleri arasındaki getiri farkının iyice açıldığı da gözleniyor. [/FONT]
[FONT=Arial TUR]€/$ paritesinde 1.48 seviyesi kritik, bu seviyenin aşağı yönde kırılması durumunda paritedeki düşüşün 1.46’ya doğru sürmesi riski bulunuyor. Bu seviyenin kırılması durumunda USD alınmasını öneriyoruz.[/FONT]
[FONT=Arial TUR][COLOR=#000000]Saygılarımızla,[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial TUR][COLOR=#000000]Garanti Yatırım Araştırma[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
fxci...
mala yat bekle diyor bunnar...kısa vadede bugün sana 450 puan önerdi almadın...fazla önermiyor...tepkiler cılız....oynamak para yapmıyor....
makasın eksiye indigi an...300 puan...dönüp long olacagım...oraya kadar...yatacagım...
bu fiyat...1 agustostan beri mala giren herkesi zarara soktu....
[quote=jani;167621]bu fiyat...1 agustostan beri mala giren herkesi zarara soktu....[/quote]
bunnar maldan inmedi...inmesi üçün...35 000 endeksi bekler bunnar...orada inerler...HEPSİ...VE MÜŞTERİ OLUŞUR....
BU 35 000 ENDEKS....yüzde 33 geri çekilmedir...GUZU BUNA OYNUYOR ASLINDA...EMME DİLE GETİRMİYOR...
[QUOTE=jani;167616]fxci...
mala yat bekle diyor bunnar...kısa vadede bugün sana 450 puan önerdi almadın...fazla önermiyor...tepkiler cılız....oynamak para yapmıyor....
makasın eksiye indigi an...300 puan...dönüp long olacagım...oraya kadar...yatacagım...[/QUOTE]
şitresten guzum şitresten... insanın sıkınıtısı oldummu heçbişey yapmak istemeyor ... yoksam ben 300 pıvan 200 pıvan alıp kacan adamım 450 pıvanı almammı gayri...
hemide zabahın gorunde 58500.700 yerelerinde gidip gelerkene... bunnarın 579xx yapcagını adım gibi bilirkene... normalde olsa 58350 longları 58600-650 yeresınden flatler aynı yerden 579xx den kapamak için şort olurudum... emme içimden gelmeyor.... eylesine koyvermek istiyorum gendimi....
biraz beyle fazla hareket etmeden yatan treyder modunda pelayı soyacam.. moralim yerine gelsin hele pelanın cebini gunnuk bosaltmaya baslarım gayri...