indi hocam 58000 delindi artık..arkası gelir mi bu gün ?
Printable View
indi hocam 58000 delindi artık..arkası gelir mi bu gün ?
[quote=indregandi;369355]68-69 demiştik daha önceden,....bu gün 69900 gördük,....yani tahminler tutuyor ama alenen mb olmasa bu rakamı bayağı uzun sürecekti görmek,....mb fırsatı kaçırmadı,...ara toplantı ile hızr gibi araya kıstı ve usd yi ateşledi, belliki usd ded daha da yüksek beklenti oluşturacak,..
yani kelimenin tam analamıyla, mb fırsatı kaçırmayarak(y.dışı merkezli kriz) araya girdi bende krizdeyim dedi, benide yok saymayın, .....im proceksiyonunuzu dedi,....şimdi krize girmessem, siz atlatır ben girerim dedi, eyisimi beraber tokadı yiyelim,...
sonuçta,...py sa faizini düşürdü, burada siyasi hedefe oynadı, halka hormona, yani durgunluğa önleyeceği mesajını verdi ki, hormanlar yetmez köküne kadar desin,....
geceliklerde banklara oynadı,....daah önce demişitik hükümle banklar anlaştı diye, aralarından su sızmıyor diye(ersin özince ve sonrası),...şimdi bank düşük faiz nedeniyle oluşabilecek kendinden usd ye kaçan mevduat yerine, halktan 0.xx alacak, mb ye 1.5 yerine 5 ten borç vercek, yani banklar garanti altına alındı, çünkü banklar buraya kadar ipi göğüslediler, munzamlara falan filan eyvallah dediler,....imkb yi tuttular, seçimi atlattırdılar, karşılığında halkın parasını 1.5 yerine 5 ten mbye satacak,...olaya belili,....
şimdi 1 numaralı macro proceksiyonumuz devam ediyor, tatlı usd çıkşı,
sonuç tatlı tatlı çıkmasında bir sakınca yok,...ve sonç aferim zamanlalamalar güzel,....[/quote]
yine bütün bunlardan çıkan sonuç , bu süre zarfında fonlanma anlamında bir kaynak oluşturuldu(vergi işi yazdık) ve hazırlandı,...siyasi haftalık paket proğramdürüldü ve hedef hazırlandı(yaş öncesi ve sonrası), mb ara proğram la araya kıstı ve global sisteme entegre oldu,...fon var, siyasi hedef (kalan anayas işleri) var,....ekonomik önlem var,...durum gösteriyorki, dji düşüşüne paralel emtiya düşüşü ile yaralarını yalar çömleği patlatmassa,...turkey cari açık daraldı dediğinde yükselişe geçer,...bunları takip edeceğiz, hep süreç,...ve zaman,....bu sürede shortlar karlarını yazsınlar, verdiğimiz hedeflere dikkat etsinler, 3-5 dklardan uzak dursunlar, 60, gün ve 120 gitsinler,...dönüşgörmeden flat ve long erken olur,...
dji dünkü mb kararından sonra tekrar önemli oldu,....çünkü djiye bağlandık yine,....:D
[quote=nedim972;369361]indi hocam 58000 delindi artık..arkası gelir mi bu gün ?[/quote]
dönüş görmeden vurmayın bir yere,....iki şey yaparsınız, buradan falt olur paranı alır en dipten long olursun, bu durumda dip bulacaksın,...ama karını da almış olacaksın,...düşüş devam ederse buna katlanacaksın,...veya 60, olur 120 olur,...al önüne bir dönüş kriteri belirle kendine buna sadık kal, bunu görünce flat ol, mesala,...
ben hedef 68-69 demiştim buralardayız, ana hedef ise 64-65 gözüküyor,...dji de bir ara hedef var, tutarsa bir silkeleme yapabilir,...entegre olduğumuzdan burasıda yapar,....
bu sürede burasının karı, djiye geç katılmak oldu,.....yani turkey geç kalarak bir yere kadar düşeceğini şimdiden verdi aslında,...
ben ne yapacağım, dün peşin alış yazdığım için yakalndım, bir 2000 puvan civarı karım var,...5000 puvan civarıda önceden var, total 7000 puvan,....önceki aralık 76-72 kabaca, buda 68-72 yapalım,...bir sonraki de düşüş devam ederse 68-64 olur,....davşan gibi zıplaya zıplaya yani, ben şimdi bu 72-73 arsında flat olcam, sür kontur,....
ben ne yapacağım, dün peşin alış yazdığım için yakalndım, bir 2000 puvan civarı alımdan kar var,...5000 puvan civarıda önceden var, total 7000 puvan,....önceki aralık 76-72 kabaca, buda 68-72 yapalım,...bir sonraki de düşüş devam ederse 68-64 olur,....davşan gibi zıplaya zıplaya yani, ben şimdi bu 72-73 arsında flat olcam, sür kontur,....
voborsa yine tekliyor bu nedenle kopukluklar olabilir linklerde,...
1 dk tepki verdik, iç ten dışa çıktık, dış hedef max 71400 kadar olabilir, ancak dünve önceki günd dediğim gibi dış belirsizdir, giderse 71400, olur,...bu yazılarım shortlar için deyildir,....
short stop 5 likte 70925, şu an,...
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/268/75352192.png/][IMG]http://img268.imageshack.us/img268/7047/75352192.png[/IMG][/URL]
haftalık yılan, ayyyu 12 içun,....o bunu takipte onun içun,....anlamlı graflardan vercem, ki olayı takip edin,....
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/696/45993082.png/][IMG]http://img696.imageshack.us/img696/5175/45993082.png[/IMG][/URL]
aylık, ...
Merkez bankası, 50 mılyon dolarlık dovız satım ıhalesı actı
-matrıks-
[quote=indregandi;369384]short stop 5 likte 70925, şu an,...[/quote]
70525,..
70415,