Şort ula geceye..sistemik...
Printable View
Şort ula geceye..sistemik...
[QUOTE=Strategist;270895]Nikol... Şey... Astetropatro... Ben şöle bişey olmasından korkuyorum... Ayın 5'indeki gibi.. Hani dedim ya, benim sistemin en büyük problemi güçlü trendlerde ilk geri çekilmelerde ters poz açıp çarpılması diye... Bunu çözemedim bir türlü... İlk geri çekilmenin ilk olduğunu ancak trend bittikten sonra anlayabiliyorum... Sonrasında devamı geleceğini önceden nasıl bilebilirim.... üvvvv....[/QUOTE]
hep böyle yapıyolarki yeğen.öğrendiler artık sistemleri nasıl çarpıcaklarını.bak sattırdılar şimdi son 2 barda sistemleri 700 civarlarından hooooop bas yukarı sonra.başka nasıl çarpıcaklarki.trendi öyle kolay vermiyolar artık.en son ne zaman 5-6binlik trend oldu yakındır unuturuz.....son trenddede zaten yukarı 3200 gap olmuştu :)
[quote=seagate;270897]abi net açıkladılar seçim öncesi artırım yok deye bilemiyorum ühühühühühü
üwww gene aliyiler ühühühühühü[/quote]
he abi..zatem seçim 2011 de...seçimdne önce yok ama referandumdan önce var deyip zört diye yükseltirlerse yalan söylememiş oluyorlar..mekanik olarak...:::
yyfuhig
DÜn baktığımda dow üst boll bandı yakalayabülür 106xx yapabülür diye düşünğyordum..heyhat :) ehuhbeuhhuhehuh..sistem şort ben de şort..gaptrader lık sor zenaat...azizim
Bu son mini-ralli biraz müsterihleştirdi beni... Yoksa yarın + gap olmama ihtimali yok gibi olurdu... Şu anki durum da short'lar için riskli ama en azından risk birazcık azaldı.... Geceye short devam...
[QUOTE=Astatin;270906]Şort ula geceye..sistemik...[/QUOTE]
histemik long .. my last decision ..
Hersabah gapsız başlasak ne güzel olurdu daytrader olarak rica ediyorum.
Gapla geçilen yerleri alamıyozzzz.dng.dng.dng
[quote=Tradeprof;270907]hep böyle yapıyolarki yeğen.öğrendiler artık sistemleri nasıl çarpıcaklarını.bak sattırdılar şimdi son 2 barda sistemleri 700 civarlarından hooooop bas yukarı sonra.başka nasıl çarpıcaklarki.trendi öyle kolay vermiyolar artık.en son ne zaman 5-6binlik trend oldu yakındır unuturuz.....son trenddede zaten yukarı 3200 gap olmuştu :)[/quote]
O yüzden 17:35'de kapatıyorlar zaten... Uzatsınlar bakalım 23:00'e, çarpabiliyorlar mı göreyim.. Neredeyse tüm çarpılmalar ya gap'le geliyor, ya da gap yüzünden indikatörlerin sapıtması nedeniyle...
[quote=selçuklu;270920]histemik long .. my last decision ..[/quote]
Hayırlısı olsun abi.. Ters düştük bu gece ama neyse, malım yabancıya gitmemiş olur hiç olmazsa... :)
[quote=Strategist;270923]O yüzden 17:35'de kapatıyorlar zaten... Uzatsınlar bakalım 23:00'e, çarpabiliyorlar mı göreyim.. Neredeyse tüm çarpılmalar ya gap'le geliyor, ya da gap yüzünden indikatörlerin sapıtması nedeniyle...[/quote]
O zamanda kademeler arası 200 puanı bulur bence seans gibi olmaz.
cümleten iyi aksamlar
geceye az sort