içimde çok pis vereceklermiş gibi bir his var..du bakalım
Printable View
içimde çok pis vereceklermiş gibi bir his var..du bakalım
tahtayı beenmedım...dunku uzunlar 500 den ıade...
destekler dirençler...bu NUNUlara canmı dayanır..pembedestek kırılırsa 1/5 astiband şortu açabilirm..üwww
[IMG]http://i39.tinypic.com/2hi1bp1.png[/IMG]
[quote=excali;234044]Ben bir daha tebrik ederim. Çok güzel sistem..ehuheheh:..::..:[/quote]
evet excalı arkadaşımıza katılıorum örtmenim...çok güzel sistem adaş...
kızma adaş takılıorum ha...sonna gece bozulup mesajlar atma bana şööleydi bööleydi deyu..
:):)
[quote=hilmi;234045]Günlük sistem 900 puan stopla çalışıyor ise son derece başarılı demektir. Benim deneme sistemlerim 2000 puan stoptan aşağı performansı son derece kötü oluyor...[/quote]
hilmi abi, haziran vade için benim gördüğüm durum bu. ama ayrıntılı bakmadım.
günlük olduğundan hesabı kolay aslında. çok fazla sinyal de vermiyor çünkü.
boş bir zamanımda manuel hesaplayıp yazarım buraya.
bar kapanmasını beklemeyerek risk alarak haziranda 375 den 1/5 şort..
[quote=excali;234044]Ben bir daha tebrik ederim. Çok güzel sistem..ehuheheh:..::..:[/quote]
[quote=ATHLON;234054]evet excalı arkadaşımıza katılıorum örtmenim...çok güzel sistem adaş...
kızma adaş takılıorum ha...sonna gece bozulup mesajlar atma bana şööleydi bööleydi deyu..
:):)[/quote]
yok size sinyal minyal. [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG]
[quote=Astatin;234047]içimde çok pis vereceklermiş gibi bir his var..du bakalım[/quote]
Aynı fikirdeyim,
daha önceki ciddi düşüşün olduğu vade sonu hareketlerine benziyor...
bir de yanlış çıkma ihtimali yüksek bir komlo teorisi...
iki gündür, hazriranda açılan AP sayısı, nisna da kapanan APS sayısından fazla..ve piyasa yükseliyor..bunu nasıl yorumlarız acaba...nasılsa yakın vade bugün cutt-off olacak yani pozisyonutaşıma riski yok...nisanı yükselt, hazirandada tazae tazae şortlar aç...mı acaba...spekülatif düşünceler nokta com
unlu kardeş,
Senin nakitmetreler ne diyor...
Pariteye rağmen niye alamıyorlar...inanmıyorlarmı kendilerine...düşeni kaldırabileceklerine....;)
€/JPY 125,272 şort.
stop: Allah kerim.
take profit: yok daha neler! :..:
[quote=ATHLON;234054]evet excalı arkadaşımıza katılıorum örtmenim...çok güzel sistem adaş...
:):)[/quote]
Sistemin işleyişini çözmek için Ankara'da Okusford var mı?:..: