[quote=enorton;179489]O zaman niye sanki uyuşturucu almış gibi kullanıyordunuz :D[/quote]
adam tabletçinin hası.sitede de pazarlamasını yaptı ya.halis muhlis özalço tabletleri diye.:::
hala öğrenemedin mi? illa yandan arabana geçirmesi mi lazım :::
Printable View
[quote=enorton;179489]O zaman niye sanki uyuşturucu almış gibi kullanıyordunuz :D[/quote]
adam tabletçinin hası.sitede de pazarlamasını yaptı ya.halis muhlis özalço tabletleri diye.:::
hala öğrenemedin mi? illa yandan arabana geçirmesi mi lazım :::
cümleten hayırlı seneler arkadaşlar,herşey gönlünüzce olsun..
[quote=EMEKDAR;179455]DJ intihar ediyor...[/quote]
10428 kapanış...
Nöbetci ayu
AYU HABER MERKEZİ
şikesiz temiz bir yıl diliyorum...
[IMG]http://img195.imageshack.us/img195/7896/adszzw.jpg[/IMG]
cümleten ii seneler
2010 sp 500 tahminim 550-650 aralığıdır.
kasım aralık gibi görülür derim
başka tahminleri beklerim
[quote=bull market;179475]Eğer anlaşamazda endeks 30 un rakamları vob tarafından dayanak varlık olarak gösterilemezse, endeks 30 vob kontratları tarihe karışır, böylecede vob tarihe karışır, en son Nisan kontratları bitiminde voborsa artık altın ve diğer kontratlarla ilgilenmek zorunda kalır...buda var...[/quote]
Bu konuyu ilk kez duyuyorum bence bu tip birşey gerçekleşse bile buna benzer bir vob endeksi yaratırlar sadece endeks kesmez bana kalırsa yabancıları ya hayırlısı...Ama tabi burası Türkiye her an herşey olabilir:)
Tüm Arkadaşlara,
Yeni yılın Sağlık ve Mutluluk Getirmesini Dilerim.
[quote=bull market;179474]
Vob Haziran kontratları işlem görmeye başlarmı? yeni yılda buna bakıcaz diye biliyorum, İMKB ve İzmir VOB anlaşamazlarsa haziran vade işlem görmeye başlayamayacak...bu ndurumda vob ne yapacak bakalım?[/quote]
Aralık 2010 bile açıldı...İlk işlem olacak tarihi 04.01.2010 .kom
ŞUBAT vade başından...dün koydum mu piyasa kapandıktan sonna hatırlamıyorum.
ilginç bir durum var bundan evvel ilk beştekilerde yüklü pozlar olurdu.hatırlıyorum EFG de 80.000/110.000 LONG pozlar oluyorda daha vade başında.aynı şekilde SHORT taraflarda da daha fazla poz oluyordu.bu vade ilginç ilk beştekilerin elinde yüklü poz yok.ama DİĞER tarafları yine dikkat çekici...
Herkese sağlıklı mutlu yıllar bu sene bızım senemız olsun
karlı olsun 1 mılyon çıcek açsın(astıden alıntıdır)
pzt borsa açıkmı..tatilmi..