nat sürüdürıleybıl
Printable View
nat sürüdürıleybıl
Özetle, 67300 altı gapanışlar şortgol olur....68300 üstünde her zaman tobo veya fincangulp veya türevleri mimkin olabilir.. amam ana trend düşüş diyerek (yazı tura seçimi), boğasal sonlanmayacağını ve duzak olduğunu ümit ediyorum..bi de taban olaydık eyi olacaydı
dear gurmay ayu stetom;
biliorum habire kaçıp kaçıp giriorum nizamiyeden tekrar...ama gene de savolasın bi tas çorba koyuosun önüme akşamları yemekhane de..:))
in conclusion ,I wanna get back to the island...we ve to get back to the island..
[quote=ATHLON;380738]dear gurmay ayu stetom;
biliorum habire kaçıp kaçıp giriorum nizamiyeden tekrar...ama gene de savolasın bi tas çorba koyuosun önüme akşamları yemekhane de..:))
in conclusion ,I wanna get back to the island...we ve to get back to the island..[/quote]
Aftlopedro,
I am gonna kill BULL, hacı:p
ha bu arada.... Fdow 11558 filan kapatır zannımca....
yannız bizimki de 67300 altı kapatsa eyi olacaydı
Gecenin karanlığında sönük tonda parlayan o şey güneş değil yıldızdır (fdj)..gün doğumunda gaybolacak yıldız seni gurtaramaz, içindeki o umut seni vezir yapmaz rezil ve sefil yapar....kurt puslu havayı, ayu umutlu boğayı sever... hehehehe.. boğalara psikolojik savaş yapıyorum da..hehehe..
[QUOTE=Astatin;380751]Gecenin karanlığında sönük tonda parlayan o şey güneş değil yıldızdır (fdj)..gün doğumunda gaybolacak yıldız seni gurtaramaz, içindeki o umut seni vezir yapmaz rezil ve sefil yapar....kurt puslu havayı, ayu umutlu boğayı sever... hehehehe.. boğalara psikolojik savaş yapıyorum da..hehehe..[/QUOTE]
yapma bunu yapma bunu :..:
Aha bu da günlük...Mazanra-i umumiyi uzun uzunyprumlamaktansa benim için özeti neyse onu diyeyim.... Blue Border 67975 den geçiyor..bunun üstünde/altında günlük kapanış yapmasına bağlı olarak tercih ettiği yönce ciddi bir hareket geliyor bence.. fiyat tam da blue border yerelerinde oyalanıyor ve tam o esnada trend gücü göstergesi 3 seviyesinden tekrar denge noktası olan 2 ye düştü...o mondiyooo..new turn on the way
günaydın patronlar,rastgele..
Astepatron... gurtar bizi...
[quote=seddulbahir;380765]Astepatron... gurtar bizi...[/quote]
:..::..::..: elden bişi gelse tükkan senin...ben de gorkuyorum ama içimdeki çocuk.dng şortlarını goru diyor
[quote=The Tatar;380753]yapma bunu yapma bunu :..:[/quote]
tavan olur muyuz sence:p:..: