pela yaruna öle bir tuzek ettuki sorma, ben şahsum aduna pozisyun olmeseydu cörtlemezdum seans kapandu deyu deyerum.Yanluş anlaşulmasun daa,alan alduuu ,satan sattuuu ben löngggg
Printable View
pela yaruna öle bir tuzek ettuki sorma, ben şahsum aduna pozisyun olmeseydu cörtlemezdum seans kapandu deyu deyerum.Yanluş anlaşulmasun daa,alan alduuu ,satan sattuuu ben löngggg
Astiprof sanırım 92*** lerdeki 60 dk daki nunu yu ve de 80900 lerdeki pupu yu göstermeme gerek yok sanırım :) zamanında bunu söylemiştim defalarca gene grafiklerle[URL="http://urlal.com/dqqf"][IMG]http://i1012.hizliresim.com/2010/12/8/3252.jpg[/IMG][/URL]
yarun atacak İnşallah Kaya.gap ile atarsuda şaşıma daa
[quote=belhal;314155]yarun atacak İnşallah Kaya.gap ile atarsuda şaşıma daa[/quote]
kısmet belhal ancak atmazda dönerse hali nice olur bilemem :( grafiğin baş tarafına bak benzeri olabilir büyük çıkış yapacaksa sert bi silkelemede gelebilir dikkatli olmakta fayda var :rolleyes:
vayyyyyy, cok derin sistem mevzularina giriyorsunuz ve beni cagirmiyorsunuz limon sikarim diyeee, oyle miiii?:::
sistem satta, ben longum, sistem longda, ben sortum.lelele
[quote=nunu;314178]vayyyyyy, cok derin sistem mevzularina giriyorsunuz ve beni cagirmiyorsunuz limon sikarim diyeee, oyle miiii?:::
sistem satta, ben longum, sistem longda, ben sortum.lelele[/quote]
nuni....istanbul a foça dan barbun gelmiş...istersen kargo ile göndereyim 1 kilo usa ya..yannız 200 dolar artı kargo sana ait:..: yada ivrenç tatsız tuzsuz okyanus palukları ye orda..sen biliinnn
[quote=nunu;314178]
sistem satta, ben longum, sistem longda, ben sortum.lelele[/quote]
Yani sonuçta sistemli trade ediyorsun... :..:
bu arada graşka
okan hoşgeldin...üühühühüüü..sen de kısa kalmışsın
[quote=Astatin;314193]okan hoşgeldin...üühühühüüü..sen de kısa kalmışsın[/quote]
barbun kokusu geldı
hıımmmmmm
o ne yanaında kara efemı
[quote=Strategist;314183]Yani sonuçta sistemli trade ediyorsun... :..:[/quote]
Benim sistemde de basur var. Nasıl tedavi olur, doktor bey?:..::..:
[quote=okansak;314194]barbun kokusu geldı
hıımmmmmm
o ne yanaında kara efemı[/quote]
:::yok..bu kez yeşil efe;)
yalnız foça yı bir kez daha teprik ederim:cool: