AHA da multipass 975 itibariynen sat yakmaya başladı..kaldı 6 dakika...eüzü....
Printable View
AHA da multipass 975 itibariynen sat yakmaya başladı..kaldı 6 dakika...eüzü....
[quote=Astatin;270775]AHA da multipass 975 itibariynen sat yakmaya başladı..kaldı 6 dakika...eüzü....[/quote]
kardeş sen neden kamufulaj olmadın ki al işte seni gördü gelecekse de bun dan gayri zor
alda kaldı lebron
[quote=Astatin;270775]AHA da multipass 975 itibariynen sat yakmaya başladı..kaldı 6 dakika...eüzü....[/quote]
Oda gelsin katılsın bize... Zira hiç müsterih değilim.... Benim sistemin en çok çarpıldığı durumlar böyle güçlü trendlerde gelen ilk düzeltmelerde ters poz açma durumları oluyor... Yani Şekil A... Bu sorunu bir türlü gideremedim... üvvvv...
str net alda .. etr alda .. trend yukarı gibi .... düzeltme yaşadık sanırısam .. ühühüühüh ... heyecan oldu biraz .... üvvvv ...:o:o
ziestem hala alda..ve fekat hayvan dax a bak yaww
str long ve longladım
[quote=yellowtable;270786]str long ve longladım[/quote]
köprüden atla dese atlayacan yani :D:D:D
yaw aaakidiş,
başlarım böyle işin derdine yaw...
bi nokta belirliyosun. o paritenin totoş pelası kaldırıp 200 pip yürütüyor zıkkımı.
senin belirlediğin noktanın 2 pip gerisinden dönüyor.
bekliycem lem. benim dediğim olacak. totoşun dediği değil. inatsa inat!kerizlikse kerizlik.
adı her ne ise artık.
114,13ten bir peni aşağıdan şortlamam.
çok da tın!
[quote=TÜRKOĞLU;270787]köprüden atla dese atlayacan yani :D:D:D[/quote]
abi napim :(
[quote=unlimitted;270788]yaw aaakidiş,
başlarım böyle işin derdine yaw...
bi nokta belirliyosun. o paritenin totoş pelası kaldırıp 200 pip yürütüyor zıkkımı.
senin belirlediğin noktanın 2 pip gerisinden dönüyor.
bekliycem lem. benim dediğim olacak. totoşun dediği değil. inatsa inat!kerizlikse kerizlik.
adı her ne ise artık.
114,13ten bir peni aşağıdan şortlamam.
çok da tın![/quote]
Unlipat..Bu tip gıdımı gıdımına fırsatın kaçma durumlarının yarısına bir çözüm bulabilirsin. ABD de bu tip hizmet veren yazılım firmaalrı var. Gerçi onlar --nelik olsun diye yapıyorlar ama sen bunu lehine çevirebilirsin...Çözüm şu;
-Sana fiyatı olduğundan hep 2-3 pips yukarda göstersinler...:D:D Bar bitince geçmiş datayı doğrusu ile braksınlar ama mevcut barda yine hep olduğundan 2-3 pips fazla göstersinler..aama bunu sen bilmeden yapsınlar..:D
[quote=Astatin;270793]Unlipat..Bu tip gıdımı gıdımına fırsatın kaçma durumlarının yarısına bir çözüm bulabilirsin. ABD de bu tip hizmet veren yazılım firmaalrı var. Gerçi onlar --nelik olsun diye yapıyorlar ama sen bunu lehine çevirebilirsin...Çözüm şu;
-Sana fiyatı olduğundan hep 2-3 pips yukarda göstersinler...:D:D Bar bitince geçmiş datayı doğrusu ile braksınlar ama mevcut barda yine hep olduğundan 2-3 pips fazla göstersinler..aama bunu sen bilmeden yapsınlar..:D[/quote]
ahaa süper fikir lem :::.lelele.lelele
allasen grafiğini bi aç da bak.
getti 10 dakkada 30 pip! üvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv! üüüüüü