73500 üstü kapanış iyi
Printable View
73500 üstü kapanış iyi
[quote=AMON RA;233880]Hahaha haha kısrakların sahibinin konuşması çok ilginçti yav sabah 8 de geldim baktımki çitleri kırmış diyo öğleye kadar ayıramadım öğlene doğru yorgun düştü ancak ayırabildim diyo! Ulan o kısrakları bulmuş bırakırmı! :..:[/quote]
4/5 tane profesyonel seyis lazım ayırmaya ki o bile zor..
normal bir insanın o anda araya girmesi hayatına mal olabilir..
600 kg ya yakın hayvan sonuçta çiftesi belden yukarı gelirse ölürsün..
[QUOTE=a.kaya;233885]Ya arkadaşlar bir şey sorcam hiç sistemi SAT veren varmı 15 dk yada 30 dk da şaşırdım şimdi sat gelince onda sorayım dedim 15:15 de 925 de sat geldi 15 dk da şaşırdım.[/QUOTE]
Benim sistem 16 itibarıyla haziran vadede kalıcı sata geçti
[quote=oguzhan;233898]Benim sistem 16 itibarıyla haziran vadede kalıcı sata geçti[/quote]
kalıcı derken ?
[quote=oguzhan;233898]benim sistem 16 itibarıyla haziran vadede kalıcı sata geçti[/quote]
sistemine uydun mu...
[quote=sadberk22;233892]ne kadaaan mikkemmel bi haber buuu:..: acaba ne kadaaan yakın bi zaman bu zaman+.[/quote]
bir ecnebi memleketin yunanistan gibi batmasını bekliyoruz.lelelegönlümden geçen dingiltere.brv
[quote=last trader;233906]bir ecnebi memleketin yunanistan gibi batmasını bekliyoruz.lelelegönlümden geçen dingiltere.brv[/quote]
ingiltere batmaz,esas oğlanlardan biri o..
cüneyt arkının film bitmeden öldüğü oldumu hiç :..:
yAV VALLAHADA Billahada en İYİSİNİ UnLu yapmış şimdi fx de cirit atıyodur bizide bööle tenhada sıkıştırdılar! Ulan az kaldı!
[QUOTE=ERK;233904]sistemine uydun mu...[/QUOTE]
Evvet
[QUOTE=YAVUZHAN;233903]kalıcı derken ?[/QUOTE]
15,50 itibarıyla geçici sat vermeye başlamıştı 16,00 kalıcı sata döndü.
sibop long devam mental long devam
[quote=ERK;233894]73500 üstü kapanış iyi[/quote]
NAMÜMKİN DİYCEM:p AMA BELLİ OLMAZ BEN GENE DE DİYİM NAMÜMKİN:..:
[quote=last trader;233906]bir ecnebi memleketin yunanistan gibi batmasını bekliyoruz.lelelegönlümden geçen dingiltere.brv[/quote]
ABİ ORASI GÜNEŞ BATMAYAN ÜLKE DİİL MİYDİ YAW KENDİ Mİ BATACAK ŞİNCİK:eek: AYIBOLMASIN E HADİ BUNA DA DİYİM NAMÜMKİN :..: