[quote=YAVUZHAN;233853]takıldık kaldık 73 bine..[/quote]
nisan vade 72900 haz. vade 73075::: kafadan 175 puanımızı yeyo şerro pela.dng ama suç bizde unuttuk yarıının son olduğunuüüü
Printable View
[quote=YAVUZHAN;233853]takıldık kaldık 73 bine..[/quote]
nisan vade 72900 haz. vade 73075::: kafadan 175 puanımızı yeyo şerro pela.dng ama suç bizde unuttuk yarıının son olduğunuüüü
[quote=AMON RA;233865]Yav EFSANEYDİ! +.
Gözünen yedi .erefsizler![/quote]
bu hafta TBMM koşusunda Turbo-Kafkaslı-Alperkaan kapışacak..
evvelsi gün Alperkaan tüm arap atçılarının isteği üzerine yeniden kontrole girecekti..yarım kan olduğunu iddia ediyor tüm arap atçıları..
Turboyu geçerse bende yarım kan derim :)
[QUOTE=YAVUZHAN;233870]bu hafta TBMM koşusunda Turbo-Kafkaslı-Alperkaan kapışacak..
evvelsi gün Alperkaan tüm arap atçılarının isteği üzerine yeniden kontrole girecekti..yarım kan olduğunu iddia ediyor tüm arap atçıları..
Turboyu geçerse bende yarım kan derim :)[/QUOTE]
Hhehehe şu romanların aygırının soyundan olmasın! Hani Çitleri kıran! :..:
ayuların son zamanlarda yüzü yerde,ama az kaldı onlarda gülecek:)
[img]http://666kb.com/i/birzsk85sbk7xwlke.jpg[/img]
[URL]http://www.facebook.com/video/video.php?v=121549447860456[/URL]:..::..:.lelele.lelele.brv.brv
Bu arada 5 dk sat verme eğiliminde nu'lardan dolayı! 60 dk ve 15 dk d sorun yok! Ama tam sırattayız!
[quote=AMON RA;233871]Hhehehe şu romanların aygırının soyundan olmasın! Hani Çitleri kıran! :..:[/quote]
he ya helak etti 3 tane safkanı :)
damızlıkları düştü,kan bozuldu..
[quote=unlimitted;233864]yaw arkadaşlar, matriks verilerini metatrader'a dönüştürme konusunda büyük aşamalar kaydetmeme rağmen, son darbeyi vuramıyorum bi türlü.
bilgisi olan var mı bu konuda.
1 arkadaş vardı yapan da kim hatırlayamadım.[/quote]
Matriksten manuel olarak verileri attıktan sonra dönüştürme işi için soruyorsan, converter olması lazım.
Real time aktarımını da dde ile yapabilirsin.Metatraderın help dosyasında dde aktarımını nasıl yapılabileceği hakkında bilgi var.Matriks konusunda da bikaç ayar yapmak lazım.
[QUOTE=YAVUZHAN;233875]he ya helak etti 3 tane safkanı :)
damızlıkları düştü,kan bozuldu..[/QUOTE]
Hahaha haha kısrakların sahibinin konuşması çok ilginçti yav sabah 8 de geldim baktımki çitleri kırmış diyo öğleye kadar ayıramadım öğlene doğru yorgun düştü ancak ayırabildim diyo! Ulan o kısrakları bulmuş bırakırmı! :..:
Ya arkadaşlar bir şey sorcam hiç sistemi SAT veren varmı 15 dk yada 30 dk da şaşırdım şimdi sat gelince onda sorayım dedim 15:15 de 925 de sat geldi 15 dk da şaşırdım.
[QUOTE=a.kaya;233885]Ya arkadaşlar bir şey sorcam hiç sistemi SAT veren varmı 15 dk yada 30 dk da şaşırdım şimdi sat gelince onda sorayım dedim 15:15 de 925 de sat geldi 15 dk da şaşırdım.[/QUOTE]
Bende Tüm peryotlar sırat köprüsünde henüz sat vermediler ama hepsi birden sat verecek gibi!
[quote=last trader;233872]ayuların son zamanlarda yüzü yerde,ama az kaldı onlarda gülecek:)
[IMG]http://666kb.com/i/birzsk85sbk7xwlke.jpg[/IMG][/quote]
ne kadaaan mikkemmel bi haber buuu:..: acaba ne kadaaan yakın bi zaman bu zaman+.