çarşı karışır bugün :D
Printable View
çarşı karışır bugün :D
Şimdide opsiyonlar abardı ya..bide şunlara bi el atsalar..bunu alın burdan patron :)
[QUOTE=Astatin;380623]''Melaba benim adım "Margehan SALÇA"... Her konuda yüzeysel bilgim vardır amma bir konuda bile derinlemesine bilgim yoktur ve her konuya bulaşırım. Güçlü olanın ve/veya popüler olanın yanında olmayı severim. Kraldan fazla kralcı cümlesi bana biçilmiş kaftandır. Çapı benden bir kaç yüz milyar kat geniş insanlara hakaret etmeye bayılırım, ölmüş olsalar da fark etmez. DÜnyada faşizm rüzgarı varken ülkesini bu despotik rüzgardan ve devamındaki savaştan korumuş olanlara diktatör ve anti-demokrat derim amma daha suçları ispatlanmamış meslektaşlarımı suçlu ve hain ilan edecek kadar da demokratım.. En büyük korkum, keser döner sap döner şiarının bir gün gerçek olması .''
Sabah sabah hasta ettiler yine beni yaw..[/QUOTE]
yavuklusu ROK bi taraftan kendi bi taraftan çok acayip kaşıntıya sebebiyet veriyorlar benim bünyede o yüzden bikaç dk dan fazla tahammül edip izleyemiyorum..
ama saflara katılıp milyon dolarlık gazeteci sınıfına geçiş yaptılar bile..
dıtatar tavan olacak galiba
[QUOTE=Astatin;380634]dıtatar tavan olacak galiba[/QUOTE]
olabilemez bence patron :)
3 gün kapalı kalacak piyasada yerden ayağa oynanır o kadar :)
[QUOTE=Astatin;380634]dıtatar tavan olacak galiba[/QUOTE]
tavandan bahsetmen ürkütücü tabi bu arada :..:
[quote=unlimitted;380605]hacı, makas diye bişi var. hani bele kumaş kesersin, kaat kesersin, ne bileyim çömez vobcu kesersin :::[/quote]
Unllipat, bu yıl tatile nereye gidiyon...:p yoksa hala tatildemiyin.lelele
15 dklıokda ed mi var acaba....ew cedaylar ..? alu?
merkel geyirdi, 200 puan yukarı, berluskoni sekreter kızı kesti 300 puan aşşa, papandreu altına kaçırdı 200 puan yukarı vs vs vs
[quote=Astatin;380642]merkel geyirdi, 200 puan yukarı, berluskoni sekreter kızı kesti 300 puan aşşa, papandreu altına kaçırdı 200 puan yukarı vs vs vs[/quote]
:..::..::..::..::..: .brv
bayramda kriz bitçekmiş...
[quote=mosyo2000;380645]bayramda kriz bitçekmiş...[/quote]
Şublimahtuşa....
ivit... acaip güçlü gösteriyor lebron sanki 71000 gapatacak gibi:o
çaktın küfteyi:rolleyes::cool: ya wuli ya buli...