sistemi satta olan var mı ::: :D
Printable View
sistemi satta olan var mı ::: :D
[quote=unlimitted;295922]sistemi satta olan var mı ::: :D[/quote]
MSQ satta galiba hala :eek: astiye sordum söylemediğine göre Satta sanırım :..: :..: :..:
[quote=belhal;295920]Bugün gelir onay :o[/quote]
Bekliyoz 15 dk teyit için 120 dk da teyit geldi gerçi ama 15 e göre işlem yaptığımdan onu bekliyom çok az kaldı teyide ama biraz yataya geçircekler gibi
[quote=a.kaya;295925]MSQ satta galiba hala :eek: astiye sordum söylemediğine göre Satta sanırım :..: :..: :..:[/quote]
senin varya:::::: yatacak yerin yok.dngama mesajı dikkatli okursan söylemiştim....dng
Ne güzel her sabah kalk yukarı, aşağıyı iyice unuttuk artık.
6 temmuzada al veren günlük ,tam 13.000 puan karda..
ne sıkıntı-ne strest..
hırslı olmayan-muhafazakar yatırmcı için [B]kaldıraç 2 [/B]olmak şartıyla,uzun vadede iyi kar bırakır..
şimdi spotda garantibnksı alan zaten 2 kaldıraçla longlamış gibidir..garantibnksı çünkü 2 kat daha hızlıdır..ama düşüşlerde ,günlerce açığa satışda bekleme imkanı yok(sadece gün içi olabiliyor)..işte vob günlük de bunu böyle düşünmek lazım.........
Palanın****** göstereceği günlerde yakındır ama, o zamanda gerçekmi, yoksa çakmamı diye inanamayacam.
[quote=Astatin;295927]senin varya:::::: yatacak yerin yok.dngama mesajı dikkatli okursan söylemiştim....dng[/quote]
ben görmedim mesajını falan filan ustad ::: ::: ::: hani nerde :D :D neyse bu son bi daha söz sormayacağım MSQ SAT verdimi diye
075 den longladım risk alarak :( ulen hale bak hiç yapmazdım böyle bi şey ama S/L belli patlatırsada canı sağolsun palanın artık bu çıkışı kaçırdım ya artık ne etsem boş:(
[QUOTE=selçuklu;295814]cümleten günaydın ..... bol kazançlar .. altında kısaldım ..1347.50 .. teminatı ve riski ayrladım .... hayırlısı bakalım ...[/QUOTE]
bu pozu orta vade aldım ... eğer analizm doğruysa ...piramitleyerek devam edecem ..istop olursamda canım sağolsun ... .. vay anasını .. .üvvvvvvv ... ingaaaaaa ... :D:D:D:D
[IMG]http://ressim.net/a/upload/5a7c827f.png[/IMG]
BAKALIM NE ZAMAN BÖYLE KIRLARDA KOŞMAYA BAŞLAYACAK üüü
[URL=http://img84.imageshack.us/i/koanayi.jpg/][IMG]http://img84.imageshack.us/img84/8189/koanayi.jpg[/IMG][/URL]
Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]
selçuklu kardeş bakıyorumda malı götürüyon fx de götürrrrr bakalım seni gördükçe imreniyorum bende mi fx bulaşsam ama çok tehlikeli sistem mistem tırt orda gördüğüm kadarıyla
eveettt..mevta kalktı..astetron son pzundan overallu %15 eriterek çıkar..geçmiş olsun vatana millete hyırlı olsun
[quote=a.kaya;295937]selçuklu kardeş bakıyorumda malı götürüyon fx de götürrrrr bakalım seni gördükçe imreniyorum bende mi fx bulaşsam ama çok tehlikeli sistem mistem tırt orda gördüğüm kadarıyla[/quote]
O piyasalar çok iyi trend yapar, ama ufak tırtıklar hariç 240dk'nın altıyla fazla uğraşmayacaksın. Forex'de 5dk'lık grafta sistem çalıştırayım dersen çizerler adamı... Yüksek zaman dilimlerinde de stop'lar uzakta kalıyor, sermaye lazım, çok profesyonel trade etmek lazım...
Tükeniş çıkışına benziyor bu... Sistemden gelecek ilk short sinyaline çok mal gömecem.. Yakın stop'lu tabi...
[QUOTE=a.kaya;295937]selçuklu kardeş bakıyorumda malı götürüyon fx de götürrrrr bakalım seni gördükçe imreniyorum bende mi fx bulaşsam ama çok tehlikeli sistem mistem tırt orda gördüğüm kadarıyla[/QUOTE]
abi forexe bende yeni girdim ...daha malı götüremedim .. . o kadar korkulacak bişey değil bence ama haklısın yüksek risk içeriyor ... belli bir strateji oluşturmadan girilmez .. demo hesap açıp iyice anlayıp ona göre karar verilmeli bence ....
[quote=Astatin;295938]eveettt..mevta kalktı..astetron son pzundan overallu %15 eriterek çıkar..geçmiş olsun vatana millete hyırlı olsun[/quote]
Dostum hayırlısı artık, bu pozisyonu unutup trade devam et, sistemine tam uysan yeter sana aslında..üüü
[QUOTE=Astatin;295938]eveettt..mevta kalktı..astetron son pzundan overallu %15 eriterek çıkar..geçmiş olsun vatana millete hyırlı olsun[/QUOTE]
patron geçmiş olsun ..sağlık olsun . .. hayırlısı olsun ... :o:oüüüüüüüüüüüü
[quote=astatin;295938]eveettt..mevta kalktı..astetron son pzundan overallu %15 eriterek çıkar..geçmiş olsun vatana millete hyırlı olsun[/quote]
üüü üüü
** matriks diyorum başka birşey demiyorum patron... Yurdışında olsan bu durum karşısında adamları mahkemeye verip 10 milyon dolar tazminat alırdın...
[quote=Astatin;295938]eveettt..mevta kalktı..astetron son pzundan overallu %15 eriterek çıkar..geçmiş olsun vatana millete hyırlı olsun[/quote]
üüü üüü üüü fazlasıyla çıkartırsın asti bundan eminim moralini bozmana gerek yok
1. sisteme ( 60 dk ) göre 01 Ekim -06 Ekim arası toplam 2 işlem yaptım.
1.sinyali Shorttu ve not arttırımıyla Stop oldu. Sonuç: -900 puan SL
2. sinyal long devam ediyor. +1.550 puanda
Nette::::::::: +650 puanda devam ediyorum.
2. sistem ( 5dk olan ve yönetimi başkasına bıraktığım ) 01 Ekim -06 Ekim arası toplam 10 işlem yapmış.
Şuana kadar ki sonucu:::::::::::: +1500
( şuan ki fiyat olan 85.350 den son sinyal hesapanmıştır.) o değişince genel sonuçlarda değişecektir + veya - .
60dk lığı kendim uyguluyorum. Bu hesabımda komisyon onbinde2
5dk lığı başkasına benim hesabımda uygulatıyorum. Komisyonu onbinde1
sonuçlar düşük kalmış ama en azından zarar şimdilik yok. Bunada şükür. Gelecek günlerde telafi eder inş.
Bol kazançlar
Cuma tarımdışı istihdam var... Şincik şöyle bir senaryo olsa... O veri çok kötü gelecek olsa... Global soygunc... şey.. büyük yatırımcılar da bunu biliyor olsa... Ellerindeki long'ları dağıtmak için ha bire fırsat buldukça stop patlatma amaçlı yukarı sürüyor olsalar... Cuma'ya kadar yataya bağlayıp long'ların tamamını dağıtıp short'a abanacak olsalar... Cuma da 15:30'da veriyle birlikte büyük şelale başlayacak olsa... Mesela...
(Yine aç tavuk ve darı ambarı olayı oldu kusura bakmayın... :..:)
[quote=Strategist;295978]Cuma tarımdışı istihdam var... Şincik şöyle bir senaryo olsa... O veri çok kötü gelecek olsa... Global soygunc... şey.. büyük yatırımcılar da bunu biliyor olsa... Ellerindeki long'ları dağıtmak için ha bire fırsat buldukça stop patlatma amaçlı yukarı sürüyor olsalar... Cuma'ya kadar yataya bağlayıp long'ların tamamını dağıtıp short'a abanacak olsalar... Cuma da 15:30'da veriyle birlikte büyük şelale başlayacak olsa... Mesela...
(Yine aç tavuk ve darı ambarı olayı oldu kusura bakmayın... :..:)[/quote]
Stropatro,
Spot100: 80,000:..:
mudis verirde pozitifi sp durar mı..bi de hfif meşrep kolay not veren fitch var..ha bugün ha yarın olurmu olur:..:
[quote=Strategist;295978]Cuma tarımdışı istihdam var... Şincik şöyle bir senaryo olsa... O veri çok kötü gelecek olsa... Global soygunc... şey.. büyük yatırımcılar da bunu biliyor olsa... Ellerindeki long'ları dağıtmak için ha bire fırsat buldukça stop patlatma amaçlı yukarı sürüyor olsalar... Cuma'ya kadar yataya bağlayıp long'ların tamamını dağıtıp short'a abanacak olsalar... Cuma da 15:30'da veriyle birlikte büyük şelale başlayacak olsa... Mesela...
(Yine aç tavuk ve darı ambarı olayı oldu kusura bakmayın... :..:)[/quote]
Dostum o veri ne kadar kötü gelirse fed in pompalayacağı para fazla olur onun için piyasalar çoşar öyle bir durumda..:)))
FITCH irlandanın notunu 3 basamak indirmiş :)
altında mondiyosal durumlar oluşmaya başladı .. vayyyy .. üühühühüüh ... :D:D:D:D
[quote=qazzaq;295986]FITCH irlandanın notunu 3 basamak indirmiş :)[/quote]
Adamlar 150 puanlık düşüşü bile alım fırsatı olarak değerlendiriyor..
Ekran başında değildim.Hisse tarafında kazanırken vobda adamlar zirve tazelemiş, kısalar perte çıkmak üzere...Her iki tarafta da kazanmayı beceremedim bir türlü zaten...Hem aşkta hem de kumarda kazanılmıyor...:)
Neyseki hisse vobun iki katı kazandırmış...
astatin patron patronların patronu ..... avatarın ismini değişştrmişin abi .. hahahhaha .. valla çok güldüm ..:D:D:D:D:D:D:D
[quote=selçuklu;295992]altında mondiyosal durumlar oluşmaya başladı .. vayyyy .. üühühühüüh ... :D:D:D:D[/quote]
Kalbim seninle patron... Sırf manevi destek olsun diye ekranıma xauusd açtım takibe başladım.. Beddua edip duruyorum... :..:
Bu arada tırtık amaçlı yeni yaptığım sistem cortladı ben de VOB'da kısaldım... Hadi güzelim, sağlam bir mondiyo gelse şöle çat çut...
125 den flat üüü
[QUOTE=Strategist;295997]Kalbim seninle patron... Sırf manevi destek olsun diye ekranıma xauusd açtım takibe başladım.. Beddua edip duruyorum... :..:
Bu arada tırtık amaçlı yeni yaptığım sistem cortladı ben de VOB'da kısaldım... Hadi güzelim, sağlam bir mondiyo gelse şöle çat çut...[/QUOTE]
sağol stro patro ... baba adamsın abi .. vesslem ..
altının altına yapmasını bekliyorum ... sazan abiyede dedim .. ..... altın altına yapmazsa buralardan .. ben yapabilriim altıma abi dedim .. .... ehehuehehe ... :D:D:D:::::::::
[quote=selçuklu;295995]astatin patron patronların patronu ..... avatarın ismini değişştrmişin abi .. hahahhaha .. valla çok güldüm ..:D:D:D:D:D:D:D[/quote]
he patron..dedim selpatros yine bakar bu resme :D:D iyi demişim ama..du bakayım..güzel şeyle roluyo vob da..yoksa:D:D:D kraşieynseyncmi:D
Bu da bahsettiğim az önce kısalan tırtık avcısı... İstediğin sinyale uyuyorsun, istemediğine uymuyorsun.. Herhangi bir sinyale uyduğunda ise ters yönde sinyal geldiğinde ne olacağını düşünürsen düşün stop'lamak zorunlu... Çıkış serbest, istediğin zaman flat'le... Histem sistem işbirliğini böyle kurdum... Full mekanik sistemlere güvenim sıfırın altında gezdiği sürece böyle takılıcam... :)
[quote=Strategist;296004]Bu da bahsettiğim az önce kısalan tırtık avcısı... İstediğin sinyale uyuyorsun, istemediğine uymuyorsun.. Herhangi bir sinyale uyduğunda ise ters yönde sinyal geldiğinde ne olacağını düşünürsen düşün stop'lamak zorunlu... Çıkış serbest, istediğin zaman flat'le... Histem sistem işbirliğini böyle kurdum... Full mekanik sistemlere güvenim sıfırın altında gezdiği sürece böyle takılıcam... :)[/quote]
en güzeli..zaten takoz var 15 dklıkda sabahtan beri :):D
[quote=Strategist;296004]Bu da bahsettiğim az önce kısalan tırtık avcısı... İstediğin sinyale uyuyorsun, istemediğine uymuyorsun.. Herhangi bir sinyale uyduğunda ise ters yönde sinyal geldiğinde ne olacağını düşünürsen düşün stop'lamak zorunlu... Çıkış serbest, istediğin zaman flat'le... Histem sistem işbirliğini böyle kurdum... Full mekanik sistemlere güvenim sıfırın altında gezdiği sürece böyle takılıcam... :)[/quote]
dün koyduğun gri indik bu..altında şort üstünde long:p
[quote=selçuklu;296000]sağol stro patro ... baba adamsın abi .. vesslem ..
altının altına yapmasını bekliyorum ... sazan abiyede dedim .. ..... altın altına yapmazsa buralardan .. ben yapabilriim altıma abi dedim .. .... ehehuehehe ... :D:D:D:::::::::[/quote]
Sayın patron, altında (senin altında değil yanlış anlama, altın'da demek istiyorum ehu ehu :..:) strobands açısından ciddi bir aşırı alım durumu sözkonusu... Bence yerin 7 kat dibine kadar yolu var... Şöyle 1000'e insin 40 gün 40 gece kutlayalım patron... :)))
[quote=Astatin;296008]dün koyduğun gri indik bu..altında şort üstünde long:p[/quote]
Deel.. Bu ondan daha da basit.. :..: Ama o da olurdu.. Önemli olan histemim sinyal verdiğinde bundan sinyal alana kadar işlem yapmak yasak.. Terse sinyal verdiğinde de ne düşünürsem düşüneyim zarardaysam çıkmamak yasak.. Karda isem pozda oturabilirim.. Kurallar bunlar.. Sadece trend yönündeki sinyalleri alıp diğerlerini flat'leme amaçlı kullanınca baya kazandırıyo gibi... Histem de işin içinde olduğundan disiplin sorunu da olmamalı... Du bakalım... :)))
[QUOTE=Strategist;296009]Sayın patron, altında (senin altında değil yanlış anlama, altın'da demek istiyorum ehu ehu :..:) strobands açısından ciddi bir aşırı alım durumu sözkonusu... Bence yerin 7 kat dibine kadar yolu var... Şöyle 1000'e insin 40 gün 40 gece kutlayalım patron... :)))[/QUOTE]
strobandı teprik eder saygı ve hörmetlerimi sunarım sayın patronum strobaba ... ..jerefinitro patronda kısaldıydı altında ... stop olduysa kötü .. nerdesin jerefinitro patron .... üvvvvv... :o:o:o:o
limitsiz patron bi tepik alabilirmiyiz pilizz :)