20 lukta hiç işlem yapmamuktan komisyon biraz fazla ödüyüm ama ossun, afyet ossun ayda 2 işlem çoktur bilem aracı kuruma.
Printable View
20 lukta hiç işlem yapmamuktan komisyon biraz fazla ödüyüm ama ossun, afyet ossun ayda 2 işlem çoktur bilem aracı kuruma.
86200 kırılırmı acaba bi keremde :(:o kırılırsa bu longu tutarım arkedeş :)
Tam kavga var yahu ilk defa böyle birşey gördüm...
[quote=belhal;313956]20 lukta hiç işlem yapmamuktan komisyon biraz fazla ödüyüm ama ossun, afyet ossun ayda 2 işlem çoktur bilem aracı kuruma.[/quote]
.brv.brv.brv
Tavan olur.... :..:
[quote=belhal;313956]20 lukta hiç işlem yapmamuktan komisyon biraz fazla ödüyüm ama ossun, afyet ossun ayda 2 işlem çoktur bilem aracı kuruma.[/quote]
Ayda 2 işlem de ne ya? Ben daha şimdiden Aralık'da 25 işlem yaptım. :)))
Dow açıldıktan sonra dünden kalan "residual selling" dedikleri bir satış olur normaldir... Biz de dahil korele piyasaları tekrar indirebilir... Ama gecenin ilerleyen saatlerinde dünkü hareketin ayu tuzağına dönüştürüleceği gibi bir hissiyata kapıldım nedense... :)))
Bu arada altında müthiş bir alım fırsatı mı var bana mı öyle geliyo... Selpatros... Acil yorum lazım... Help... Emergency... :)))
[quote=Strategist;313970]Tavan olur.... :..:[/quote]
teprik ederim..sabah aldın gap karını sırıtıyon gevrek gevrek tabi...üwwww.leleleal malı yaz tavan yaz tavana...bencede tavan olur
bu alışlar bana efg yi hatırlattı
[quote=Astatin;313977]teprik ederim..sabah aldın gap karını sırıtıyon gevrek gevrek tabi...üwwww.leleleal malı yaz tavan yaz tavana...bencede tavan olur[/quote]
Heh heh heh... :..:
Patron harbiden kara geçince bas kapat stratejisinin çok faydasını görüyorum son zamanlarda... Hem burada hem forex'de... Trend olursa erken çıkmışsam da arkasından zırlamıyorum artık... Nasıl olsa sonra tekrar fırsat geliyo... Önemli olan hep artıda olmak... Çoğu zaman karlı pozisyonu kapatmadım diye geri gelip zarara düşüyordu... Artık izin vermiyorum böyle birşeye... üvvv...
güçlenemiyor bi türlü bi sürü ky daldı tabi çıkartırmı hiç :rolleyes:
taban olur...ehu