[B]İyi Akşamlar..+.+..uyk.uyk.uyk[/B]
Printable View
[B]İyi Akşamlar..+.+..uyk.uyk.uyk[/B]
kısa girdik ama..
dün dow yüzde 2 düştü nolduki aa**qq....
[QUOTE=mbm;233614]son işlem 72450 geceye kısa aa**q....[/QUOTE]
teprik ederim abi .. dow kapanış tahminim ... 331.11 kayda geçsin ..
[quote=selçuklu;233616]450 kısa geceye ... cümleten iyi akşamlar erken çıkacam ...[/quote]
bende 450den uzadım
karşılıklı olmuş ya
hafıf long geceye...2/5 ..hayırlı aksamlar herkese
[QUOTE=selçuklu;233620]teprik ederim abi .. dow kapanış tahminim ... 331.11 kayda geçsin ..[/QUOTE]
bende seni tebrikkk ederim....:D
9850 kapanışada razıyım.....:cool::cool::cool:
bu hengamede efg ve işyatırım hazirana taşındı uygun fiyatlardan,marj 1650 puan ama dünkü kapanışla fark yok..
çok şık idare ettiler durumu bugün..
[QUOTE=ATHLON;233601]sfenksçi abey zubap ne deyor...[/QUOTE]
ahtolvahtoln abeyim vella mesajını gormedım 10 dakka zonra yapıstırdım... kusura bakhma ........ benım bura beyaa yogun üstüne bide keçi boynuzlu misafirimde geldi tıvaletini yapıp kaçtı gene namıssız... hela sandı bırayı üvv kokuyore burası :::
[quote=fXci;233628]ahtolvahtoln abeyim vella mesajını gormedım 10 dakka zonra yapıstırdım... kusura bakhma ........ benım bura beyaa yogun üstüne bide keçi boynuzlu misafirimde geldi tıvaletini yapıp kaçtı gene namıssız... hela sandı bırayı üvv kokuyore burası :::[/quote]
e çözüm ortaa olduyduk zemanında...kapıyı ustune kıtlııcektın wc deykene...çayı da kapı altından vercektın..artık dokuldukten sonna kaldıını içeçeiydi...:))
estafurullah cort vermeduunu tahmın ettım gayrı...
Geceye fılat
bu gün çok yoruldum dünkü long kazığını çıkartana kadar belki kırk tur attım sonuçta zayiat yok ama beni çok yordu.Buna da şükür ben 1500-2000 puan kafadan zararı katlanmıştım. Allahtan dün geceye ful long girmemişim,elimdeki kalan mermilerle al sat yapa yapa maliyet düşürüp sonunda hepsini kapadım.
Bunada şükür.
Yarına ise bu iş daha burada bitmez biraz daha yukarı gidebiliriz. Vade sonu olduğu için bir şey şöyleyemem ama haziran vadeye kısa girecem
Uzun oldu cümleten iyi aksamlar
herkese hayırlı akşamlar...
bundan sonna kazoz kapaı içün adaşıma
wc içün sfenksçi ye
espanolca içün sitatine
elevatörlü proceksion içün celcukiye
şampuan içün bana geliniz...
(şahsi görüşümdür,yatırım tavsiyesi diildir..:))
Bugün harikaydı...Benim gibi sistemli olmak isteyen ama histemini de göz ardı edemeyen arkadaşlar için bir hibrid trade tarzı önerisi ve sonuçları :
1) Paranızın çoğu sistemle oynayacağınız hesapta,
2) Paranızın azı ise sadece destek ve dirençlere bakarak görece histemik trade edeceğiniz hesapta durur (aslında bu full histemik değil, dizginlenmiş histemik).
İlk hesapta sadece sistem sinyallerini uygulanır. İkinci hesapta destek dirençlere bakılarak işlem yapılır (destek ve dirençleri sizin kendi TA formüllerinizle çizdirmeniz lazım.)
Buyrunuz benim sistemle, histeme esas olan destek dirençler aynı grafta.
[IMG]http://i42.tinypic.com/2ajcbye.png[/IMG]
Çok önemli bir dirence yaklaşılmış olması vesilesiyle geceye flat girdim..