endeks 10 bine yönelmiş olabilir :D yada 75 bine :D:D ne güzel yorum Muhahahah
Printable View
endeks 10 bine yönelmiş olabilir :D yada 75 bine :D:D ne güzel yorum Muhahahah
eüzü...tam musalla taşını haızrlıyolardı du bakalım dedim imama acele etme...az bi dur
[quote=Astatin;295852]eüzü...tam musalla taşını haızrlıyolardı du bakalım dedim imama acele etme...az bi dur[/quote]
ahahah abi dejavu yaşadım dün badem sesliydi üwww :D:D
Sazan'ın öğrettiği Double Stochastic trende karşı değil de trendle aynı yönde işlem yapmak için rakipsiz. Yukarı trend varsa, 20'yi her yukarı kestiğinde düzeltme bitti ve trend yeniden devam edecek demek. Trend bitene kadar sürekli çalışır ve kazandırır. Trend bittiğinde ise sadece bir kez stop'larsın kazançların kayıplarından çok daha fazla olur. Çok güvenli bir trading metodu. Şimdi de 20'nin altına inmiş... Bakalım 20'yi yukarı kestiğinde trend devam mı edecek, yoksa o sinyal çarpılacak mı...
[quote=seagate;295854]ahahah abi dejavu yaşadım dün badem sesliydi üwww :D:D[/quote]
o müezzindi memü..bu imam...pıh sana aadaki farkı bilmminmi lem kefere:D
[quote=Astatin;295856]o müezzindi memü..bu imam...pıh sana aadaki farkı bilmminmi lem kefere:D[/quote]
abi bedavaymış endeks valla müezzine teslim edeydik portföyü zengin olduyduk üwwwwww pehhhhhhhhhhhhhh
bu arada gavır citi alıcı uçacakmı nedir eüzü
[quote=seagate;295859]
bu arada gavır citi alıcı uçacakmı nedir eüzü[/quote]
Selpatros gitti heriflerin papazlarını sünnet etti... İntikam almayacaklar da na'apacaklar... ::: :..:
dur bi espri yapayım da herkes gülsün...kraşi-eynseynç....hhehehe
[quote=Astatin;295862]dur bi espri yapayım da herkes gülsün...kraşi-eynseynç....hhehehe[/quote]
Belli mi olur patron... Trende ters hareket etmemek için geliştirdiğim bir metot dünkü short yasağını bugün kaldırdı... 400-500 puanlık hareketler için de olsa short iznim var.. Her an senkronize olabiliriz... Cücük miktar long açtım ama short sinyali görürsem stop&reverse hızım Red-Kit'i bile kıskandırır... :)))
[quote=Strategist;295864]Belli mi olur patron... Trende ters hareket etmemek için geliştirdiğim bir metot dünkü short yasağını bugün kaldırdı... 400-500 puanlık hareketler için de olsa short iznim var.. Her an senkronize olabiliriz... Cücük miktar long açtım ama short sinyali görürsem stop&reverse hızım Red-Kit'i bile kıskandırır... :)))[/quote]
Ağlasam sesimi duyar mısın, bugün final diyen mısralarımda...:p
[quote=Astatin;295862]dur bi espri yapayım da herkes gülsün...kraşi-eynseynç....hhehehe[/quote]
ahahah komaya girdi gavirlar gülmekten pencereden düşip öldiler.. :D:D ahahah belki endeks düşer ahahhaahh
85250 teorik fiyat uyutuyiler gene üwwww
asti msq sanırım Al vermiştir demi :(
ben de...
PEGASUS/SABANCI:''POLITIKAYA ATILMAYI DUSUNMUYORUM''
-AA-
[quote=Astatin;295867]Ağlasam sesimi duyar mısın, bugün final diyen mısralarımda...:p[/quote]
Mısra derken... :)))
Dönülmez şelalenin ufkundayız...
Long'lamak için çok geç..
Bu son rallidir, ey KY'm,
Nasıl zarara geçersen geç..
:p
[quote=a.kaya;295869]asti msq sanırım Al vermiştir demi :([/quote]
Patron insan düşmanına yapmaz bu işkenceyi canından bezdirdin herifi.. :..: :..:
Sistemleri sistem yapan üstündeki kandır,
Sistem ona uyan varsa para kaldırır.....
Brak bu işleri kayaboss.. 500-600 puandan fazla terse gelen sinyale nasılsa uymuyor ve inat ediyorum... arada sistemi de mundar ediyoruk..bundan sonra sistem grafı falan yok..al verdi vermedi, kafama göre takıldığıma göre bir önemi yok...deeelll mi?
[quote=Strategist;295876]Patron insan düşmanına yapmaz bu işkenceyi canından bezdirdin herifi.. :..: :..:[/quote]
merak ettim stra hocam sadece , yoksa kötü bi niyetim yok hani :)
[quote=Strategist;295876]Patron insan düşmanına yapmaz bu işkenceyi canından bezdirdin herifi.. :..: :..:[/quote]
Bilerek yapıyo:D:D sistemin karlı sinyallerinde hiç sinyal hala aynı değişmedi diye sorduğunu göremedim:..::..::..: bazen sinyalleri takip edip ona göre mi işlem yapıyo diye düşünüyorum ve çok tedirgin ediyo beni:..::..: şeytan diyo yaz sistem formüllerini kayaboss a da kurtul:..::..:
[quote=Astatin;295878]Sistemleri sistem yapan üstündeki kandır,
Sistem ona uyan varsa para kaldırır.....
Brak bu işleri kayaboss.. 500-600 puandan fazla terse gelen sinyale nasılsa uymuyor ve inat ediyorum... arada sistemi de mundar ediyoruk..bundan sonra sistem grafı falan yok..al verdi vermedi, kafama göre takıldığıma göre bir önemi yok...deeelll mi?[/quote]
bence hemen pes etme asti hocam sistemin bu gibi durumlarda neden geç kaldığını araştır ve düzeltme yoluna git sen işini bilirsin be asti
Bu hava bu nasdiii pa'ladur,bütün çarşıyıda karuşdurur....
[quote=Astatin;295881]Bilerek yapıyo:D:D sistemin karlı sinyallerinde hiç sinyal hala aynı değişmedi diye sorduğunu göremedim:..::..::..: bazen sinyalleri takip edip ona göre mi işlem yapıyo diye düşünüyorum ve çok tedirgin ediyo beni:..::..: şeytan diyo [COLOR=red]yaz sistem formüllerini kayaboss a da kurtul[/COLOR]:..::..:[/quote]
Asti öyle bi iyiliği kardeş kardeşe bile yapmazki ,yaparmısın ki :..:
pehhh 1 kaldıraçla bayadır cörtteyim artık depresif bir hal aldı shortları kapayınca üzülüyorum inanılmaz... shortlarım olmadan asla durumu vay ****
[quote=a.kaya;295883]bence hemen pes etme asti hocam sistemin bu gibi durumlarda neden geç kaldığını araştır ve düzeltme yoluna git sen işini bilirsin be asti[/quote]
berhudar ol kayaboss..ama mesajı almamışsın.......dng
[COLOR=seagreen]şeytan [/COLOR]diyo [COLOR=red]yaz sistem formüllerini kayaboss a da kurtul[/COLOR]:..::..:
---------------------------------------------------------------
şeytanı dinlemem genelde :)
[quote=Astatin;295887]berhudar ol kayaboss..ama mesajı almamışsın.......dng[/quote]
aldım aldım da işime gelmiyor :..: :..: :..:
VOB da DAX da major depme noktalarında depecek gibi duruyolar ama depmiyolar... Hmmm... Cücük long'ların stop'ları yakın... Yüklü miktar shortları hazırladım elim butonda... Bir elim titrese tek başıma küskübar yapacam... :..:
(Aç tavuk ve darı ambarı olayı... :..: :..:)
kraşi.eynseync :)
750 açış 775 de stp dan sonra hiç bi işlem yok çünkü sistemleri çarpma modundalar bana göre... 82975-83000 den beridir sistemleri çarpıyorlar onun için uzak durayım diye düşünüyorum taki son gelen Al onaylana kadar
citi alımdayken yükseliş olacak sebebi sonra belli oluyor pehhhhh
taş çatlasa max 1000 puan daha gider sonra realize gelir % 20 lik 85975 86*** olsun hadi
[quote=Astatin;295888][COLOR=seagreen]şeytan [/COLOR]diyo [COLOR=red]yaz sistem formüllerini kayaboss a da kurtul[/COLOR]:..::..:
şeytanı dinlemem genelde :)[/quote]
yazamazki yazamazki :::
[quote=The Tatar;295904]yazamazki yazamazki :::[/quote]
tatar teşekkür ederim Asti yi gaza getirirseniz hep birlikte belki :rolleyes: formülü istimiyim canim şifreli bile gönderse raziyim ::: ::: ::: kuru bi temenni canim benimki
[quote=a.kaya;295901]taş çatlasa max 1000 puan daha gider sonra realize gelir % 20 lik 85975 86*** olsun hadi[/quote]
böyle diye diye 85 bini buldurduk bu gidişle yatırımcı çatlayacak :D
tahvil 7,88 yuh artık istermisiniz bizim faizlerde caponlar gibi 0 lasınlar hatta - eksi faiz oluyormuş parayı veriyomuşun bankaya paranı koruyoruz çalınmaya falan daha ne istiyon be kardeşim diyorlarmış, bide üstüne paranda koruma fonu diye bi şeyle para keserlermiş ::: ::: :::
[quote=The Tatar;295910]böyle diye diye 85 bini buldurduk bu gidişle yatırımcı çatlayacak :D[/quote]
tatar valla ben düzeltmeler olsa bile ufak olacağını 85600 leri hedef gösterdiğimi haftalar önce grafiğiyle gönderdim ha işlem varmı üüü :mad: kafama .dng .dng .dng
Bu kadar yürekten çağırma beni....
[URL]http://www.dailymotion.com/video/xcutt1_emel-sayn-bir-gece-anszn-gelebiliri_music[/URL]
[URL="http://oi52.tinypic.com/16j3aex.jpg"][IMG]http://oi52.tinypic.com/16j3aex.jpg[/IMG][/URL]
AYU HAYVANI NASIL BİŞEYDİR DİYE UNUTULDUDA HATIRLATMAK BABINDAN YOKSA HİÇ GEREĞİ YOK GİBİ..
ulen hala onay bekliyorum açılışta AL geldi ama teyit almadan atlamayacam 400 puan yukarda da olsa teyit bekleyecem üüü
BDDK/BILGIN: YENI BANKA LISANSI ISTEYEN 300 MILYON DOLAR SERMAYEYI CEBINE KOYMALI - CNBCE
-MATRIKS-
hadi banka kurak..ilk 100 ortağa VOB işlemlerinde sifir komisyon
[quote=a.kaya;295915]ulen hala onay bekliyorum açılışta AL geldi ama teyit almadan atlamayacam 400 puan yukarda da olsa teyit bekleyecem üüü[/quote]
Bugün gelir onay :o
Long'ları flatledim... Lem long'dan para kazandığım için kendimden utanır oldum bu nasıl KY psikolojisidir... ::: :..: