paritede 1.3058 güçlü direnç dj un yakıtı fazla kalmadı vobda ciddi satış yapılmaya başlandı...
Printable View
paritede 1.3058 güçlü direnç dj un yakıtı fazla kalmadı vobda ciddi satış yapılmaya başlandı...
Geçirin işte uygunyerlerden neyi dişlerinizi, 250 üstüne ara verin,
BURADAN YÖNETİMİ UYARIYORUM, MESAJIMI GÖNDERDİKTEN SONRA acm DİYE BİRİNİ REKLAMI GELİYOR VE GİTMİYOR, HOŞ DEYİL,....MESAJ ATMIYACAM YOKSA,...
deneme
firefox da oluyor, explorerde olmuyor, elveda firefox,....
opera kullanıyım bundan sonra, yada googlecrom,....nescape navigator vardı ona ne oldu ya, adı güzeldi, nescape, insan hani ne oluyor diyor, nescape,....
geçirdinizmi dişleri, ona göre nabız tutuyim,...arkadaşlar geçirmişler ağam diyim,...
de abi de :)
bu saatlik zor iş, o nedenle saatlik dnmiş, yani saatlerce bekle, günlük bile bundan kısa a* satiim,....
80314, [B]79977[/B], 79641, 79258, 78050, şu anki saatliğin değerleri bunlar, şu demek düşüş buradan başlarsa ki kalın siyah olan, bu değerler geçerli olacak, bir sonraki barda yeni değerler olacak, ama bunun değerleri bunlar,.....
80314 üstü ise stop yeresi oluyor, bunu 425 üstüne uzatmak mantıklı,....
saatlikte çukurunu yaptı, şimdi tepki koyuyor, bu tepki sonrası yön alacağız,
[URL=http://www.ressim.net/show.php/2273017_1.png.html][IMG]http://ressim.net/a/upload/9724df6e.png[/IMG][/URL]
dün grafta indik çıkışı desteklemiyor demiştik, bu gün aşağı kesti, bekliyeceğiz artık, üstte grafta açıkça gözükmekte,
5 lik barlarda 80025 altı kapanışlar okumalıyız hep,....
aps 202000 dedi, şimdi 200.000 de, bu konuyu açıklamıştık, işte 175 den 200 e dolduruyorlar, o dolduruş 74 den 80 e vurdu,....buna bir 15 daha ittirebilirler, buna bakacağız,
bu 800 lük kontrato iki şey yapıyor,
1.ky yi zayıflatıyor
2.hacim,
3.yabancı hucumu beklentisi,
daha ziyade hacim, diyorlarki kenarda köşede yastık altında, eşinin bilezikleri ne varsa al getir, yoksa git kredi çek, ba ba kredi, yani hacimden yana sıkıntı var, 800 lük bu yüzden, hacim artmasada en azından çizgide tutyor sanal olarak, şöleki,
bakın 700 lra iken, 175-215 döndük bir kaç vadedir, şimdi yine aynıyız, onlar bu 175 den 202 doldurudular yine adam yok istiyorlarki koyun zorlayın kendinizi, kumar oynayan da ne yapar kaybeder gider borç alır deyilmi, o nun gibi, borçlanın zorlayın kendinizi diyorlar,
üçüncüyü zaten anlatmaya gerek yok, aracılar bunun kokusunu almışlarsa komişin dan blançoları şişer, içi dinamikler buna uygun çünkü,....
5-10-15, satışta 20 den devam ediyoruz,
5 liği çevirdiler,....
bekleyecez artık, ben şahsen şöle yapıyorum, sat sinyali alıp extra koyuyorum, yemeyince onu çıkıyorum diğerleri ile devam, çünkü portföyün bir dengesi var, o denge bozulmamalı,..
şimdi ağa benim 3-5 kontratıma karşılık çuvallarca para koydu ortaya, dediki refi satın aldık, üstüne bir de kazandık, yetmiyor birde büyüdük çift haneli bunlar satın alınmazda ne alınır, bak kurda düşüyor ümidi kesin talan var fırsatçı olun, bakın size fırsat yaratıyorum daha ne istiyorsunuz,.......ülkemi geri istiyorum dedim.....
[quote=indregandi;289457]daha ne istiyorsunuz,.......ülkemi geri istiyorum dedim.....[/quote]
anlayana güzel laf, ağzına sağlık abi.brv
umarım onların canını yakarız, yandım dediklerinde de tuz basarız yaralarına ki kokmasın.boks.
[quote=indregandi;289457]şimdi ağa benim 3-5 kontratıma karşılık çuvallarca para koydu ortaya, dediki refi satın aldık, üstüne bir de kazandık, yetmiyor birde büyüdük çift haneli bunlar satın alınmazda ne alınır, bak kurda düşüyor ümidi kesin talan var fırsatçı olun, bakın size fırsat yaratıyorum daha ne istiyorsunuz,.......ülkemi geri istiyorum dedim.....[/quote]
o onu yaparken bende vade üçkağıdını yakaladım buradan duyurdum, dedimki bu ağa evetçi, bunuda duyurdum, ölese dedim refe flat girecem, flat girdim, ref +1 dedim, 2000 pvandan daha yırttım, arada tnx leri duyurduk bunuda yazdık, dedikki, 2.75-2.506, yoksa yok dedik, sonuçta 74 den 80 ne dayadı, totlde 6000 puvandan yırttım, yırttım çünkü kafam short, eğer bunlar olmasa idi, durum zordu, ben long olamıyorum öle, long olamıyor kafam onun için, kafa neyse o dur, onun için şimdi de shortum, iyi yere bu rakamlar ama bakacağız işte,
india faiz artırmış, capan bir kere daha dolar alrak müdehale etti, burada capan bunu böyle idare edemez, sorun kovboyda,....capan gözden çıkartılmış gibi ise, capanda bir numero çeker, burada bir restleşme illaki olacak, yada capan evroya geçecek,:..: oda geçsin bence,....
aslına bakarsanız ikinci bir dip yaşamak bunlar için daha iyi, herşeyi ayarlıyorlar, bunun rakamlarınıda makul yereden ayrlarlar, talep patlamıyorsa, sende parayı çekersin, yokluk bir süre global acı reçete, bir kaç banka daha batır, irilerinden olsun, citi falan batsın bu defa, yani para buhar olsun, ondan sonra ver gazı, bak talep patlıyormu patlamıyormu, marjinal pazarda maxsimum para ne yapar, yani şuna benziyor, pazara gidiyorsun pazarcı soruyor, kaç kilo istersin abi beklentisi bir yada iki kilo demeniz yönünde, sen diyorsunki 10 kilo alıyım, artık pazarcı için beklenti senin her defasında 10 kilo alman yönündedir, altında gelişen rakamlar pazarcı için pazar daralması demektir, bu ne kadar gerçekçiyse bu durumda o kadar gerçekçidir, 10 kiloluk para harcaman beklenmektedir artık, aksi durumlar pazarda daralma demektir, 10 kiloluk para harcayamassan işte bu defa pazar daraldı demektir, sonuç ise portakal fiyatının yukarı vurmasıdır bu kaçınılmaz, işte burada kontratonun 700 den 800 e çıkması ve emtia fiyatlarının sürekli artması budur, burada anlam kazanıyor olaylar,...
60, 120 artık satış sinyalleri vermeye başladılar, trend henüz devam ediyor ancak beklentim bir realize olması yönünde, 120 likten ilk defa sinyal aldım, bunun fiyatlarına bakacam,....
30 luğa göre 792xx,
80075, ve 80025 yine karşımızda bunları kırmalıyız, 225 den extrayım,...
karar yeresindeyiz,
çıkışı göstergeler onaylamıyor tahvil 8.14 de döviz talep görüyor...
[quote=perfectt;289550]çıkışı göstergeler onaylamıyor tahvil 8.14 de döviz talep görüyor...[/quote]
aynen öle de, işte zor tabi, fula yakınım, bekliyorum,
son çıkışları fake gibi duruyor, öle ise yaşadık, tersi yeniler stop olur, eski devam eder,
250 özellikle, 225 altında satışlar hızlanır, ölçü bu,zaman 30.
yani satışı alacaz ama bölede bir boka benzemiyor, veri varmı aylaklık, meskensizlik
[B]30 lukta aralarına girdik ama kaçtılar yukarı, sonuçta o 250-200 altı önemli olacak bu zaman için, çünkü bu gevşerse 60 lığa sıra gelecek,....[/B]
[B]her durumda çalkalama olacak, dün bir tane yaşadık, onu değerlendiremedim ben dışarı çıkmıştım kısa süre, inş bugün yakalrım bir tane, 792xx gönlümden geçen,...[/B]
7 ceddi açıklama yapsa da bunlara .....
o 74 maliyetli arkadaşlar falan onlar adına,......
30 luğunda anasını ağlattılar, ama 200 altında düzelir tersi zor, artık sıra veride,....
efg satıyor, bakalım....
30 lukta 375 ve 400, 375 altı satış, 400 üstü alış demek buradan takip,...
extraları çıktım, tnx yukarıladı, alım nedeni bu,....
tekrar extra yaptım,.....dolama olduk bugün,....seans sonuna kadar kalsın bakalım,