eur/jpy de stopumu yazdım.. çıkıp biraz alışveriş yapayım:)
Printable View
eur/jpy de stopumu yazdım.. çıkıp biraz alışveriş yapayım:)
sanal uzunların yarısını 1.3610 dan al da olmasına rağmen kapattım.. Diğer yarıyla devam..
[QUOTE=catedral;227447]sanal uzunların yarısını 1.3610 dan al da olmasına rağmen kapattım.. Diğer yarıyla devam..[/QUOTE]
helal olsun ablam sanal manal herturlu yoluyon ya su papazı cekmemistir kimseden senden cektigi kadar .lelele .lelele
[QUOTE=Cerphin;227366]bu laguerre çok güzel bir indicatormüş..[/QUOTE]
onun birde filtresi var buda hos bir bak istersen
[url]http://www.tekdosya.com/files/GF43399PI/4c31fff07876f66420f0f48cfa352282/LaguerreFilter.mq4.html[/url]
Oğuz taciz mesıcımı aldın mı?
[QUOTE=catedral;227515]Oğuz taciz mesıcımı aldın mı?[/QUOTE]
aldım simdi kusura bakma ablam bir iki is var onu halledem hemen ilgi gosterecem sana
apla sana gonderdigim robotun 0.1 lotla performansı mart basından itibaren ama ben bunada guvenmıyom cunku poz actıktan sonar 1-2 pıp kara gecemezse ızleyen stop koyamıyor pıyasada terse gelırse cakılıp kalıyor o pozda alayına zarar yazıyor ama son bır ayda yapmamıs bu numarayı
aslında bgungor hocam el atsa bırsey cıkar belkım super scalp yapıyor
[IMG]http://i40.tinypic.com/15cbvdc.gif[/IMG]
denemek isteyen varsa demoda linki burda robotun ama hichichic tavsiye etmem gercekte sakata gelme ihtimali var robot sonucta
[url]http://www.tekdosya.com/files/WR43414SX/072616b41e61114345013f46b6189259/escapee.mq4.html[/url]
buda ma kesismesine gore alsat yapan bir robot ben 30 dklıkta bır ayar cekmıstım eurusd ve gbp ıcın ıkı tane set dosyasıda ıcınde test ederken onları yukletıp bakabılırsınız yada kendınızde ayar cekebılırsınız demoda .
[url]http://www.tekdosya.com/files/DG43415TV/009e91a5c92f3709528c52672d0e5f34/experts.zip.html[/url]
kurdum bakalım.. çok sağolsasın..
[QUOTE=Cerphin;227382]eur/jpy de stopumu yazdım.. çıkıp biraz alışveriş yapayım:)[/QUOTE]
gezdim, tozdum geldim.. 40 pip karı cebe attım eur/jpd de..:::
[QUOTE=oğuzt;227473]onun birde filtresi var buda hos bir bak istersen
[url]http://www.tekdosya.com/files/GF43399PI/4c31fff07876f66420f0f48cfa352282/LaguerreFilter.mq4.html[/url][/QUOTE]
teşekkürler oğuz.. laguerre indicatorü ile sadece oil'de 150 pip aldım bugün.. gerçekten hoşuma gitti..
[QUOTE=Cerphin;227523]teşekkürler oğuz.. laguerre indicatorü ile sadece oil'de 150 pip aldım bugün.. gerçekten hoşuma gitti..[/QUOTE]
masallah nazar degmesin ,
musait oldugunda resimli bir izahat gosterebilirmisin nasıl yaptın aklımızda bulunsun
[QUOTE=Cerphin;227523]teşekkürler oğuz.. laguerre indicatorü ile sadece oil'de 150 pip aldım bugün.. gerçekten hoşuma gitti..[/QUOTE]
Hiç denemedim ben onu.. Mantığı ne?
[B]sistemin M5 ekran görüntüsü....[/B]
[IMG]http://i40.tinypic.com/oodmr.gif[/IMG]
[B]bu da M1 ekran görüntüsü...[/B]
[IMG]http://i43.tinypic.com/20itm6t.gif[/IMG]
oil de işlem yaparken hem M5 hem de M1 ekranları açık durur benim..
senin verdiğin laguerrefiltre yi de ekledim ekrana oğuz.. daha güzel oldu şimdi..
aynı zamanda heiken ashi, trendline ve supersignal indicatorleri de var fiyatların üzerinde.. onlar da büyük yardımcı gösterge oluyor..
ilk dönüş sinyali için M5 e bakıyorum.. pozisyonu açıp kapatmada ise M1 e..
laguerre nin M5 de 0.20 üstüne çıkması ile hemen M1 ekranına bakıyorum.. M5 de laguerre 0.80 üstünden aşağı dönene kadar M1 deki laguerrenin sadece alım sinyallerine uyuyorum.. satış sinyalini poz kapatmak için kullanıyorum.. M5 de 0.80 i aşağı kesip sat verene kadar.. ondan sonra da sadece M1 deki laguerrenin sat sinyallerine uyuyorum al sinyallerini poz kapatmak için kullanıyorum..
tabi diğer indicatörlerde büyük yardımcı oluyor pozisyona giriş ve çıkış yerleri için.. sadece laguerre ye bakmıyorum tabiki.. ama en erken sinyali o veriyor... mesela heiken ashi... sat sinyalinden sonra heiken ashi barları kırmızı olduğu sürece ve fiyatlar M1 de trendline'nin(kırmızı renkte ortalama gibi görünen indicator) altında olduğu sürece pozu koruyorum..
[QUOTE=catedral;227525]Hiç denemedim ben onu.. Mantığı ne?[/QUOTE]
mantığı; indicator 0.20 üstüne çıkarsa al ve 0.80 üstünden aşağı inince sat.. güzel bir indicator caty..
sonuçta bütün indicatorler fiyatları takip ettiği için mutlaka hatalı sinyalleri var tabi.. bunu da diğer göstergelerle filitrelediğimizde sonuç güzel oluyor..
cok tesekkurler Cerphin acıklamaların için
arkadaşlar metatrader'dan metastock'a veri aktarabiliyormuyuz acaba ?
şşt, fxciler.
nöörüyonuz? :)))
[QUOTE=halojen;227533]arkadaşlar metatrader'dan metastock'a veri aktarabiliyormuyuz acaba ?[/QUOTE]
Bu konuda beni yokk say :..:
Matriksten Metatradera aktarmayı bile beceremedim.. :eek:
[QUOTE=unlimitted;227534]şşt, fxciler.
nöörüyonuz? :)))[/QUOTE]
Örgü örüyossss.kom
şimdi ben cerfini doğru anladıysam, az önce oil 84.76'lardan longlamış olması lazım.
doğru mu gııı?
[quote=catedral;227535]Bu konuda beni yokk say :..:
Matriksten Metatradera aktarmayı bile beceremedim.. :eek:[/quote]
o iş zor. ben bi arkadaşa sordum, uğraşmış becerememiş. bana şu sayfayı oku, ben okudum bişey anlamadım dedi.
[URL]http://www.borsayorumu.com/vob-sistem-kazandiran-sistem-t1402-30.html[/URL]
anlayan beri gelsin. :D
[QUOTE=unlimitted;227538]o iş zor. ben bi arkadaşa sordum, uğraşmış becerememiş. bana şu sayfayı oku, ben okudum bişey anlamadım dedi.
[URL]http://www.borsayorumu.com/vob-sistem-kazandiran-sistem-t1402-30.html[/URL]
anlayan beri gelsin. :D[/QUOTE]
Ahh ahhh.. ne uğraştı bearBull benle.. ben yapamadım..
exele atıyosun.. orda nokta virgül bişi yapıyosun.. sonra o dosyayı metatraderda herhangi kullanılmayan bi parite üstüne yüklüyosun..
her seferinde istediğin periyotta yeniliyosun..
Amaaa nerdeee. beceremedim..:eek:
[quote=catedral;227539]Ahh ahhh.. ne uğraştı bearBull benle.. ben yapamadım..
exele atıyosun.. orda nokta virgül bişi yapıyosun.. sonra o dosyayı metatraderda herhangi kullanılmayan bi parite üstüne yüklüyosun..
Amaaa nerdeee. beceremedim..:eek:[/quote]
excele attığın ne ben daha ordayım :..::..:
vob'un kademe analizinden başka hangi verisi excel'e atılıyo küne :::
[quote=Cerphin;227531]mantığı; indicator 0.20 üstüne çıkarsa al ve 0.80 üstünden aşağı inince sat.. güzel bir indicator caty..
sonuçta bütün indicatorler fiyatları takip ettiği için mutlaka hatalı sinyalleri var tabi.. bunu da diğer göstergelerle filitrelediğimizde sonuç güzel oluyor..[/quote]
şşş bu işin stopu ne peki? naapınca stopluyosun?:::
dosya menusunden farklı kaydet deyonuz .csv uzantılı olarak aktarıyor bırseyler ama metastocka nasıl alınır alınırmı bılemıyorum bende hıc denemedım bunu
[QUOTE=unlimitted;227540]excele attığın ne ben daha ordayım :..::..:
vob'un kademe analizinden başka hangi verisi excel'e atılıyo küne :::[/QUOTE]
Vob verileri.. BearBull a yazdım.. Görünce cevap verir.. yazarım..
[quote=catedral;227539]Ahh ahhh.. ne uğraştı bearBull benle.. ben yapamadım..
Amaaa nerdeee. beceremedim..:eek:[/quote]
abla ben becerdiydim onu diğer forumda, ama çok zahmetli.. yani hergün uğraşılacak bişey değil.. hele 5-15 dk. filan tam işkence..
[quote=halojen;227548]abla ben becerdiydim onu diğer forumda, ama çok zahmetli.. yani hergün uğraşılacak bişey değil.. hele 5-15 dk. filan tam işkence..[/quote]
bence günlükler yapılıp gönderdiğim silvertrend1 sisteminde günlük bakılabilir...
en azından günlük silvertrend1'e aykırı poz almamak Vob için güzel bir filtre olabilir derim.
o yüzden günlük verilerin metatrader'a atılması nasl yapılır öğrenmek isterim.
[QUOTE=unlimitted;227549]bence günlükler yapılıp gönderdiğim silvertrend1 sisteminde günlük bakılabilir...
en azından günlük silvertrend1'e aykırı poz almamak Vob için güzel bir filtre olabilir derim.
o yüzden günlük verilerin metatrader'a atılması nasl yapılır öğrenmek isterim.[/QUOTE]
Öğreniriz bugün yarın...
[quote=unlimitted;227549]bence günlükler yapılıp gönderdiğim silvertrend1 sisteminde günlük bakılabilir...
o yüzden günlük verilerin metatrader'a atılması nasl yapılır öğrenmek isterim.[/quote]
işlemler karmaşıktı, hatırlayamadım şimdi uzun zaman oldu.. bi bakayım tekrar becerebilirsem atarım buraya sn.unlimitted..
silvertrend1 indikatörünü ms'e uyarlama şansı yokmu peki ? daha pratik olur sanki, hergün data convert etmektense..
[quote=halojen;227552]silvertrend1 indikatörünü ms'e uyarlama şansı yokmu peki ? daha pratik olur sanki, hergün data convert etmektense..[/quote]
ms bilgim sıfır diyebilirim. eğer yapılabiliyorsa, o konuda sanırım sn. mordak yardımcı olur bize.
tabi söylediğiniz şey çok daha mantıklı. öyle bir şey olursa çok daha pratik olur.
günaydın...
bol kazançlar...
[QUOTE=halojen;227533]arkadaşlar metatrader'dan metastock'a veri aktarabiliyormuyuz acaba ?[/QUOTE]
[QUOTE=halojen;227552]silvertrend1 indikatörünü ms'e uyarlama şansı yokmu peki ? daha pratik olur sanki, hergün data convert etmektense..[/QUOTE]
kaptan mt den ms ye data işini hiç duymadım......yani asıl data kaynağı vob için soruyorsun sanırım zaten matriks kaynaklı olduğundan 2. bir iş gibi olur....
önce mt ye aktar sonra ms ye falan gibi....
fakat diğer dediğin daha mantıklı....ondada yazım dili farklılıkları olduğundan indik olarak ayrı yazılım yapmak yada varsa isim belki farklıdır hazırını kullanmak lazım...
hafta sonu bakmaya çalışayım.....belki hazırı vardır yada yazmaya çalışırız....
bol kazançlar.....
günaydın...
eur/usd hala gapını kapatmadı.. bugün kapatacağını umud ederek 1.3595 den short pozisyon aldım.. stop 1.3620..
Altın uzamıştım 1145 maliyet, kar alsaydım keşke :( Daha düşerse 1140 altına inermi bugün destek neresi?
[QUOTE=unlimitted;227541]şşş bu işin stopu ne peki? naapınca stopluyosun?:::[/QUOTE]
100 pip e stop koyabilirsin çekirge..:..::..::p.dng
[QUOTE=Cerphin;227585]günaydın...
eur/usd hala gapını kapatmadı.. bugün kapatacağını umud ederek 1.3595 den short pozisyon aldım.. stop 1.3620..[/QUOTE]
papaz stopumun ucundan döndü...
1.3620 üstünde 1.3680 e gider... 1.3565 in altında da 1.3490 ı ziyaret eder...