ufff
ben de 950 de anca yakalayabildim....du bakalı nolecek...
Printable View
ufff
ben de 950 de anca yakalayabildim....du bakalı nolecek...
kuzu senin kiler gitcek sanırsam...sever seni aga kırmaz:)
beni ilk kez izliyenere....
ben slow yawruyum...stop kullanmıyorum....
ilk girişim...1/3....ikinci girişim 1/3....üüncü girişim 1/3....
her girişim 1000 puan aralıkla....
yenildim mi.....KOLU KESİP ÇIKIYORUM....
KAZANDIMMI....DEVEYİ HÖRGÜCÜ İLE GÖTÜRÜYORUM....
1 KODUM 2.15 YAPTIM...ve hemen yazdım...karı baska hesaba attım...ve 1 le oynuyorum diye....buda 3 parçalı....
terse düştümmü...çalının dibine girer...ölü taklidi yaparım...asla korkmam....çünki bu benim işim....kayıpla kazanc kol kola....
yanlış anlama...sever derken hani 4s ,(yazıyla dört es) kuralından dolayı sever:)
[QUOTE=jani;161764]beni ilk kez izliyenere....
1 KODUM 2.15 YAPTIM...ve hemen yazdım...karı baska hesaba attım...ve 1 le oynuyorum diye....buda 3 parçalı....
terse düştümmü...çalının dibine girer...ölü taklidi yaparım...asla korkmam....çünki bu benim işim....kayıpla kazanc kol kola....[/QUOTE]
guzum senın bu taktık varya aynen benım gün içi oyun planım........ tek fark var arada hedefler gayri ..... sen 3000 - 5000 pıvan alayorsun .... emme ben 300-500 pıvan....
hesap ettım nette aynı kapıya cıkıyoruk... pıvanları toplayınca... :::
[B]emme sen kazanırkene az yoruluyosun ben ise cokh[/B] :::
unutmadan [B]guzum [/B]bazende eyle bi fark atıyosunki baka kalıyorum gayri ::: oda senin sırrın herhal daha övrenemedik :::
[quote=jani;161764]beni ilk kez izliyenere....
terse düştümmü...çalının dibine girer...ölü taklidi yaparım...asla korkmam....çünki bu benim işim....kayıpla kazanc kol kola....[/quote]
piyasa yapıcı ise...oda stop kullanmaz....
istiyene long...istiyene shortu aynı anda dagıtır....
sonra ya yukarı gider shortları dograr elindeki longları kapar...yada asagı gider longları dograr elindeki shortları kapar...
ona yetişmek zor....
ne yapıyorum...tersime gittimi...bekliyorum...biliyorumki...benim bulundugum poz...onun elindede var...dönüp onu karlı hale sokup kapayacaktır...
geldi mallarım....ortalamam 59 600 oldu....
dediydim...sever seni,bu gidişle de hep sevcek:)
[quote=küçük_k;161734]ilk hedef 60250 sonrasını kuzu bilir... belkide ilk plan uygulanacak.. yan,i 62500 hedefi...[/quote]
kırdığı kanal 60200-300 de üzerine atarsa.. işimiz kesat... kuzu çalı dibine saklanırda bizim bir dalımız bile yok...:(
saat 17 15...
endeks 47 000 de....hacim 2 292....müthiş bi geri dönüştü....
daks dün bunu yaptı...yüksek açtı...dibe indi...açtıgı yerden kapadı...açılışıda kapanışıda eksiydi....bizde ise herikiside artı...ve çanak...risk büyük....
şu anda...
yenilmiş ve şaşırtılmış sürü...çılgınca mala geliyor....
vurduk kefereye kuzum...risk yoksa parada yok....
çok geldiler,malı yukarı yazıp verdikçe verdi sürüye,çok kelle gitcek çok...
[quote=ATHLON;161786]çok geldiler,malı yukarı yazıp verdikçe verdi sürüye,çok kelle gitcek çok...[/quote]
umarım o kelle bizim cortcuların kellesi olmaz... ya sabırrrr
yarın ya 1000 puan yukarıdan...yada 1000 puan asagıdan acar...risk büyük haaa....
usaglar dua edin...
daks yüzde 3...dow yuzde 2 artı kapasın....
yada...
dow...fed acıklamasından sonra göçsün....o zaman deveyle hörgü bizim....yksa agamın....
artı derken kuzum?
gol olur tahminim ... yazı tura attım gol oldu ... :o
[quote=ATHLON;161801]artı derken kuzum?[/quote]
onlar en tepeden kaparsa...sabah futureler göçer....
yukarı harekette işlem hacminin bu kadar fazla oluşu pislik dalaletidir kanımca,anca döndürdü kanımca sürüyü aga.canları çok yandı heralde geçen cuma mini minilerin...
tecrübem şunu söyüyor...
hacim muhtesem...2 488...
bunu artı 1.65 den eksi 0.88 e kadar inerek...ve oradan dönerek artı 2 ile kapatması....
bu esnada....hem alt kademelerde olanlara hemide alım çılgınlıgına iştirak edenlere malı verdi....yani....46 000 ila 47 000 aralıgındaki işi bitti....
asagı inmesi gerekiyor...yukarı gidemez...orada kucagında mal zararda bekliyen tonla adam var....
son olarak...
üç gün boyunca....46 000 ile 47 000 aralıgında çalıştı...ilk iki gün dibe yakın kaparken...BUGÜN EN TEPEDEN KAPADI....
SON OLARAK...
borsada para kazanmak muhtesem zordur...dayanıklı ve delianlı olacan...
delianlılar harman oldugunda...YA KAMAYI ÇEKECEKSİN...YADA ÇALININ DİBİNE YATIP...ONLARIN BİRBİRİNİ ÖLDÜRMESİNİ BEKLİYECEKSİN....
sonra kalkıp...
cenazelerini mussalla tasına koyup...OFLU HOCAYI ÇAGIRIP...BİRLİKTE ONUN OKKALI DUALARIYLA GÖMECEKSİN....
RACONU BU GUZUNUN.......
ZOR Bİ GÜNDÜ...basarısızdık....
çünki...FED i gün boyu unutmuştuk...halbuki dün yazmıştım...fed den önce son bi dip yapacak diye....
vob da bu dibi 58 400 bekliyordum...oraya inmeden dönünce...ebemin örekesini gördüm...halbuki spotta ikili dibi yapmıştı...kar yetersizdi...çünki dün erken girdik....
guzu yukari hareketi bekliyordun. sanirim simdi o olacak oradan asagi hareketi nerede baslar
boracımm...vob da 61 800 dü o bekledigim...ama artık beklemiyorum....mantıgıma ve zamanlamaya aykırı geliyor....
bu gece belli olur...fed ve dow un ona tepkisi....
yarın -1000 gap bankodur guzu hocam amma bana sorarsan gap olmasın normal açsan vere vere insin ölesi dfaha güzel oluyor yaw :)))
guzum tepki bu kadar mi yani yurudmuzdaki yagmurun etkisi ile selale mi olacak yani
simdilik iyi aksamlar arkadaslar
dow ew sever ,sayabilene tabi (allah şaşırtmasın).ümidim 9915 yatayını çalıştırıp (b) dalgasını bitirmesi ve minimum 9560 lara kadar güzel bir (c) dalgası.ha FED sapıttırır.orasını bilemem...
off ne çaktılar dowaa vuwwwwwwww
hem parite hem dow bi aşağı bi yukarı gidip geliyor..
dow da 9850 altı satışlar hızlanır
yukarıdaki seviyede 9920...
paritede 1,4830 altı uçurum...
benimde eurusd shortlar bi artıda bi ekside gidip geliyor valla...
yürek dayanmaz bu hareketlere 1,4870 maliyet var...
fomc, "devlet kuruluşları borçlanma kağıtları ve mortgage destekli menkul kıymet
alımları kademeli olarak yavaşlatılacak"
*fomc, "devlet kuruluşlarından alınacak yeni borçlanma kağıdı miktarı, daha önce
açıklanandan az"
fed...farkı bişey söyemedi...bekeneni dedi...ve bekenti bitti....
bakaım bizim paraara ne olacak...gömdük acımadan....
yetiş ya resulaallah....
yarına abdest alıp oturcam masaya,monitörde karınca duası...
[QUOTE=jani;161846]fed...farkı bişey söyemedi...bekeneni dedi...ve bekenti bitti....
bakaım bizim paraara ne olacak...gömdük acımadan....
yetiş ya resulaallah....[/QUOTE]
valla kuzum ne olacağı belli değil şu an tam bi savaş var bi aşağı bi yukarı hızlı hareketler oluyor...
bakalım sonu nasıl bitecek bu filmin..
geceye bende senin gibi short girdim...
ahan da obo mu yaptı..yoksa ben mi ööle görmek istiorum...
guzummm ne oldu terse mi geldi pozisyon anlamadim
dow dimdik duruyor ne olacak simdi