-
[quote=Mete;95242]Legolardan sana ev yaptım asti, benimle birlikte bir odaya kapatacam seni, üzerine de kapıyı kilitleyecem, sonra yer misiin yemez misiin .dng[COLOR=red](valla süper süper süper...kaç saat düşündün bu cümleyi:..:[/COLOR]:..:)
Manda ekolünden olan sen olduğuna göre malaklık bana [COLOR=black]yakışmaz[/COLOR] [COLOR=red](kızmak sana yakışıyo[/COLOR][COLOR=red]r) [/COLOR]güzelim [COLOR=red](suratın da çenen gibiyse güzel olduğunu sanmıyorum)[/COLOR]... Kapak mevzuna gelince, senden çıkanları bana getirme, öpüyorum seni [COLOR=red](ilkokulda kullanırdık biz bunu..ey gidi günler eyyy..)[/COLOR] .heyk[/quote]
Gelişme var eferim ama yine de seda sayan showla(tarz ve seviye) ile, baby tv (zeka yaşı) arası bir yerlerde bi havan var metocum..yılmak yok rezilliğe devam...brv.brv.brv.brvpırtlak şirin:..:
-
Çok şükür 10 gündür tartışma yok...
-
[QUOTE=enorton;98718]Çok şükür 10 gündür tartışma yok...[/QUOTE]
ne güzel işte....mutlu olun......(10 günden fazla bile olmuş)....:)
-
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;126586]Ben geldim tartışalım.[/QUOTE]
ne tartışması lem yat uyu :::
-
tartışmak enteresan bir kelime....tartı - şmak şeklinde mi acaba fiilin çekimi..sen daha ağır çekersin ben daha ağır çekerim, boy ölçüşmek manasında..tartışmak mı olmuş...herhalde
-
[QUOTE=Astatin;126593]tartışmak enteresan bir kelime....tartı - şmak şeklinde mi acaba fiilin çekimi..sen daha ağır çekersin ben daha ağır çekerim, boy ölçüşmek manasında..tartışmak mı olmuş...herhalde[/QUOTE] Evet Asti çok mantıklı.benim de aklıma ülkemiz versiyonu geldi. Muhtemelen tartaklamak tan çıkmıştır. Genelde tartışmaların sonu öyle bitiyor.Sonuçta öze dönüş TARTAKLAMA ya yani..bu ne yaa..geyik oldu .kom .dng
-
VANDETTA kütür kütür yazıyon.Benim babam senin babanı döver.
-
Sen de kütür kütür döşüyon boruları (misal BTC) :D türkiye tayland dostluk hattı :..: babalara gelmeyelim .dng ne kadar seviyeli tartışma ortamı oldu örnek olalım .dng canın sıkılıyo herhal :::
-
tartışma
[QUOTE=enorton;142754][COLOR="Red"]Hocam[/COLOR] flat mı kalacaksın yoksa longlayacak mısın? Sanırım longlasan da geceye yine short gireceksin...[/QUOTE]
[QUOTE=enorton;142757]Vay anasını yaw benden başka herkes tanıyormuş... ::: Biz daha yeni tanıdık kendisini... Allah için gözümüzün önünde 10 işlem yaptı 10 da karlı...
.brv.brv.brv[/QUOTE]
[QUOTE=enorton;142831][COLOR="Red"]Birazdan jani nin müretileri olacağız hepimiz[/COLOR], gayipten haber alıyor bu adam şeyh midir şıh mıdır diye :D
Dip Not: [B]Göklerde ve yerde Allah tan başka kimse gayb ı bilemez. (En-Neml- 27/65)[/B][/QUOTE]
[QUOTE=enorton;142862]Valla [COLOR="Red"]hocam[/COLOR] ne [COLOR="Red"]üstatlar gördüm[/COLOR], senin gibi anlık pozisyon yazıp hedef belirleyip gerçekleştireni görmedim. Bence sen bizi sistem mistem uğraştırma. Ben doğrudan parayı sana göndereyim. Kendi portfoyunle birlikte benimkini de hareket ettir. Ben de bi işe girip hanımın dilinden kurtulayım :::[/QUOTE]
[QUOTE=enorton;142948][COLOR="Red"]Üstadım[/COLOR] bu genel olarak böyle midir, uzun süredir boğa trendinde olduğumuz için mi böyle?[/QUOTE]
[QUOTE=enorton;142952]Süpersin [COLOR="Red"]hocam[/COLOR], devam böyle... Bir çok kişinin sistemi AL verdi ve hemen AL a geçti, bir çok kişi de baktı futurelar artıi çin %4 artı dedi ve AL a geçti ama dün akşam dediğiniz gibi ağa tam tersini yaptı...
.brv.brv.brv.brv.brv[/QUOTE]
[QUOTE=enorton;143552][COLOR="Red"]Üstat[/COLOR] çok güçsüz duruyoruz ama, ne diyosun?[/QUOTE]
[B]yukarıda mesajların hepsi de enorton'un jani'ye daha önceki günlerde yazmış olduğu mesajlar.. ne var ki bir de aşağıda enorton'un dün akşamki mesajına bakınca, insan; bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demekten kendini alamıyor.. yazık diyorum sadece..[/B].
[B]ne gariptir ki jani ilk foruma geldiği günlerde demiştim; seni yuhalayacak adam şu an sana alkış tutmasın diye !!!! insanoğlu böyle çiğ süt emmiştir işte jani...[/B]
[QUOTE=enorton;143552]Seyyah bana sabahtan akşama kadar yahudi dese ne değişir ya, [COLOR="Red"]ben millete kızıyorum bunun gibilere prim veriyorlar. Üstat üstat diye peşinde geziyorlar[/COLOR]...[/QUOTE]
[B]ne yazıktır ki en çok da Milliyetçilik, Türkçülük, MHP, Bayrak ardına sığınan insanlar bu ülkeye en çok zarar verenler ve verecek olanlardır..... Allah bu cumhuriyeti bu milliyet sömürücülerinin eline düşürmesin.. [/B]
-
[QUOTE=jerfin;146115][B]yukarıda mesajların hepsi de enorton'un jani'ye daha önceki günlerde yazmış olduğu mesajlar.. ne var ki bir de aşağıda enorton'un dün akşamki mesajına bakınca, insan; bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demekten kendini alamıyor.. yazık diyorum sadece..[/B].
[B]ne gariptir ki jani ilk foruma geldiği günlerde demiştim; seni yuhalayacak adam şu an sana alkış tutmasın diye !!!! insanoğlu böyle çiğ süt emmiştir işte jani...[/B]
[B]ne yazıktır ki en çok da Milliyetçilik, Türkçülük, MHP, Bayrak ardına sığınan insanlar bu ülkeye en çok zarar verenler ve verecek olanlardır..... Allah bu cumhuriyeti bu milliyet sömürücülerinin eline düşürmesin.. [/B][/QUOTE]
Jerfin olayı neden çarpıtıyorsun ki, ben jani yi borsa bilgisi yönünden mi eleştirdim. Kendisini daha önce tanımadığımı söylemişim dedğil mi. Şimdi tanıdık gördük. Millet tanıyormuş, hiçbiryerde dikiş tutturamamış ama millet yine peşinden gidiyor ben bunu eleştirdim. Yoksa geçen gün msn de de söyledim bu olaylar olmadan. Adam gözümüzün önünde 10 işlem yaptı 10 bin puan aldı dedim. Bunu da alkışlarım her zaman konu o dedğil ki... Sen önce iyi oku gözlerin bozulmuş akıl sağlığının bozulduğu gibi. Olay adamın birinin durup duruken burya girip cumhuriyeti kuranlar yahudiydi demesiyle başladı. Sonra da geçti Alparslan Türkeş kukla, rum falan dedi. Bunları da durup dururken yazdı. Şimdi ben bu adam borsada başarılı diye kendisine üstat dedim diye bunlara cevap vermeyeyim mi? Asıl bu ne perhiz bu ne lahana turşusu... Hem ben hitap tarzı olarak kendimden büyüklere ve benden tecrübelilere üstat derim. Zaten teftişte de görev yaptığım için ağız alışkanlığı oldu. Olay bu değil...
İnsanoğlu çiğ süt emmiş falan... Sen iyi oku istersen... Eleştiri borsa değil hakaret... Hakarete de mi alkış tutalım, borsa başarısına alkış tuttuğumuz gibi... Ben de bu mübarek Ramazan gününde dua ediyorum Allahım sen Türk Milliyetçilerini başımızdan eksik etme... Rahmetli Atilla İlhan ın dediği gibi Türkiye de herzaman bir %20 satılmış olur... Bunlarla da Allah can verdiği sürece mücadele edeceğiz...
Ben cumhuriyeti kuranlara küfür edenelere, cumhuriyeti yahudiler kurdu diyenlere ve onlara senin gibi alkış tutan yağcılara asla prim vermem. Ben bugüne kadar bu forumda bir kere siyaset yaptım mı? MHP liyim dedim mi, MHP propagandası yaptım mı? Ayıp ya ayıptır... Siz bu ülkede bir harekete yıllarca liderlik etmiş kişilere hakaret edeceksiniz, bu ülkenin en köklü siyasi partilerinden birine hakaret edeceksiniz ben de cevap vermeyeceğim öyle mi??
Ya sen diyosun ki, bu cumhuriyeti milliyetçilerden koru. Ya kıt beyinli insan, adam cumhuriyeti yahudiler kurdu dedi. Ben ona karşı çıkıyorum. Sen nasıl birisin böyle!!
Kendisine hiç hakaret etmedim halde bana ***** dedi, bana yahudi dedi... Sen de bu adamı savunuyorsun... Senin de ne mal olduğun ortaya çıktı böylece...
-
İlk anketten sonra Gökhan Fındık neden ceza almıştı, hatırlayan var mı? Ben hatırlatayım Jani ye sen ne ukala adamsın dediği için... Yalan mıydı... "Huzursuzluk" sebebiyle yeniden ceza aldı daha ikinci mesajında... Şimdi biz burada Gökhanı savunduk ve hedef tahtası olduk bazı kişiler tarafından. Saldırmaya başladınız. Olay bu değil mi aslında...
-
Jerfin gökhan fındık takıntılı olarak yorum yapıyor.Bende gökhanı sevmem ama tarafsızım isteyen istediği platforma özgürce girer kimse karışamaz.Jani denen arkadaşta tradede usta olabilir belki ama (kendi şahsi fikrimce değildir)bu ona hakaret etme hakkını vermez sanada jerfin hanım.
-
[QUOTE=V.O.B;146121]Jerfin gökhan fındık takıntılı olarak yorum yapıyor.Bende gökhanı sevmem ama tarafsızım isteyen istediği platforma özgürce girer kimse karışamaz.[/QUOTE]
.brv.brv.brv.brv.brv.brv
-
[QUOTE=enorton;146118]Jerfin olayı neden çarpıtıyorsun ki, ben jani yi borsa bilgisi yönünden mi eleştirdim. Kendisini daha önce tanımadığımı söylemişim dedğil mi. Şimdi tanıdık gördük. Millet tanıyormuş, hiçbiryerde dikiş tutturamamış ama millet yine peşinden gidiyor ben bunu eleştirdim. Yoksa geçen gün msn de de söyledim bu olaylar olmadan. Adam gözümüzün önünde 10 işlem yaptı 10 bin puan aldı dedim. Bunu da alkışlarım her zaman konu o dedğil ki... Sen önce iyi oku gözlerin bozulmuş akıl sağlığının bozulduğu gibi. Olay adamın birinin durup duruken burya girip cumhuriyeti kuranlar yahudiydi demesiyle başladı. Sonra da geçti Alparslan Türkeş kukla, rum falan dedi. Bunları da durup dururken yazdı. Şimdi ben bu adam borsada başarılı diye kendisine üstat dedim diye bunlara cevap vermeyeyim mi? Asıl bu ne perhiz bu ne lahana turşusu... Hem ben hitap tarzı olarak kendimden büyüklere ve benden tecrübelilere üstat derim. Zaten teftişte de görev yaptığım için ağız alışkanlığı oldu. Olay bu değil...
İnsanoğlu çiğ süt emmiş falan... Sen iyi oku istersen... Eleştiri borsa değil hakaret... Hakarete de mi alkış tutalım, borsa başarısına alkış tuttuğumuz gibi... Ben de bu mübarek Ramazan gününde dua ediyorum Allahım sen Türk Milliyetçilerini başımızdan eksik etme... Rahmetli Atilla İlhan ın dediği gibi Türkiye de herzaman bir %20 satılmış olur... Bunlarla da Allah can verdiği sürece mücadele edeceğiz...
Ben cumhuriyeti kuranlara küfür edenelere, cumhuriyeti yahudiler kurdu diyenlere ve onlara senin gibi alkış tutan yağcılara asla prim vermem. Ben bugüne kadar bu forumda bir kere siyaset yaptım mı? MHP liyim dedim mi, MHP propagandası yaptım mı? Ayıp ya ayıptır... Siz bu ülkede bir harekete yıllarca liderlik etmiş kişilere hakaret edeceksiniz, bu ülkenin en köklü siyasi partilerinden birine hakaret edeceksiniz ben de cevap vermeyeceğim öyle mi??
Ya sen diyosun ki, bu cumhuriyeti milliyetçilerden koru. Ya kıt beyinli insan, adam cumhuriyeti yahudiler kurdu dedi. Ben ona karşı çıkıyorum. Sen nasıl birisin böyle!!
Kendisine hiç hakaret etmedim halde bana ***** dedi, bana yahudi dedi... Sen de bu adamı savunuyorsun... Senin de ne mal olduğun ortaya çıktı böylece...[/QUOTE]
kendi çelişkili mesajlarını kıvırarak ve hakaret ederek cevap verme enorton.. o insana en çok üsdat diyen sensin, ve yine en çok alkış tutan kişi de senken bir de utanmadan yazmışsın, insanlar bir de bunun arkasında dolanıyor üstad üstad diye, ona üzülüyorum sadece diye..!!! çok gördüm senin böyle kıvırtmalı mesajlarını ama bu kadarına da pes diyorum... resmen komedi.. kendi tükürdüğünü yalamak denir buna..
o insanın fikirlerini, düşüncelerini beğenirsin beğenmezsin, inanırsın inanmazsın.. herkes senin gibi düşünmek zorunda değil.. beğenmiyorsan okumazsın engellersin mesajlarını.. her MHP taraftarı olmayanları böyle karalayacaksan ohoooo.... MHP propagandası yapmamışmış.. yahu apaçık ordada türkeş lafı geçince adama saldırmandan..:)
asıl senin nasıl bir insan olduğun ortaya çıktı enorton.. kıvır kıvır yakışıyor..:..:
-
Bu cumhuriyeti kim kurdu söyle bakalım sn jerfin? Atatürk ve onun silah arkadaşları kurmadı mı? Adam çıktı burada cumhuriyeti yahudiler kurdu dedi. İzmirde ilk kurşunu sıkan milli mücadelenin ilk şehidi Hasan Tahsine dönme dedi. Savunduğun adam bu işte... YAZIK!!
-
[QUOTE=V.O.B;146121]Jerfin gökhan fındık takıntılı olarak yorum yapıyor.Bende gökhanı sevmem ama tarafsızım isteyen istediği platforma özgürce girer kimse karışamaz.Jani denen arkadaşta tradede usta olabilir belki ama (kendi şahsi fikrimce değildir)bu ona hakaret etme hakkını vermez sanada jerfin hanım.[/QUOTE]
ben gökhan'ı severim V.O.B....hala da seviyorum o ayrı.. onu seviyorken hatalarını burada apaçık söyleyebiliyorsam, birileri gibi hem onların arkasından koşup, destekleyip hemde kıvırmıyorsam bu benim dürüstlüğümden açıksözlülüğümdendir..
-
köken ne olursa olsun..çok mu önemli...
benim kürt arkadaşlarım var..arap(mardinli) arkadaşlarım var...harika insanlar..yok rum ,yok yahudi,yok ermeni...
Abddullah gül ermeniymiş.erdoğan rummmuş..said nürsi rus ajanı ymış...
bu tür saçmalıkların isbatlanması mümkün olmadığı gibi..isbatlanmasının anlamıda yoktur..
herkes herkese her iftirayı atabilir...
en kötü ihtimalle köken farklı olsa ne olur..
yapılan işe,[B]hizmete bakmak lazım..yaşantı esastır..gerisi zırvalık[/B]..
-
[QUOTE=jerfin;146123]kendi çelişkili mesajlarını kıvırarak ve hakaret ederek cevap verme enorton.. o insana en çok üsdat diyen sensin, ve yine en çok alkış tutan kişi de senken bir de utanmadan yazmışsın, insanlar bir de bunun arkasında dolanıyor üstad üstad diye, ona üzülüyorum sadece diye..!!! çok gördüm senin böyle kıvırtmalı mesajlarını ama bu kadarına da pes diyorum... resmen komedi.. kendi tükürdüğünü yalamak denir buna..
o insanın fikirlerini, düşüncelerini beğenirsin beğenmezsin, inanırsın inanmazsın.. herkes senin gibi düşünmek zorunda değil.. beğenmiyorsan okumazsın engellersin mesajlarını.. her MHP taraftarı olmayanları böyle karalayacaksan ohoooo.... MHP propagandası yapmamışmış.. yahu apaçık ordada türkeş lafı geçince adama saldırmandan..:)
asıl senin nasıl bir insan olduğun ortaya çıktı enorton.. kıvır kıvır yakışıyor..:..:[/QUOTE]
Ya sen bi otur dinlen 5 dk gel bi daha oku adamın yazdıklarını ve benim yazdıklarımı... Türkeş i eleştirme yok... Direk hakaret var. Rum dedi ben de ispatla dedim. Sevdiğim saydığım insanlara hakaret ettirmem ben, ben böyle yetiştim. Siz böyle yetişmediyseniz bilemem... Eleştiri ayrı bişe herkes eleştirilebilir eleştrilmelidir. Türkeş in politikaları mı eleştirildi söyle lütfen...
Ya ben adamı 10 gündür tanıyorum diyorum anlamıyor musun, zorla küfür ettireceksin şimdi bana. 10 gündür gördük borsada üstatmış yine diyorum ne var şimdi... Ama ben bu adamın peşinden bir yere gitmem, kim olduğunu gördüm artık. Bu kişiye prim vermem artık. Bunun tükürdüğünü yalamakla ne ilgisi var...
-
[quote=jerfin;146125]ben gökhan'ı severim V.O.B....hala da seviyorum o ayrı.. onu seviyorken hatalarını burada apaçık söyleyebiliyorsam, birileri gibi hem onların arkasından koşup, destekleyip hemde kıvırmıyorsam bu benim dürüstlüğümden açıksözlülüğümdendir..[/quote]
Enerton arkadaşımızda geçen gün sistemciler için söylediği sözlerin yanlış olduğunu söyledi kimse tasvip etmiyor ama sen suçlamaya direk oradan giriyor arkadaşını ,takip ettiğim kadarıyla bayağıda eski arkadaşını kırıyorsun bence buna gerek yok.
-
[QUOTE=abka;146126]köken ne olursa olsun..çok mu önemli...
benim kürt arkadaşlarım var..arap(mardinli) arkadaşlarım var...harika insanlar..yok rum ,yok yahudi,yok ermeni...
Abddullah gül ermeniymiş.erdoğan rummmuş..said nürsi rus ajanı ymış...
bu tür saçmalıkların isbatlanması mümkün olmadığı gibi..isbatlanmasının anlamıda yoktur..
herkes herkese her iftirayı atabilir...
en kötü ihtimalle köken farklı olsa ne olur..
yapılan işe,[B]hizmete bakmak lazım..yaşantı esastır..gerisi zırvalık[/B]..[/QUOTE]
Sn abka adam burada durup duruken ona buna yahudi, dönme rum diye sataşmaya başaldı. Suçumuz buna cevap vermek. :( Beni bile yahudi etti ya...
-
[QUOTE=enorton;146120]İlk anketten sonra Gökhan Fındık neden ceza almıştı, hatırlayan var mı? Ben hatırlatayım Jani ye sen ne ukala adamsın dediği için... Yalan mıydı... "Huzursuzluk" sebebiyle yeniden ceza aldı daha ikinci mesajında... Şimdi biz burada Gökhanı savunduk ve hedef tahtası olduk bazı kişiler tarafından. Saldırmaya başladınız. Olay bu değil mi aslında...[/QUOTE]
hayır enorton yanılıyorsun... ben gökhan'ı her zaman çok sevdim ve hala severim... ama onu sevmem onun haklı olduğunu göstermez... olayı çarpıtıyorsun.. gidip gökhan'a dersin artık; bak abi senin savunurken milletle kötü oldum diye.. ne diyim bravo.. sen ve senin gibiler bu işte....brv.brv.brv
-
[QUOTE=jerfin;146125]ben gökhan'ı severim V.O.B....hala da seviyorum o ayrı.. onu seviyorken hatalarını burada apaçık söyleyebiliyorsam, birileri gibi hem onların arkasından koşup, destekleyip hemde kıvırmıyorsam bu benim dürüstlüğümden açıksözlülüğümdendir..[/QUOTE]
Ya kim destekleyip arkasından kıvırıyor, ben hergün gökhanla msn de konuşuyorum. Dün gece saat 4 e kadar facebookda yazıştım. Ne zaman kimin arkasından konuştum söyle bakalım. Hadi sen de iddianı ispat et.
-
[QUOTE=enorton;146132]Ya kim destekleyip arkasından kıvırıyor, ben hergün gökhanla msn de konuşuyorum. Dün gece saat 4 e kadar facebookda yazıştım. Ne zaman kimin arkasından konuştum söyle bakalım. Hadi sen de iddianı ispat et.[/QUOTE]
yaw enorton sen, ya benim yadıklarımı doğru okumuyorsun, yada algılayamıyorsun.. benim ağzımdan çıktı mı sen birilerinin arkasından konuşuyorsun diye.. ima bile etmedim.. hadi bul o cümlemi...
-
[QUOTE=jerfin;146131]hayır enorton yanılıyorsun... ben gökhan'ı her zaman çok sevdim ve hala sevesen ve senin gibiler bu işte...rim... ama onu sevmem onun haklı olduğunu göstermez... olayı çarpıtıyorsun.. gidip gökhan'a dersin artık; bak abi senin savunurken milletle kötü oldum diye.. [B]ne diyim bravo[/B].. .brv.brv.brv[/QUOTE]
sen ve senin gibiler de jerfin dünyanın tüm emperyalist güçlerinin karşısında milli mücadeleyi başlatıp cumhuriyeti kuranlara hakaret etmekten başka bişey bilmeyenler... Gerçek yüzünüz ortaya çıktı işte ne güzel...
-
[QUOTE=jerfin;146133]yaw enorton sen, ya benim yadıklarımı doğru okumuyorsun, yada algılayamıyorsun.. benim ağzımdan çıktı mı sen birilerinin arkasından konuşuyorsun diye.. ima bile etmedim.. hadi bul o cümlemi...[/QUOTE]
[QUOTE=jerfin;146125]ben gökhan'ı severim V.O.B....hala da seviyorum o ayrı.. [B]onu seviyorken hatalarını burada apaçık söyleyebiliyorsam, [COLOR="Red"]birileri gibi hem onların arkasından koşup, destekleyip hemde kıvırmıyorsam[/COLOR] bu benim dürüstlüğümden açıksözlülüğümdendir..[/B][/QUOTE]
Al burda işte
-
[QUOTE=SEYYAH;146134]huzur...huzur...huzur...
birazcık huzur...çok deeel be...birazcık...
kırmayın birbirinizi ya...[/QUOTE]
yaw seyyah.. ben ona birbiriyle çelişkili mesajlarını gösteriyorum, adam bundan utanacağı yerde bana binbir küfür ediyor, saldırmaya geçiyor.. yazıklar olsun..
-
[QUOTE=enorton;146136]Al burda işte[/QUOTE]
gözlerini bi dr ye göster enorton... ben ''birilerinin arkasından konuşup'' dememişim iyi oku... ''birilerinin arkasından koşup'' demişim... bende burada okuduğunu anlamayan birine cevap vermeye uğraşıyorum, ne diyim..:..:
-
[QUOTE=jerfin;146137]yaw seyyah.. ben ona birbiriyle çelişkili mesajlarını gösteriyorum, adam bundan utanacağı yerde bana binbir küfür ediyor, saldırmaya geçiyor.. yazıklar olsun..[/QUOTE]
Ya olay kapanmış bitmiş, kim dürttü seni?? Nerde benim çelişkim söyle bakalım. Bu kadar mı örümcek kafalısın, bu kadar körsün. Adamı vobda başarısında dolayı alkışladık diye, atalarımıza küfür edince de mi alkışlasaydık. Bu mu çelişki?
-
[QUOTE=jerfin;146139]gözlerini bi dr ye göster enorton... ben ''birilerinin arkasından konuşup'' dememişim iyi oku... ''birilerinin arkasından koşup'' demişim... bende burada okuduğunu anlamayan birine cevap vermeye uğraşıyorum, ne diyim..:..:[/QUOTE]
Valla sinirden şuanda ölmek üzereyim buna da şükür... Hem aynı kapıya çıkıyor yazdığın cümle sen şuanda kıvırıyorsun aslında...
-
[QUOTE=enorton;146140]Ya olay kapanmış bitmiş, kim dürttü seni?? Nerde benim çelişkim söyle bakalım. Bu kadar mı örümcek kafalısın, bu kadar körsün. Adamı vobda başarısında dolayı alkışladık diye, atalarımıza küfür edince de mi alkışlasaydık. Bu mu çelişki?[/QUOTE]
adamın arkasından koşup en çok alkış tutan sensiz... sonrada bunun gibilerine prim verip, üstad diyorlar ona yanıyorum diyen yine sensin... bu bir çelişki, bu bir bulanıklık değildir de nedir..!!!!
atalarımıza küfürü mü alkışlasaydık v.s. deyip kıvırma.. ben mesajımda ona değinmedim bile, kendi ikiyüzlülüğünü kapatmak için o kunuya sığınan ve tartışmaya oradan başlayan sensin..
-
[QUOTE=enorton;146141]Valla sinirden şuanda ölmek üzereyim buna da şükür... Hem aynı kapıya çıkıyor yazdığın cümle sen şuanda kıvırıyorsun aslında...[/QUOTE]
arkasından konuşmak=arkasından koşmak... aynı imiş... sen türkçe dersinden nasıl geçtin enorton..:..:
-
[QUOTE=jerfin;146143]adamın arkasından koşup en çok alkış tutan sensiz... sonrada bunun gibilerine prim verip, üstad diyorlar ona yanıyorum diyen yine sensin... bu bir çelişki, bu bir bulanıklık değildir de nedir..!!!!
atalarımıza küfürü mü alkışlasaydık v.s. deyip kıvırma.. ben mesajımda ona değinmedim bile, kendi ikiyüzlülüğünü kapatmak için o kunuya sığınan ve tartışmaya oradan başlayan sensin..[/QUOTE]
Ya on kere yazdım aynı şeyi anlamıyon, bi daha yazmayacağım. Başarıyı alkışlarım, hatayı eleştiririm bu sana yanlış geliyorsa başka bişey demiyorum. Sen Türk Milliyetçilerine hakaret etmeye, etnik milliyetçilik yapanları savunmaya devam et...
-
[QUOTE=jerfin;146144]arkasından konuşmak=arkasından koşmak... aynı imiş... sen türkçe dersinden nasıl geçtin enorton..:..:[/QUOTE]
Arkasından koşup kıvırmak = arkasından konuşmak, benzer şeyler... Benim derslerimin hepsi pekiyiydi merak etme sen. Polemiği uzatıp duruyorsun. Tamam kapat artık benim seninle bir derdim yok.
-
[QUOTE=selçuklu;146142]jani hakaret etmiş .. jani haksız bence .. şelale
zaten ceza almış jani .. şelale[/QUOTE]
Abi jani bu foruma geldi, beğenirsin beğenmezsin 10 günde 10 bin puan aldı adam. Ben onun demesine göre bir kere poz almadım ama alkışladım adamı. Çünkü benim 5-6 bin puan kaybettiğim sırada adam şov yaptı. Şimdi bu adam vobda başarılı oldu diye ona buna hakaret edince ses çıkarmasamıydık?
-
[QUOTE=selçuklu;146142]jani hakaret etmiş .. jani haksız bence .. şelale
zaten ceza almış jani .. şelale[/QUOTE]
konu; jani haklı imiş, yada haksız imiş değil selçuklu..
konu; bu adamın tutumu.. kendi çelişkili mesajları.. uzun zamandır dikkatimi çekiyordu bi öyle bi böyle konuşmaları.. ve bugün okuyunca tutamadım kendimi..
komik olan da bu ya zaten..birden vatan, millet, bayrak ardına sığınarak kendine çıkardığı prim... benim değindiğim konu başka, onun savunduğu konu başka..:D
-
[QUOTE=jerfin;146148]konu; jani haklı imiş, yada haksız imiş değil selçuklu..
konu; bu adamın tutumu.. kendi çelişkili mesajları.. uzun zamandır dikkatimi çekiyordu bi öyle bi böyle konuşmaları.. ve bugün okuyunca tutamadım kendimi..
komik olan da bu ya zaten..birden vatan, millet, bayrak ardına sığınarak kendine çıkardığı prim... benim değindiğim konu başka, onun savunduğu konu başka..:D[/QUOTE]
Uzun zamandır dikkatini çekiyor demek benim bu tür konuşmalarım. Valla artık yuh diyorum. İçinde biriktirdin biriktirdin şimdi geldin kustun burada... Beni herkes tanıyor burada merak etme. Yanlış taşa çarptın bu sefer...
-
[QUOTE=enorton;146147]Abi jani bu foruma geldi, beğenirsin beğenmezsin 10 günde 10 bin puan aldı adam. Ben onun demesine göre bir kere poz almadım ama alkışladım adamı. Çünkü benim 5-6 bin puan kaybettiğim sırada adam şov yaptı. Şimdi bu adam vobda başarılı oldu diye ona buna hakaret edince ses çıkarmasamıydık?[/QUOTE]
[QUOTE=jerfin;146148]konu; jani haklı imiş, yada haksız imiş değil selçuklu..
komik olan da bu ya zaten..birden vatan, millet, bayrak ardına sığınarak kendine çıkardığı prim... benim değindiğim konu başka, onun savunduğu konu başka..:D[/QUOTE]
hayırlısı olsun .. uzatmayın bence konuyu .. şelale ..
-
Sen istiyorsun ki enorton küfür etsin banlansın ben de arkasından konuşayım ama bu olmayacak... Gerçi forumlardan banlanmak için küfür etmeye gerek yok. teksastan nasıl silindiğimi yapıştırdım geçen gün buraya... Buradan da silinirsek canları sağolsun.
-
[QUOTE=enorton;146152][COLOR="Red"]Sen istiyorsun ki enorton küfür etsin [/COLOR]banlansın ben de arkasından konuşayım ama bu olmayacak... Gerçi forumlardan banlanmak için küfür etmeye gerek yok. teksastan nasıl silindiğimi yapıştırdım geçen gün buraya... Buradan da silinirsek canları sağolsun.[/QUOTE]
geriye dön ve bana yazdığın ilk mesajı oku.. paragraf aralarındaki hakaret küfürlerini tekrar tekrar oku..!!!. senin nasıl karakterde bir insan olduğunu bir kez daha gösterdin bana...
ben banlanan hiç kimsenin ardından konuşmadım şimdiye kadar.. konuşmam da... senin yaptığın gibi ben hiçkimsenin arkasından hocam, üstadım diye koşmadım hiçbir zaman koşmam da..
hiçbir zaman çıkar peşinde koşmadım şimdiye kadar.. bir insanın fikirleri, milliyeti ,zihniyeti ,inançları beni ilgilendirmez.. ben o kişiye insan olduğu kadar değer veririm.. tahammül edemediğim şey de ikiyüzlülüktür.. jani haklıymış haksızmış beni ilgilendirmez.. ben burada bi karaktersizlik gördüm ve onu paylaştım..