-
NE OLDU AKIL UZMANLARININ SONUCU KAÇ ORTALAMA İLE KISA AÇABİLDİLER ÇOK BİLENLER VE ONLARA UYANLAR.
NE OLDU YAAA
YOK MU SAMİMİ DÜRÜST BİRİSİ YA OLAN VARSA DA KORKUDAN YAZAMIYOR Kİ.
usta TEK YA YADA 3-5 TANE KIRMAMAK ADINA.
ONLAR YAZILARI DÖŞERKEN SORUN YOK DEĞİL Mİ.
ULAN 3 KURUŞLUK Kİ 250 ADETİ GEÇMEYEN POZİSYONLARI İÇİN BU KADAR YAZI YAZDILAR.
AMA SONUÇ NE OLDU AGA.
-
DAHA GÖREMEDİK TREND YAKALAYAN USTALARI. HEP HAVA CİVA. BANA BASINÇ MI ÖLÇÜYOR NEDİR.
YA KENDİNDEN EMİN OLAN İÇİN GRAFİK,ANALİZ V.S PAYLAŞMAYA NE GEREK VAR YARIM YARIM GRAFİKLERİ HELE HİÇ GÖNDERMEYİN YA. TAM KOMEDİ OLUYOR YA.
ADAM GİBİ RAKAMI VER POZU AÇ SÖYLE GERİSİ HİKAYE.SONRADAN DEDİYDİM AMA DEMİŞTİM ULAN DEMEDİN OLABİLİR DEDİN OLUNCA OLDU DİYORSUN cem yılmazı çağırsam direk alır alacağını.
YA BU KADAR DÖNEK YAVŞAK YORUM YAPIP BİRDE ADAM GİBİ YORUM YAPANLARA ALINMA YOK MU TAM GICIK OLUYORUM YA.
ULAN DİNLEYEN YOK İŞTE NEYİ ANLATIYORSUN ADAM PARA DİYOR BU HALEN AKIL VEREYİM DİYOR. ZATEN YILLARDIR OLANLAR YOK MU YAZDIKLARINDA.
EMEK BOŞA GİTMESİN DİYORSUN HEE HEEEEE HEEEEEE DİYORSUN YOK DİYOR YETMEZ DAHA DAHA DAHA. NE DAHA?
TEŞEKKÜR DAHA.
LAN BİR SİKTİR GİT LAN,......
-
Ben artık gnome mnome yada yardakçılarını tanımıyorum. çok sustum laf sokmalara ses etmedim ama yeter arkadaş.
Ulan şurada 5-10 kişi ankara organizasyonu yapalım dedik onla bile dalga geçildi ki asıl konu kısa olan yada flat olan salak kesime yapılan edilen hakaret ve laflardı.
Yazık ya yazık sanki bana hiç terste kalmamış edalarını çizen artık benim için ibnelerin yaptığı analize yoruma sokayım.
Bir yere kadar yine tamam ama ulan kimsiniz lan siz. üç beş kişi forumDa şakadan şataşıyor falan ona aklı sıra cevap veriyor ve hemen kesiliyor.
Lan gidin de bu numaraları başkasına yapın lan.herkesi salak sanmayın lan.
Kimin burada ne için olduğunu az çok biliyoruz ve baştanda dedik değil mi.
-
sadece forum yazma tarihleri ve yazı tarzlarına bakarak bile kimin ne olduğu belli iken siz milleti salak sandınız sanırım.
-
3 en geç 10 güne yazar gnome ustanız merak etmeyin. Ama sakın ustanızı üzmeyin çok alıngan birisi.
neyse konu o değil. konu aslında vob da değil.
artık biraz kişisel oldu dangalak bir salak varya aklı sıra para yapıyor sanaldan işte o kişi.
O şerefsiz adi köpek var ya o işte konu. İBNE OLAN HA EVET O İŞTE İBNE OLAN
-
Ben efendice yazma demiştim ama benden günah gitti. Üzerine başka yerlere de sıçradı ama ona çanak tutanlar düşünsün artık.
Ben açıkça ve net olarak yazdım. Devamı olursa sonu iyi olmaz.
Ama daha bu bir şey değil o ayrı mesele.
-
[COLOR="Red"]Bu arada turnede olanlar mutludur sanırım. Adam gibi güneşlenmeye devem panik yok.+.+.+.+.+.+.[/COLOR]
-
Ibne olan ha evet o işte ibne olan
-
Biri sanaldan işlem yapar biri öğüt akıl bin para hani yok ortada gerçek para.
Neden çünkü sanal ve kaçak yorumlarI ebemde yapar. Birde bu insanlar seans içi buradalar işte başarı.
Ben ne diyebilirim ki.
Kötü her zaman iyi olmuştur.
Sayın bull market bunu çok iyi bilir.
-
Yorum ve analiz denen salataları gerçekten inceleyen biri oyunu ve laf ebeliğini çok net görebilir ve seans kapanış ve vobun gidişine nasılda uyduğunu anlayabilir.
Tabi biz şimdi bunları yazıyoruz diye kötü olduk ama ben bana özelden gelen mesajları dahi yazacak kadar basit bir adam değilim.
-
BİZE YAKIŞMAZ YANİ. AMA SANALDA MUTLU OLANLARI BOZMAYALIM. İŞLERİNE TAŞ KOYMAYALIM. AMA ELBET BİR GÜN ANLAŞILIR GERÇEK.
bu arada gnome gerçekten iyi niyetli biridir lakin kişisel seçimleri biraz farklı eeee olsun o kadar da.
Biz isim de veririz öyle ortaya konuşmak olmaz.
-
[QUOTE=polo;448943]Kurt abi, Sen 114,400 civarındayken bu iş bitti demiştiniz, hakkaten bitmiş bir hafta geçmeden çöktü. Hepimizi uyarmıştınız. Tebrikler abi, tek kelimeyle bravo.[/QUOTE]
[QUOTE=polo;449113]Kurt abi ve topikteki arkadaşlara günaydın, yazılarınızı eksik etmeyin lütfen[/QUOTE]
Teşekkürler sn. polo lakin artık durumlar ortada. Daha ne denebilir ki.