-
[QUOTE=Astatin;87178]Polemiğe zaten girdin de, çekilme durumu vr mecburen :)
Şimdi, Sayın Hellim'in özelden yaptığım ricaya istinaden bu tartışmayı burda kesiyorum. Abuk subuk şeyle ryazılmadığı sürece de yanıt yazamyacağım..
Catedral, mete konusunda yalan söylediğini ikimizde biliyoruz. Sayın Hellim'den rica ettim. vakit bulup bana attığın özel mesajlara bakmasını, ve o mesajda açıkca "mete" benim dediğini ispat etmesini rica ettim. Vakit bulup yaparsa ne hoş olacak..hem de çok hoşş.. Ayrıca, geyik topiğine, söz konusu diğer mod a karşı yazdığınız mesajlardan da aynı kişi olduğunuz ççoook ama çoook net görünüyor ama kanıt Hellim De...Gerçi son bir kaç sayfadaki mesajlarınızdan da anlaşılıyor aynı kişi olduğunuz :) Nedense mete hep senin desteğe ihtiyacın olduğunda ortaya çıkıyor..ilginç değil mi...
Sayın hellim, kapattım konuyu..Ancak o özel mesajı bulursanız (maalesef 100 kotasından dolayı bende silik) çok şık olacak hem d eçookk...[/QUOTE]
[B]Evet çok hoşş olacak çokkkk....[/B] Zekai :..:
Senin sorunun ne? Ciddi sıkıntıların oluştu izlediğim kadarıyla.. Bu tür yazıların beni kendimden emin olduğum için hiç bir şekilde uzaktan yakından bağlamıyor..
Yalnız Sevgili Hellim den bende rica edeiyorum şimdi..
METE ve CATEDRAL nerelerden bağlanıyor.. Bunları tesbit edebilir sanırım rahatlıkla..
[B][COLOR="Red"]sende de zerre kadar ERKEKLİK varsa... Bu forumda uzun bir süre kendini yazı yazmaktan alıkoyar engellersin.[/COLOR][/B]
-
sayın catedral ve sayın mete farklı kişiler.
Aynı zamanda ameliyattan yeni çıkmış hastam var onunla ilgilenmek zorundayım. Lütfen yıkıcı olmak yernie yapıcı olmaya çalışalım.
-
[quote=HeLLiM;87183].......Aynı zamanda ameliyattan yeni çıkmış hastam var onunla ilgilenmek zorundayım.[/quote]
çok geçmiş olsun ALLAH şifa versin.
-
biz agzımızı açsak ceza basılıyo...
hakaretler iddialar havada uçuşuyo.. bişey yok...
nasıl iş...anlamadım....
-
[quote=HeLLiM;87183]sayın catedral ve sayın mete farklı kişiler.
Aynı zamanda ameliyattan yeni çıkmış hastam var onunla ilgilenmek zorundayım. Lütfen yıkıcı olmak yernie yapıcı olmaya çalışalım.[/quote]
Teşekkür ederiz, hastanıza Allah'tan acil şifalar dilerim, geçmiş olsun
Evet Astatin, ne diliyorduk birtanem iftira atınca, özür mü, duyamadım, hmm?:confused:
-
suya atılan bir taşın çıkardığı halkalar nasıl büyüyorsa burada tek bir cümle tüm forumu birbirine katıyor,ne kadar yapmayalım etmeyelim desekde yineleniyor.tahammül ve saygılı olmak buu kadar zor olmasa gerek ama beceremiyoruz.sonuçta kaybeden her yönden bizler oluyoruz ve malesef diğer forumlardaki akibete doğru gidiyoruz.lütfen biraz sakin ve saygılı olalım,bizleri bu kadar değerli fikir arasından seçim yapabilme şansından mahrum etmeyiniz. saygılar....
-
[quote=Mete;87190]Teşekkür ederiz, hastanıza Allah'tan acil şifalar dilerim, geçmiş olsun
Evet Astatin, ne diliyorduk birtanem iftira atınca, özür mü, duyamadım, hmm?:confused:[/quote]
yaww catedral bırak bu işleri yaww.. Hellim ıp lerinize bakıyor sadece, mesajlara değil...Niye kıvırıyorsun anlamıyorum :..::..: Çık itiraf et işte.. Yani başka kanıtlarda var; aç bak son bir kaç sayfadır yazdıklarınıza ve tarzlara..SOnra geyik topiğinde, diğer forumun ziyaretçi moduna karşı yazdıklarınız mesajlara..Aynı kişisiniz işte:D:D:D Sen de biliyorsun ben de... Zaten dediğim yalan olsaydı, bildiğimiz Catedral ve Mete tarzı şimdiye etmedik küfür bırakmamıştı.. Bu kibarlığın nedeni de suçluluk olsa gerek..Van minit ve siz klonlamyı iyi bilirsiniz..Neyse, Sayın Hellim, tekrar geçiş olsun..kapattım konuyu..bu konuda bir mesaj daha yazmayacağım..bakan göz anlar zatn neyin ne olduğunu
-
Arkadaşlar bittiyse gaztemi okuyabilirmiyim?
-
[quote=astatin;87195]yaww catedral bırak bu işleri yaww.. Hellim ıp lerinize bakıyor sadece, mesajlara değil...niye kıvırıyorsun anlamıyorum :..::..: çık itiraf et işte.. Yani başka kanıtlarda var; aç bak son bir kaç sayfadır yazdıklarınıza ve tarzlara..sonra geyik topiğinde, diğer forumun ziyaretçi moduna karşı yazdıklarınız mesajlara..aynı kişisiniz işte:d:d:d sen de biliyorsun ben de... Zaten dediğim yalan olsaydı, bildiğimiz catedral ve mete tarzı şimdiye etmedik küfür bırakmamıştı.. Bu kibarlığın nedeni de suçluluk olsa gerek..van minit ve siz klonlamyı iyi bilirsiniz..neyse, sayın hellim, tekrar geçiş olsun..kapattım konuyu..bu konuda bir mesaj daha yazmayacağım..bakan göz anlar zatn neyin ne olduğunu[/quote]
[COLOR="Red"][B]bu adam resmen iftira atmaktadır... Yalancıdır.. Müfteridir...
Ben ayrılıyorum... Herkese başarılar.. Bol kazançlar...[/B][/COLOR]
-
ya astatin şimdi yicen ya kalayı. catedral ve mete aynı kişiler değillll. kıtmısın nesin olum.
-
[quote=parderi;87197]Arkadaşlar bittiyse gaztemi okuyabilirmiyim?[/quote]
Buyur...:)))pardon
-
[quote=Astatin;87195]yaww catedral bırak bu işleri yaww.. Hellim ıp lerinize bakıyor sadece, mesajlara değil...Niye kıvırıyorsun anlamıyorum :..::..: Çık itiraf et işte.. Yani başka kanıtlarda var; aç bak son bir kaç sayfadır yazdıklarınıza ve tarzlara..SOnra geyik topiğinde, diğer forumun ziyaretçi moduna karşı yazdıklarınız mesajlara..Aynı kişisiniz işte:D:D:D Sen de biliyorsun ben de... Zaten dediğim yalan olsaydı, bildiğimiz Catedral ve Mete tarzı şimdiye etmedik küfür bırakmamıştı.. Bu kibarlığın nedeni de suçluluk olsa gerek..Van minit ve siz klonlamyı iyi bilirsiniz..Neyse, Sayın Hellim, tekrar geçiş olsun..kapattım konuyu..bu konuda bir mesaj daha yazmayacağım..bakan göz anlar zatn neyin ne olduğunu[/quote]
Mazlum rolüne yatmayı da siz çok iyi biliyorsunuz Sn. Astatin, ama yemez, öyle son lafı ben söyledim, sonra sustum gerisi için söz milletin falan olmaz, laf söylediysen karşı tarafın söz hakkına da saygı duyacaksın şekerim.Seninle güzel günlerimiz olacak, yaşayacağın mutluluğun farkında değilsin henüz :D .lelele