[quote=Cerphin;207151]yok yok benim kafayı yemeye niyetim yok.. sağolun almiyim..:..:[/quote]
herşey alenen belli,
Printable View
[quote=Cerphin;207151]yok yok benim kafayı yemeye niyetim yok.. sağolun almiyim..:..:[/quote]
herşey alenen belli,
Harbiden doğru söylüyorsun. Her sabaha önce gece pozisyonumun tersine hareket eden FDOW'a söverek ve sonra o blog'ları okuyarak başlıyorum. :) Kafam allak bullak oluyor. Enformasyon bombardumanı oluyor resmen.
Demişler ki bir adamın tek bir saati olursa saatin kaç olduğunu bilir. İki saati olursa bilemez. :)))
[quote=Strategist;207154]Harbiden doğru söylüyorsun. Her sabaha önce gece pozisyonumun tersine hareket eden FDOW'a söverek ve sonra o blog'ları okuyarak başlıyorum. :) Kafam allak bullak oluyor. Enformasyon bombardumanı oluyor resmen.
Demişler ki bir adamın tek bir saati olursa saatin kaç olduğunu bilir. İki saati olursa bilemez. :)))[/quote]
eee...Sende kaç saat var?:..:
[QUOTE=Strategist;207154]Harbiden doğru söylüyorsun. Her sabaha önce gece pozisyonumun tersine hareket eden FDOW'a söverek ve sonra o blog'ları okuyarak başlıyorum. :) Kafam allak bullak oluyor. Enformasyon bombardumanı oluyor resmen.
[COLOR="Red"]Demişler ki bir adamın tek bir saati olursa saatin kaç olduğunu bilir. İki saati olursa bilemez[/COLOR]. :)))[/QUOTE]
çok doğru bir laf.. o yüzden bana sadece A.Tiedje saati yeter..:..:
[QUOTE=Strategist;207154]Harbiden doğru söylüyorsun. Her sabaha önce gece pozisyonumun tersine hareket eden FDOW'a söverek ve sonra o blog'ları okuyarak başlıyorum. :) Kafam allak bullak oluyor. Enformasyon bombardumanı oluyor resmen.
Demişler ki bir adamın tek bir saati olursa saatin kaç olduğunu bilir. İki saati olursa bilemez. :)))[/QUOTE]
Abi ben tv yi bile açmıyorum, hiçbir siteyi okumuyorum... Aracı kuruma da söyledim sakın beni arayıp bilgi falan vermeyin dedim. En son yine 10 gün önce cuma günü aradılar, akşama akp kapatma davası söylentileri var, birazdan piyasaya gömebilirler dediler... 10 dk geçmedi, SP not artırdı ve piyasa uçtu :D
[quote=Strategist;207154]Harbiden doğru söylüyorsun. Her sabaha önce gece pozisyonumun tersine hareket eden FDOW'a söverek ve sonra o blog'ları okuyarak başlıyorum. :) Kafam allak bullak oluyor. Enformasyon bombardumanı oluyor resmen.
Demişler ki bir adamın tek bir saati olursa saatin kaç olduğunu bilir. İki saati olursa bilemez. :)))[/quote]
sana inanıyorum...
2 gündür sistemlerle uğraşıyorum.. hala dipte al veren, tepede sat veren sistemi bulamadım.. ama bulacağım eninde sonunda.. ehühühü..:)))
[quote=ERK;207158]sana inanıyorum...[/quote]
Yakında batabilirsin o zaman dikkat et.... :))) :) :D
[quote=Cerphin;207159]2 gündür sistemlerle uğraşıyorum.. hala dipte al veren, tepede sat veren sistemi bulamadım.. ama bulacağım eninde sonunda.. ehühühü..:)))[/quote]
Şunu istediğin zaman diliminde çalıştır:
AL
mov(c,opt1,s)>mov(o,opt2,s)
SAT
mov(c,opt1,s)<mov(o,opt2,s)
opt1: 1-200 arası
opt2: 1-200 arası
(Dikkat edin c ile c'yi değil c ile o'yu kesiştiriyoruz.)
Bu formülün herhangi bir günü ayı yılı zararda kapatması imkansızdır. Tek yapacağınız bir zaman makinası bulup geleceğe doğru optimizasyon yapmak... :)))
[quote=cerphin;207159]2 gündür sistemlerle uğraşıyorum.. Hala dipte al veren, tepede sat veren sistemi bulamadım.. Ama bulacağım eninde sonunda.. Ehühühü..:)))[/quote]
benim aldığım yer dip sattığım yer tepe.
Benim için yaniii..
[quote=ERK;207158]sana inanıyorum...[/quote]
geceyi bekleyin :::
hına kurban olayım :..:
[quote=Cerphin;207159]2 gündür sistemlerle uğraşıyorum.. hala dipte al veren, tepede sat veren sistemi bulamadım.. ama bulacağım eninde sonunda.. ehühühü..:)))[/quote]
graliçem benim günlük sistemi incelemedinmi, çok terbiyesiz bir sistem,...
dün yayınladım, çok pis çalışıyor, can yakıyor valla, bak genel olay şu, ağa 1500 puvan civarında bar boyu hazırlıyor her gün, bu bar boyunda bizler genelde kar paniğine veya zarar paniğine giriyoruz, yani her ikiside başımızı döndürüyor, bunu engelleyebilmek içinen tepe veya dip ten alış, yok böyle bir şey, olmaz,.......test edilmiş iyi bir sistem gerekli bunun için,..
benim o grafı bir incele, tartışma konusu üzerine verdim ben onu, müthiş bir puvan var, ama başımız dönmesse, bu şart başımız dönmeyecek,.............
kar zarar paniği olmayacak bu şart, ağa her iki baskıyıda her gün uyguluyor ky ye,