fdj kıçı ne zaman bolingere değse ateşe değmiş gibi yukarı zıplıyore:)
Printable View
fdj kıçı ne zaman bolingere değse ateşe değmiş gibi yukarı zıplıyore:)
[QUOTE=Kennym;176786]patron ben de dun aldım dvdsını arkadastan suana kadar olan tum bolumler gece ızleyecektım baska bısey ızledım bu gece baslıcam.. guzel dediler bakalım umarım guzel cıkar..[/QUOTE]
Evet ilk bölüm çok güzeldi, bakalım nasıl devam edecek... Ama şuanda en son 10.bölüm yayınlanmış (şuanda indiriyorum) 11. bölüm 05.03.2010 da yayınlanacak :( Daha ilk sezonda diziye neden bu kadar ara verilir anlamam...
Şu sıralar Dexter a devam ediyorum... Heroes da yarım kaldı, ona da devam edeyim... Başka dizi tavsiyesi olan var mı? Fringe indirdim başlamadım, House M.D var bir de ona başlayaym diyorum ama Nip Tuck gibi sıkılırım diye korkuyorum :) Tıp dizisi sonuçta...
Bu arada Lost un başlamasına [B]42d 16h 41m 46s[/B] kaldı :::
Eskiden forumda Türkçe katliamı vardı şimdi yerini ingilice katliamı aldı :D Zaten az buçuk tarzancam var, bişey anlamıyorum valla yazılanlardan...
eline sağlık patron..
[quote=ordi;176796]fdj kıçı ne zaman bolingere değse ateşe değmiş gibi yukarı zıplıyore:)[/quote]
O şerefsiz dünya nöbeti tutuyore ondan, imam osurursa cemeat olayı var,
[quote=Astatin;176794]zombie stripers...riför tudı goguli sörç pliz:D:D[/quote]
[quote=enorton;176798]Eskiden forumda Türkçe katliamı vardı şimdi yerini ingilice katliamı aldı :D Zaten az buçuk tarzancam var, bişey anlamıyorum valla yazılanlardan...[/quote]
ahaaa..bana taş atıyo emortım petrım...yahu işte bizde ingilizcesi anlaşılmıyo diye türkçe ye çeviiryoruz...
refer to the google search please = riför tudı goguli sörç pliz.kom
zombie stripers zaten filmin adı.boks.
dil katliamı değil bence netteki :) her ortamın kendi dili vardır:::::: ben bunlara post-modern şiveler diyorum....dil katliamı farklı bir şey....kom.kom
[QUOTE=enorton;176797]Evet ilk bölüm çok güzeldi, bakalım nasıl devam edecek... Ama şuanda en son 10.bölüm yayınlanmış (şuanda indiriyorum) 11. bölüm 05.03.2010 da yayınlanacak :( Daha ilk sezonda diziye neden bu kadar ara verilir anlamam...
Şu sıralar Dexter a devam ediyorum... Heroes da yarım kaldı, ona da devam edeyim... Başka dizi tavsiyesi olan var mı? Fringe indirdim başlamadım, House M.D var bir de ona başlayaym diyorum ama Nip Tuck gibi sıkılırım diye korkuyorum :) Tıp dizisi sonuçta...
Bu arada Lost un başlamasına [B]42d 16h 41m 46s[/B] kaldı :::[/QUOTE]
housedan sıkılmayacagının garantisini veririm patron nip tuck halt etmıs bı ızle tıp dizisi gor bence cok egleneceksın :)
hakikaten izlemen gereken bi dizi..
[quote=enorton;176797]Evet ilk bölüm çok güzeldi, bakalım nasıl devam edecek... Ama şuanda en son 10.bölüm yayınlanmış (şuanda indiriyorum) 11. bölüm 05.03.2010 da yayınlanacak :( Daha ilk sezonda diziye neden bu kadar ara verilir anlamam...
Bu arada Lost un başlamasına [B]42d 16h 41m 46s[/B] kaldı :::[/quote]
House'u tavsiye edebilirim.Bide dedektif monk var :D.İzlemediyseniz onu da tavsiye ediyorum.
[url]http://www.aksam.com.tr/2009/12/22/haber/siyaset/4257/emine_ayna_ya__yaratik__dedi.html[/url]
emine aylaya ''yaratık'' demeside tam oturmuş...o kadına bakınca korkuyorum...:::
[QUOTE=Kennym;176802]housedan sıkılmayacagının garantisini veririm patron nip tuck halt etmıs bı ızle tıp dizisi gor bence cok egleneceksın :)
hakikaten izlemen gereken bi dizi..[/QUOTE]
House md 10 numaradır. [SIZE="5"]KESİNLİKLE[/SIZE] tavsiye ederim!
U30 -25 ten fdj biraz hareketiyle aynı saniye de +7 çıkıyor ya helal olsun longcu ağa ya:( ben bu piyasanın ta....
[QUOTE=Astatin;176801]
dil katliamı değil bence netteki :) her ortamın kendi dili vardır:::::: ben bunlara post-modern şiveler diyorum....dil katliamı farklı bir şey....kom.kom[/QUOTE]
Valla tarzancaya ne yaparsanız yapında da, forumlarda Türkçe'nin bozuk olarak söylenmesine üzülüyorum ve kızıyorum açıkçası... Sana göre post-modern şiveler bana göre ise katliam (inşallah aynı şeyden bahsediyoruzdur)... Bu olay internette- özellikle chat siteleri ve forumlarda- öyle çok arttı ki, artık gazetelerde, dergilerde, ciddi sitelerde ve hatta televizyon kanallarında bile Türkçe'ye dikkat edilmiyor :(
Haberlerde ya da başka programlarda geçen alt yazılar ve metinler imla hataları ile dolu. Nedeni ise bu yazıları hazırlayan insanlar da bizden biri, hergün internette bozuk bozuk yazdıkları için alışıyorlar hatta doğrusunu bile unutuyorlar...
Gerçi sen daha önce bu konuda hassas olduğunu söylemiştin, önüne gelen raporlardaki hatalara çok kızdığını anlatmıştın... Neyse ben kaçıyorum, bu tartışma daha çok su götürür :)