-
cümleten arılara selam,...arılarda vınn sesi olur bende vınnlıyorum şu anda,....
tepki devam ediyor, ancak 744xx-5xx de teki güçlüyken, şu anda bulnduğu yerlerde oldukça zayıf,....
boğa çizgisi 73650 de şu sıralar, ....py az önce 73750 kadar geldi,....ben 73425 pozdayım long yönde gelirse oradan alış olacak, gelmesse, 756xx civarları satış olacak, ancak bu py nin her ikisinede niyeti yok gibi,....düngü denge ise 74075 ti, 74250 karargahtı, kıymetler bunlar,...
-
sayın GANDİ
iyi tatiller iyi dinlenmeniz ve stres atmanız dileği ile...
-
cortcu çekiyorlar gibime geliyor ama izleyelim bakalım
-
merhaba arkadaşlar
piyasamız sağlanmış vs kuru laflara aldanmayın. ahlil reçberi sevmem ama. adan en azından bazı düşüncelerrinde haklı... bugun çağlayan ne dedi:
FİTCH , FİTCHLİĞİNİ YAPTI...
ŞİMDİDE CİTİ...
DAHA BİR KAÇ GÜN ÖNCESİNDE AL DEDİDĞİN ŞEYE SAT RAPORU VERİYON. NE DEĞİŞTİ BU ÜLKEDE. BU CARİ AÇIK 1 AY ÖNCE YOK MUYDU. YABANCI KURUM RAPORLARINA GÖRE PİYASA ŞEKİLLENİYOR. ONLARDA NASIL ŞEKİLLENDİRMEK İSTİYORSA ONA GÖRE RAPOR YAZIYOR.AVRUPA ÜLKLERİNE BAKIN. KREDİ NOTLARINA BAKIN VE KRİZE GİRDİ DİYE YAZILAN ÜLKELERLE BİZİ KIYASLAYIN... BU KADARDA MEMLEKET UCUZ DEĞİL... AMA BİRİLERİ UCUZA KAPATMAK İSTİYOR.... BUDA SPK YA ÇOK İŞ DÜŞTÜ ZAMANINDA ... PİYASAYI KONTROL EDECEKTİN... BUNLAR İSE DERİNKLİKLERİ AZALTTILAR. EMİR İPTALLERİNİ SOKTULAR.. ŞEFFAFLIK BİTTİ. KİMİN ELİ KİMİN CEBİNDE.... HERKES AT KOŞTURUYOR. ELİNDE VARSA 10 MİLYON TL * 10 KALDIRAÇLA 100 MİLYON TL YE İSTERSEN VOBU % 2 DÜŞÜR İSTERSEN % 2 ÇIKAR... GANDİ HOCANIN DEDİĞİ GİBİ KAZANAN ANA KASA... ALLAH BELASINI VERSİN BU ŞEREFSİZLERİN VE BUNA ÇANAK TUTAN YANDAŞLARININ...
-
5 likte 14:40 barından itabaren crash dayız, carshdan çıkış için 732xx üstü kapanış ve muhafaza etmesi yeterli,...
burada problem şu,...ya dünkü carshı simüle eder birebir taklit veya longlara, yani dünkülere buarası dip diyenelere birza daha abanıp işi keser,....o da 732xx de kapanış şu sıralar,...sürdürmesi ise 723xx civarı hedefler,
dün ve bu günün bir kısmında sistemci shortlarını ala geçirmeye en azından fakeye düşürmeye çalıştı,.....bu meyanda long salgılayan day tarderlere bu inişi yaptı,....
demekki sistemcilerin en azından bir bölümünü dökebildiki buna yeletendi, yalnız orada başarısız şu anda tam dökemedi shortları sırtından,....
işte bu carsh dünküne birebir sümüle yapmazsa, mini crash da kalır ve 73650-2xx üstü kalışlar yine longu diriltir,....
aşağıda her durumda 68-69 ları görülecek, ancak benim kalın grafı iyi yorumlarsanız bunu yakalarsınız, demem o durki yükselmeden düşemiyorlar,.....
yani şu anda hali hazır, crash günlükte girmediler, yaptıkları aslında bütün düşüler dahil 2009 mart yükselişini savunmaktan ibaret,....o grafta kırmız gelip sarı devam eden çizgi crash gerçek carsh, bunlar ise tarash,.....
yani yuakarıdan hep vuruyor ama crasha girmiyor sınırlardan dönüyor, ....işşte o graf o nedenle önemli,.....bakn grafa tekrardan,....
başarılar cümleten,
-
mini carshdan çıktık ancak, 73650 boğa üstünde kalınmalı ki sağlam olsun,....
-
boğa 736xx, asi 736xx,....burasının üstünde mutlaka kalmalı,.......kalmaz ise 68-69 hoşgeldin,....
-
benim bu bulunduğum yerde vınn çok yetersiz çekiyor,......o nedenle seri yazamıyorum,...
-
[QUOTE=dcmulti;367063]merhaba arkadaşlar
piyasamız sağlanmış vs kuru laflara aldanmayın. ahlil reçberi sevmem ama. adan en azından bazı düşüncelerrinde haklı... bugun çağlayan ne dedi:
FİTCH , FİTCHLİĞİNİ YAPTI...
ŞİMDİDE CİTİ...
DAHA BİR KAÇ GÜN ÖNCESİNDE AL DEDİDĞİN ŞEYE SAT RAPORU VERİYON. NE DEĞİŞTİ BU ÜLKEDE. BU CARİ AÇIK 1 AY ÖNCE YOK MUYDU. YABANCI KURUM RAPORLARINA GÖRE PİYASA ŞEKİLLENİYOR. ONLARDA NASIL ŞEKİLLENDİRMEK İSTİYORSA ONA GÖRE RAPOR YAZIYOR.AVRUPA ÜLKLERİNE BAKIN. KREDİ NOTLARINA BAKIN VE KRİZE GİRDİ DİYE YAZILAN ÜLKELERLE BİZİ KIYASLAYIN... BU KADARDA MEMLEKET UCUZ DEĞİL... AMA BİRİLERİ UCUZA KAPATMAK İSTİYOR.... BUDA SPK YA ÇOK İŞ DÜŞTÜ ZAMANINDA ... PİYASAYI KONTROL EDECEKTİN... BUNLAR İSE DERİNKLİKLERİ AZALTTILAR. EMİR İPTALLERİNİ SOKTULAR.. ŞEFFAFLIK BİTTİ. KİMİN ELİ KİMİN CEBİNDE.... HERKES AT KOŞTURUYOR. ELİNDE VARSA 10 MİLYON TL * 10 KALDIRAÇLA 100 MİLYON TL YE İSTERSEN VOBU % 2 DÜŞÜR İSTERSEN % 2 ÇIKAR... GANDİ HOCANIN DEDİĞİ GİBİ KAZANAN ANA KASA... ALLAH BELASINI VERSİN BU ŞEREFSİZLERİN VE BUNA ÇANAK TUTAN YANDAŞLARININ...[/QUOTE]
bugun fitchlik yaptı diyen bakan ve bakmakta ısrar eden adamlar bu yabancılara kıyakçılık yaparken bilmiyorlarmıydı piyasada fickecek adam kalmayınca bunlara doneceklerini .. beter olsunlar.. vaktiyle yabancı mallandıktan sonra notlar arttıkca bunlar gaz veriyordu hepsine yaltakcılık yapıp hergun ortak acıklama yapıyorlardı..
bugun de yapılan farklı degıl gercı.. ben dusunmuyorum kı bızım tepedekıler bunlardan emır almadan adım atsınlar..
-
sayın indragandi gecen gün asi 72875 di simdi o cizgi yukarı dogru 73600 e mi cıktı?dogru anlamıs mıyım diye soruyorum.cok tesekkürler
-
işte bakın, bir önceki 72785 tam olarak boğa çizgisnden dönmüş,.....şimdi boğa o tarihten bu tarihe 736xx lere yükselmiş,...bu defaki düşüş haiylen bu çizgi altında kaldı,....o nedenle bunun 736xx üstünde kapanış ve bunun savunulması çok önemli,......yıldızlı önemli,...740xx da ise korkmayın,....
-
iyi bir trader bu 736xx üstüne şartlı long, daha iyi bir trader ise 740xx üstüne long yazar,..burası short toprakları çünkü,.....ancak paranın kazanıldığı, yiğidin harman olduğu yer diğer açıdan,......
sonuç korkmadan para yok, kazanlmaz,.......kazanılamaz,....mesala 745xx ve üstü shorta korku yaptı dün akşam ve bu sabah,.....burasıda tersten aynen longa,...